dinsdag 21 mei 2013

EOTD: Sweet Pearl

Het is weer tijd voor een "normale" eye of the day! Geen thema, geen opdracht, gewoon een look die ik laatst droeg. Voor deze look heb ik vooral mijn nieuwe rainbow oogschaduws van INGLOT gebruikt. Ook al zijn ze qua pigmentatie minder indrukwekkend dan de reguliere INGLOT mono's, doen zij over een primer beter hun werk. Plus dat het gewoon prachtige oogschaduws zijn die je eindeloos kunt combineren...In het centrum van mijn ooglid heb ik ook een van mijn nieuwste INGLOT mono's gebruikt, een mooie bruinige kleur die in combinatie met al dat paars er omheen best wel goud lijkt. De kleuren er omheen zijn vooral roze, met een beetje koel paars voor wat meer diepte.Het effect van lichtere kleur in het midden van je ooglid vind ik nog steeds iets gaafs hebben. Het maakt je oog iets groter en wat meer gedefinieerd. Plus dat het natuurlijk voor een wauw-effect zorgt zodra je met je ogen gaat knipperen. ;) Voor mijn waterlijn heb ik een blauwe oogpotlood gebruikt. Daaronder, langs de onderste wimperrand heb ik paarse oogschaduw aangebracht. Natuurlijk zou blauw logischer zijn, maar combinatie van paars en blauw maakt het volgens mij net iets meer speciaal.Ik vind het een mooie zomerse look geworden. Je kunt het prima combineren met een beetje bronzer en een nude-kleur op de lippen. Het is vrij licht, maar toch ook wel feestelijk dankzij de mooie finish van alle oogschaduws. Eerste zomerse look is een feit!

11 opmerkingen:

 1. ik gebruik nooit paarse oogschaduw :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige zomerse look! Nu de zon nog hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooi ! Ik moet een beetje aan een sunset denken ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil ook een keer zo'n look echt mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige look! Ik hou er ook van dat als je knippert er een 'special effect' te zien is op je ooglid!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jouw looks doen mij er altijd aan denken dat ik meer paarse oogschaduw moet gebruiken. It looks gorgeous !

  BeantwoordenVerwijderen