vrijdag 31 mei 2013

5 favorieten van mei 2013

Het is alweer tijd voor de favorieten van mei. 5 beauty favorieten en ook dit keer geen non-beauty favoriet... blijkbaar is dit lastiger dan ik eerst dacht. Maar dat gaat vanaf volgende maand hopelijk weer goed komen. Tussen mijn beautyfavorieten deze maand niet alleen maar make-up, maar ook een aantal andere erg fijne producten... kijk maar mee.



Allereerst mijn INGLOT palette... Deze heb ik heel vaak gebruikt sinds ik hem gekocht heb. Vooral de eerste drie kleuren in de bovenste rij gebruik ik zo goed als elke dag.



De highlighter is ideaal voor elke look. Hij is volledig mat en niet te licht. Perfect voor onder de wenkbrauw. En de twee kleuren daarnaast gebruik ik niet alleen op mijn ogen, maar ook voor mijn wenkbrauwen. Ik meng ze een beetje met elkaar en breng ze met mijn LY 24 kwast van Louise Young aan. Perfecte wenkbrauwenkleur gegarandeerd!



Mijn nieuwe gezichtsreiniger van 100% Pure is ook zeker een favoriet. Het komt uit de lijn speciaal voor acné huid en het heet Purity Facial Cleanser + Mask. Als masker vind ik hem niet zo, het voelt heel trekkerig aan. Maar als dagelijkse reiniger is hij heerlijk zacht. Hij ruikt ook nog eens naar munt en heeft een hele aparte textuur. Review volgt. Toen ik bij Backstage in Amsterdam was heb ik een make-up remover van het voor mij onbekende merk Dé Pré gekocht. Het is een bi-phase make-up remover en ik moet zeggen, het is een van de fijnste die ik ooit heb geprobeerd. Hij is heel zacht, verwijdert moeiteloos alle make-up en laat geen vettig laagje achter. Love it! Dan nog zo'n favoriet: Voluminous mascara van L'oreal. Dit is mijn ultieme favoriet en ik blijft hem maar kopen. Wat ben ik ook blij dat ik sinds kort weer een verse in mijn stash heb. ;) Kan niet zonder. Tot slot nog iets anders wat ik bij Backstage heb gekocht. Een kleine versie (25ml) van Moroccanoil Treatment. Ik heb deze al eerder gehad en toen was ik er niet echt weg van. Maar op een gegeven moment miste ik weer de geur van Morrocanoil producten.... ik ben er denk ik een beetje verslaafd aan. Dus toen ik zag dat Backstage ze verkoopt besloot ik om het kleine flesje mee te nemen. Een grotere fles zal ik later online wel kopen, bijvoorbeeld bij JohnBeerens.com, omdat het volgens mij voordeliger is. Maar goed, de treatment dus. Ik weet niet of mijn haar veranderd is, of wat dan ook, maar ik vind hem nu enorm fijn. Hij maakt mijn haar heel zacht en grotendeels pluisvrij. En die geur... tja, ik ben blij dat ik hem weer terug heb.

10 opmerkingen:

 1. Leuke favorieten, het inglot palette ziet er heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat inglot palette is zalig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke favorieten! De oogschaduws zijn basic, maar ideaal voor iedere dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne favo's! Yep Inglot matte oogschaduws zijn inderdaad super top! Ook voor de wenkbrauwen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. je Inglot palette is inderdaad prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie favorieten ! Het Inglot palette is zooo pretty !

  BeantwoordenVerwijderen