donderdag 30 mei 2013

Een beetje sale shoppen bij DA

DA heeft altijd goede aanbiedingen, vind ik. Zo hadden zij vorige week drie dagen lang 20% korting op alles. Dus echt op alles! Mooie gelegenheid om op de laatste sale dag (tevens de payday) nog even langs te gaan...Ik ben dol op bodyscrubs en ben altijd op zoek naar een goede! Als mijn huidige scrub op is, dan heb ik alvast een vervanger gevonden. De Hammam lijn van Therme ruikt altijd heerlijk. Deze Hammam Black Mud Scrub zag er heel interessant uit en ik kan mij nu al verheugen op het effect van deze scrub onder de douche. Hij belooft je huid goed te reinigen, dus ik ben heel erg benieuwd! Nu maar hopen op het Spa-gevoel in mijn badkamer...Ook ben ik altijd op zoek naar een goede deo. Ik heb volgens mij al eerder positieve dingen over ROC Keops gelezen, dus besloot ik om ook deze mee te nemen. Die is gelijk in de test gegaan, dus binnenkort misschien hier meer over. Daarnaast wilde ik nog een nieuwe shampoo kopen. Ik heb al vaker bij de schap met Phyto producten gestaan en elke keer nam ik maar niks mee. Je moet er namelijk wat voor over hebben... dus zo'n korting kwam heel goed van pas. In mijn mandje was het volgende product beland: Straightening shampoo. Deze belooft je haar te ontspannen, het kroezen te controleren en de weerstand tegen vocht te verhogen. Heel erg benieuwd! Vriendlief had nog een nieuwe gezichtscrème nodig. Meestal moet ik helpen met het kiezen, maar dit keer had hij er zelf snel een gevonden. Een matterende variant van L'oreal, omdat hij het toch belangrijk vond dat ie niet te snel ging glimmen... ;)En natuurlijk moest ik ook even bij make-up "kijken"... Voor de verandering geen Revlon! Maar wel mijn favoriete wenkbrauwenpotlood van Maybelline Mastershape brow pencil in de kleur Dark Blond. Het is al de derde of de vierde keer dat ik hem koop en hij is echt onverslaanbaar. Ik heb ook nog een donkerdere variant Soft Brown in mijn bezit, maar Dark Blond vind ik toch het mooiste staan. Deborah Milano heeft blijkbaar een nieuwe collectie lipglosjes uitgebracht. De ultra shiny Glossissimo glosjes (wat een naam) staarden mij echt aan en vooral dit kleurtje riep mijn naam. Dit is nummer 05, een meerzoete roze kleur met hele fijne (bijna niet zichtbare) shimmer erin. Op de lippen is deze kleur nog best subtiel, maar het staat wel heel leuk. Tot slot nog twee producten die mijn aandacht kregen door de 50% korting sticker erop. Dit zijn de Infaillible oogschaduws van L'oreal. Ik ben er gek op en deze specifieke kleuren wilde ik al toch graag hebben. Geen idee waarom zij zo afgeprijsd waren, vooral omdat dit nog vrij nieuwe kleuren zijn. Ik heb wel gemerkt dat zij iets droger zijn dan normaal, maar ze zijn nog steeds erg gepigmenteerd. Kijk maar...Een van deze foto's heb ik al op mijn Instagram laten zien. Pretty, toch? Links zien jullie #005 Purple Obsession, een mooie paarse kleur met een grijzige gloed. Rechts is een prachtige diepe blauwe kleur genaamd #006 All Night Blue. Ik kon ze niet weerstaan! Ik ben echt blij met al mijn aankoopjes en kan niet wachten om ze te gaan gebruiken. Voorlopig zal er niet veel meer geshopt worden deze maand. Een collega van mij gaat binnenkort naar Londen, dus ik denk dat ik dit keer echt een kleine wishlist aan haar meegeef. En eind juni gaan wij met het werk naar Parijs... als het lukt dan wil ik nog zeker even bij de grote Sephora daar kijken! Maar ik houd me in, I promiss. ;)

10 opmerkingen:

 1. Die scrub ziet er echt heerlijk uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij hebt echt lekker geshopt zeg! :) Leuk is dat he, nog onbekende producten voor een klein prijsje kopen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Shoppen met korting is altijd leuk. Mooie aankoopjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nu ben ik toch eens benieuwd naar dat potlood van Maybelline.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie aankoopjes, korting is altijd leuk

  BeantwoordenVerwijderen