zaterdag 4 mei 2013

Dilemma of the nailpolish addict...

Nagellak is een grote zwakte van mij. Nou ja, je kunt het ook een verslaving noemen. Ik ben gek op al die leuke kleurtjes (zolang het maar geen groen is hé :P) en ik heb dan ook een aardige collectie opgebouwd. Op het nachtkastje naast mijn bed heb ik altijd de kleurtjes staan die ik nog niet gedragen heb en die ik toch wel op mijn blog wil laten zien. Ik ben niet iemand die nagellak gaat swatchen om de swatchen, ik wil het ook daadwerkelijk dragen en ervan kunnen genieten. De ene keer houd ik het maar een paar dagen vol, maar als ik de kleur heel erg leuk vind dan heb ik het ten minste een week op mijn nagels. Nou ben ik op het punt beland dat er heel wat lakjes zich verzameld hebben op mijn nachtkastje... en ik vind ze allemaal leuk! Dus hoe moet ik dan kiezen? Juist, ik vraag het gewoon aan jullie. :)Schrik niet. Ik snap wel dat het voor sommigen een hele collectie nagellak kan zijn, maar voor mij wordt dit dus een deel van mijn verzameling. Als ik "verslaafd" zeg, dan bedoel ik het dus ook letterlijk. :P Houd er ook rekening mee dat dit artikel absoluut niet bedoeld is om iemand jaloers te maken, maar ik dacht: het is altijd fijn om naar mooie nagellak te kijken, dus waarom niet in zo'n artikel. Laat maar weten welke lakjes jullie als eerste geswatched willen zien! Ik heb zelf ook al een paar favorieten die ik snel zal gebruiken, maar ik ben ook benieuwd naar jullie mening.De nieuwe lakjes van Rimmel: in een mooie taupe kleur en een opvallende felle roze. Kiko liquid sand lakje, een matte peachy kleur (ik ben nog een beetje bang dat matte kleuren mij zullen tegenvallen, nu ik zo onder de indruk ben van de glittery liquid sand lakjes). Colorama lakje van Maybelline heb ik al sinds vorig jaar! Hij is prachtig rood/roze met holo glitter. Ik heb hem al een keer op gehad, maar vond mijn nagels toen niet mooi genoeg voor de foto's. Maar omdat ik hem toch een keer wil laten zien, bewaar ik hem nog op mijn nachtkastje.Drie felle zomerse Miss Sporty lakjes. Dit merk is volgens mij nog nooit eerder verschenen op mijn blog, dus het wordt tijd. Hopelijk wordt dit een budget topper. Nieuwe NYC metallic nagellak... ik ben best nieuwsgierig naar deze kleur, vooral voor mijn voetjes.De twee van deze drie kennen jullie al... ook eerder samen gezien. :) OPI Liquid Sand kleur uit de Oz collectie staat hoog op mijn to-swatch-list, dus dat moet sowieso goed komen. Paarse glitter lakje van W7 vind ik nog steeds erg speciaal, maar ik ben de afgelopen tijd niet zo van de donkere nagellak geweest. De duochrome kleur van Orly is nog steeds mijn oogappeltje, deze ga ik zeker nog met plezier dragen.Omdat ik zo enthousiast was over mijn lila kleur van Sally Hanssen, ben ik ook enorm nieuwsgierig naar deze twee kleuren. Een minty kleur moet prachtig staan vooral bij een iets bruinere huid. De bijzondere blauwe glitter kleur ga ik met een zwarte basiskleur dragen, nu ik gelezen heb dat hij niet zo heel dekkend is. En jullie zien het goed... Fantasy Fire van MaxFactor! Deze heb ik ook al een tijdje en ik probeer hem ook in combinatie met andere kleuren te dragen. 2 combi's heb ik al op de foto, nu nog 1 of Fantasy Fire los dragen... hier ben ik nog niet over uit, dus vandaar dat een review even op zich laat wachten.Een setje van Pupa met daarin een matte licht-grijze kleur en een bruinig/zilveren glanzende kleur. Er zitten ook nog van die zelfklevende strips bij waarmee je bijvoorbeeld een coloured french manicure kunt maken. Ik vind het een prachtig setje, maar om ermee te gaan knutselen... jullie weten wel dat ik er geen held in ben. Maar ja, als jullie het wel graag willen dan kan ik het nog overwegen. ;)

15 opmerkingen:

 1. I love Kiko :-) Wat leuk om een lakje van dit merk te zien! Leuk artikel! Ik begrijp dat je nagellak niet wilt swatchen om het swatchen. Draag gewoon wat je wilt dragen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oeh ik ben wel benieuwd naar die sally hansen blauwe glitterlak :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De turquoise kleur van Sally Hansen ziet er super mooi uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De Salon Pro lakken van Rimmel zijn echt hemels in uiterlijk én gebruik!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben heel benieuwd naar de lak van Orly! Welke is het? Pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben het meest benieuwd naar het koraalachtige Miss Sporty lakje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik wil die Sally Hansen glitter <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Maybelinne colorama en de paarse van w7!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die O.P.I lakjes zou ik wel graag zien. En jaaaaa, Pupa knutselwerk please! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die van Orly lijkt me heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Altijd leuk om dit in de groep te gooien ;-)
  Ik ben vooral benieuwd naar het peachy lakje van Kiko en de lakjes van Miss Sporty (m.n. het turquoise lakje! ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben erg nieuwsgierig naar de nieuwe NYC lakken dus kom maar op :P

  BeantwoordenVerwijderen