donderdag 2 mei 2013

5 (+?) favorieten van april 2013

Wat is april toch snel gegaan! De afgelopen maand heb ik keihard gewerkt en dan vliegt de tijd zelfs iets te snel voorbij. Dat ga ik in mei proberen te veranderen... een beetje dan. ;) Normaal houd ik een lijstje met favorieten bij, zodat ik aan het eind van de maand niet lang hoef na te denken over mijn meest gebruikte en gewaardeerde producten. Deze maand kwam ik er gewoon niet aan toe... hoe erg is dat! Maar gelukkig had ik binnen no time 5 producten weer verzameld. Deze beauties hebben met mij april overleefd.Allereerst de nieuwe mascara van Rimmel. Gif groene Scandaleyes Flex zorgt ervoor dat je wimpers flexibel blijven, terwijl ze mega opvallen. De afgelopen maand heb ik heel vaak deze mascara gebruikt en vanaf het eerste moment merkte ik al hoe fijn die is. Het zorgt voor hele opvallende wimpers, precies waar ik van hou. Binnenkort hier een uitgebreid artikel over. Dan een product waar ik in de eerste instantie niet zo gek op was als nu. Het is Louis Widmer Skin Appeal Coverstick. Kleur nummer 2 is echt een musthave in mijn dagelijkse gezichtsroutine geworden, vooral omdat mijn huid nog best onrustig is. Als ik iets goed moet verbergen, dan helpt Louis daar heel goed bij. Het volgende product heb ik eigenlijk nog niet zo lang. Het losse poeder van Alison Rafaelle heb ik laatst op Beautybay besteld en sindsdien heb ik het dagelijks gebruikt. Mijn nog niet helemaal opgemaakte poeder van Too Faced blijft maar gewoon liggen... Die van Alison lijkt veel beter te zijn! Ik ben hem nog uitgebreid aan het testen en met mijn Estee Lauder foundation maakt het een perfecte combi. Maar ik ben ook heel benieuwd hoe het met andere foundations en primers zal werken. Een review volgt!Nog een gezichtsproduct (tja, verrassend? :P) is mijn MAC Strobe Cream. Het is een multifunctioneel product dat je ook als een subtiele highlighter kunt gebruiken. Maar het is vooral een créme die je huid comfortabel laat aanvoelen. Ik meng strobe cream met mijn foundation en breng het bijna over mijn hele gezicht aan, behalve mijn voorhoofd (omdat deze al vettig genoeg is en niks anders dan een matterende primer nodig heeft). De foundation ziet er dankzij strobe cream beter uit, geen cakey effect op de drogere gedeeltes. Ook geen gehighlight effect, maar een egaal resultaat vind ik zelf belangrijker. Het vijfde product is een gezichtverzorgingsproduct van Neutrogena (gekocht in Duitsland). Het is een dagelijkse peeling met roze grapefruit. Een heerlijke reiniger die je huid op een zachte, maar effectieve manier zuiver maakt. En met zuiver bedoel ik ook echt onzuiverheden-gaan-sneller-weg zuiver. Love it!

Normaal wil ik ook altijd een random favoriet laten zien, maar op een of andere manier heb ik deze niet zo snel kunnen bedenken. Mijn obsessie met Fresh FM is niet minder geworden, dus dat is nog zeker een favoret. En afgelopen maand heb ik voor het eerst mijn nagels zelf met acryl opgevuld... wat een drama bleek het te zijn. Ik wilde dit tijdelijk zelf doen, zolang mijn nagelstyliste met zwangerschapsverlof is... maar misschien ga ik toch wel op zoek naar iemand anders voor deze tijd. Maar goed, voorlopig blijf ik het zelf proberen. In het laatste artikel over nagellak (die mooie lila kleur van Sally Hansen) hebben jullie de door mezelf gedane nagels al gezien. Het ziet er op zich niet verkeerd uit, dus misschien red ik het nog wel en wordt dit ook een favoriet. ;)

14 opmerkingen:

 1. Ik ben zelf echt super benieuwd naar de mascara!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die strobe cream spreekt me wel aan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke favorieten! Ik had trouwens een vraagje: met wat haal jij je acrylnagels weg? Ik heb ook net een hele set aangeschaft om ze zelf te zetten maar ik heb geen flauw idee hoe ik ze er weer afhaal...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik doe het zelf niet, ik draag het al een paar jaar non-stop :) Maar de makkelijkste manier om het eraf te halen is om het te laten weken in aceton en dan eraf trekken (moet makkelijk gaan) of vijlen. Acryl en aceton gaan namelijk niet zo goed samen. ;)

   Verwijderen
 4. Wat fijn dat de Louis Widmer stick toch nog een topper is geworden! Ik ben benieuwd of het zetten van de nagels verbeteren zal...heel veel succes in ieder geval!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De strobe cream is inderdaad heel fijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die scandal eyes mascara wil ik zeker ook eens proberen... je wimpers vallen er zeker MEGA mee op die heb ik zondag uitgebreid kunnen bewonderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die Neutrogena peeling zou ik wel es durven shoppen volgende week in Keulen !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben ook fan van Neutrogena. Ik gebruik dit al een half jaar of zo en dit is echt een favoriet van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ben erg benieuwd naar de mascara :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zelf gebruik de strobe cream.. en ben echt benieuwd naar de neutrogena producten.

  BeantwoordenVerwijderen