woensdag 29 mei 2013

2x nieuwe Rimmel nagellak

Deze maand heeft Rimmel de nieuwe nagellakcollectie Salon Pro With Lycra® geïntroduceerd. 25 opvallende moderne kleuren, waarvan 9 gemaakt zijn in samenwerking met Kate Moss herself. De Kate lakjes kun je herkennen aan haar naam geschreven op het flesje. Deze ga ik binnenkort eens zelf in de winkel bewonderen. Vandaag wil ik twee niet-Kate kleurtjes laten zien. Creamy kleuren, zonder shimmer, prachtig om te zien.Salon Pro With Lycra nagellak is een 7-in-1 product. In één beweging breng je basecoat, strenghtener, growth, colour, topcoat, gel shine finish en anti-chip aan. Deze lakjes beloven 10 dagen lang perfect op je nagels te blijven zitten. Het kwastje is lekker breed, waardoor je binnen no time je hele nagel bedekt krijgt. En ik moet zeggen, zo'n kwastje vergemakkelijkt het lakken enorm, je bent namelijk zo klaar. Het flesje heeft ook nog eens een make-over gekregen. Het idee erachter was om deze nagellak een professionelere uitstraling te geven door de vorm van het flesje iets aan te passen. Eerlijk is eerlijk, het ziet er gaaf uit.De eerste kleur die ik heb heeft een hele toepasselijke naam: "#710 Chic and Cheerful". Een kleur die je altijd kunt dragen. Hij is neutraal, klassiek en tegelijker tijd heel modern. Dit soort taupe, greige (grijs + beige) kleuren kunnen soms tegenvallen als de verhouding tussen grijs en beige niet helemaal goed is. Het kan namelijk best modderig eruit zien. Maar niet bij deze kleur. Dit is precies zoals zo'n kleur bedoeld is: grijzig beige met een beetje een paarsige ondertoon. Alles behalve modderig en heel erg mooi op de nagels. Hij doet mij een beetje denken aan een van mijn favorieten, Rimmel Hot List, maar dan zonder shimmer. Excuses voor de swatch, ik was weer onhandig bezig tijdens het drogen. ;)De volgende kleur vind ik minstens zo mooi en ik draag hem nu nog op mijn nagels. Dit is "#702 Simply Sizzling", een felle roze kleur met niet al te koele ondertoon. Hij is lekker fel, maar het is geen schreeuwerige kleur. Ik vind hem nog steeds vrij klassiek en hij past wat mij betreft ook bij elke look. Hij is vrij simpel en toch alles behalve saai. En ik moet zeggen, nu ik eindelijk tevreden ben over mijn nagels vind ik deze kleur er ook extra mooi op staan. Vergeet niet dat er altijd een gel laagje op mijn nagels zit, dus geen idee of deze nagellak ook zo glanzend is op de niet behandelde nageltjes (maar gezien de belooftes denk ik van wel).Alle nieuwe kleuren zijn voor € 6,99 te koop bij verschillende warenhuizen en drogisterijen. De felle rode kleur die Kate in de campagne draagt heet Hip Hop, mocht je ook Kate-nagels willen. ;) Ook leuk om te weten: alle namen op de Kate-kleuren zijn ook bedacht met behulp van Kate herself. Oké, I need some Kate colors now...

12 opmerkingen:

 1. Ik vind Simply Sizzling echt zo'n leuke kleur voor de zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Simply Sizzling vind ik echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. de laatste vind ik erg mooi! Maar ook de bruin/grijze is erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind beide kleuren erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De taupe kleur is volledig mijn ding !

  BeantwoordenVerwijderen