dinsdag 16 april 2013

Verwennerij voor je lichaam: Lancaster Aquamilk Comforting Body Cream

Weten jullie nog dat ik laatst over de nieuwe Aquamilk dagcrème van Lancaster schreef? Met zo'n romige structuur en vooral die heerlijke frisse geur wilde ik graag ook de limited edition body cream uitproberen. Stel je voor: zachte verzorging voor je lichaam die niet alleen hydrateert maar ook nog onweerstaanbaar subtiel ruikt... Daar kan ik dus nooit te veel van hebben. Drie keer raden wat ik nu weer van mijn wishlist kan schrappen. ;)Dit is echt zo'n bodycrème die zowel voor de koudere als voor de warmere periodes goed zal zijn. En ik moet zeggen, dat is heel uniek bij lichaamsverzorging. 's Winters wilt mijn huid iets mega voedends, zelfs een dikke butter is dan goed. Terwijl dit in de zomer precies andersom is: zo luchtig mogelijk en het liefst ook nog een gel-crème qua structuur. Om maar de geur niet te vergeten... 's winters wil ik een zwaardere zoete geur op mijn lichaam, terwijl dit in de lente/zomer veel frisser en het liefst niet al te opvallend mag zijn. Maar zoals ik al zei combineert deze body cream al het bovenstaande... Onmogelijk? Probeer hem eens in de winkel, en je zult vast begrijpen wat ik bedoel.De structuur is net zo romig als bij de dagcrème. Maar het is ook wel weer luchtig (gel-crème-achtig) en trekt heel snel in. Hier had ik al op gehoopt, heerlijk! Het maakt je huid zacht zodra het ermee in aanraking komt. Natuurlijk komt het door een aantal siliconen die erin zitten, maar daar staan alle luxere bodycrèmes om bekend. Alleen dringt deze crème ook nog eens diep door, waardoor ik merk dat mijn huid ervan geniet. Mijn lichaamshuid is nu wel iets minder droog dan toen het nog zo koud was. Maar ik moet het nog steeds goed insmeren na het douchen, omdat het trekkerige gevoel zo terug is. Al na de eerste kennismaking met deze body cream merkte ik hoe snel mijn huid hem opnam en er gelijk rustig van werd. Wat een lekker gevoel geeft dit toch! En de geur... tja, dit is nou zo'n geur die ik zowel voor de koudere als warmere periodes lekker vind. Ik zou het omschrijven als een subtiele, romige, luxere Spa-geur. Het is heel fris en melk-achtig. Ik ben fan van dit soort geuren en ik krijg er nooit genoeg van. Eenmaal op de huid wordt hij nog subtieler: je merkt hem nauwelijks, maar toch is het er wel.Tot slot nog even over de verpakking. Hebben jullie al gemerkt hoe huge deze is? Er zit maar liefst 300ml in en daar doe je dus lekker lang mee. Voor deze hoeveelheid vind ik de prijs van € 25 nog behoorlijk meevallen (en online kun je het al voor € 21,25 kopen). Kortom, zeker een aanrader, vooral als al deze eigenschappen jou net zo aanspreken. ;)

13 opmerkingen:

 1. Lijkt me fijn! Inderdaad niet erg prijzig voor zo'n grote tube :3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeker een goeie prijs voor de inhoud! Ik vond de gezichts 'melk' al heel fijn, deze zal dat vast ook zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij lijkt mij erg fijn. Ik heb een gezichtscreme uit de aqua milk lijn. super fijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken de dagcrème van deze lijn, vond ik zeker prima, dus de bodycrème zal ook wel zijn werk doen. Hij valt ook nog mee van prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooh klinkt goed! De dagcrème vind ik alvast top.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik heb aquamilk voor het gezicht en ben er heel tevreden over :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De producten van de Aquamilk lijn zijn echt zalig he! Zeker tijdens de zomer ga ik de dagcrème weer veel gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De gezichtscrème vind ik alvast erg fijn ! Deze klinkt ook erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik gebruik altijd de cream van Janzen omdat de geuren zo ontzettend lekker zijn, mijn favoriet is Orange 77.
  Daarbij is het een hele fijne, zachte cream die lekker snel intrekt en zit in een stoere pot van 250 ml voor € 14,95

  BeantwoordenVerwijderen