dinsdag 28 mei 2013

Farouk event i.s.m. JohnBeerens.com

Zoals jullie misschien weten ga ik bijna nooit naar events. De reden? Ze zijn eigenlijk altijd doordeweeks. Met een drukke fulltime baan is het gewoon niet te doen. Als ik naar alle events zou willen gaan, dan zou ik geen vakantiedagen meer overhouden. Maar toevallig was ik vorige week een paar dagen vrij, lekker lang weekend voor mezelf. En wat ook toevallig was: afgelopen vrijdag was het Farouk event. Dus ja, eindelijk kon ik weer eens gaan! Ik was enorm zenuwachtig toen ik erheen ging. Dankzij Twitter wist ik van een paar mensen dat zij erheen zouden gaan, maar het voelde toch alsof ik er alleen naar toe ging. Ik heb namelijk best wel moeite om in een onbekende omgeving mij op me gemak te voelen. Maar toen ik tijdens het wachten voor de start van het event naar een van de tafeltjes liep en mij aan de meiden die daar stonden voorstelde, voelde het als een mijlpaal. Whaaa, ik ben op vreemden afgestapt! Is niets voor mij, maar het bleek helemaal niet eng te zijn! :P Oké, noem mij raar, maar iedereen heeft zijn issues. Bij de presentatie kwam een ander meisje naast mij zitten en die bleek ook alleen te zijn en niemand verder te kennen. Kijk, zo zijn er dus meerdere bij dit soort events! En uiteindelijk heb ik nog een paar bekende gezichten in het echt ontmoet, wat echt enorm cool was! Lieve Patty en Lin, ik hoop niet dat dit de laatste keer was. ;) En trouwens, ik had nog meer bloggers ontmoet! Erg leuk om eindelijk mensen in het echt te zien wiens blog je al een tijdje volgt of met wie je zo'n leuk contact via Twitter hebt. En nog iets: ik heb een paar keer gehoord dat mensen mij herkenden dankzij mijn video's. Oké, dus blijkbaar zijn ze meer fullface dan ik zelf dacht. :P Toch erg tof om zoiets te horen! Maar goed, het event zelf. Die was ook gaaf (en niet alleen dankzij de lieve mensen die ik heb leren kennen)!Allereerst de foodies! Op Instagram waren de cupcakes binnen no time tig keer geliked en ja, ze zagen er beeldschoon uit! De snoer van de stijltang was trouwens een dropveter, hoe cool! Ze zagen er geweldig uit en ze smaakten heerlijk! En ik heb het braaf bij eentje gehouden, ik moet nog in "een jurk" passen hé. ;)Op naar het serieuzere deel. De presentatie begon met het verhaal van Mark van Toren, de baas van Farouk Systems Europe, die wat meer over het bedrijf vertelde. De merken zoals Chi, Biosilk en Sunglitz vallen onder Farouk Systems. Wisten jullie dat de vestiging in Amersfoort, waar wij dus waren, het hoofdkantoor is voor Farouk Systems in de rest van Europa? Dus of hun producten nou in Rusland of in Frankrijk verkocht worden, alles wordt bestuurd vanuit dit kikkerlandje. "Omdat Nederlanders zich makkelijker kunnen aanpassen." - werd ons verteld. Leuk contrast trouwens met John's kledingkeuze die dag, niet waar? :P Daarna was het tijd voor de gastsprekers. In het midden van de foto hierboven zien jullie Patrick Kalle. Hij is artistic director van Farouk Systems en reist overal ter wereld voor dit merk. Ook heeft hij met meneer Farouk himself aan campagnes meegewerkt. Een erg leuke enthousiaste man die heel inspirerend (én met humor) kon vertellen. Daarna was het tijd voor Hedwig Vigelandzoon, een internationaal bekende kapper die ook aan campagnes van Chanel en Prada heeft meegewerkt. Niemand minder dan John Galliano loopt met hem weg. Hedwig heeft zijn werk wat meer laten zien en hij heeft een en ander over de trends in haarstijlen en make-up kleuren verteld. Heel interessant. Hedwig werkt altijd met producten van Farouk Systems en hij heeft nogmaals benadrukt hoe uniek de stijltangen van Chi zijn.Daarna was het tijd voor een lunchpauze. Ik had helemaal niet op een uitgebreide lunch gerekend, maar oh wat heb ik mij vergist... Het was namelijk heel goed geregeld, heerlijk! Super lekkere broodjes, salades, fruit... wat was het goed allemaal! En toen hadden zij nog een verrassing voor ons...Miss Glennis Grace kwam nog even een paar nummers zingen. Zij - als het gezicht van Farouk Systems én een van de beste (of volgens sommigen dé beste) zangeressen van Nederland. Ik moet eerlijk zeggen, niet iedereen is fan van haar uitstraling... maar man, man, man, wat is zij goed live! Een privé optreden, wat super gaaf! Glennis zag er heel stoer uit. Haar shirt, broek/legging en haar schoenen... doe mij maar dat allemaal, helemaal mijn ding. En haar haar was natuurlijk ook prachtig om te zien. Zou Hedwig het hebben gestyled, aangezien hij haar haar doet ook voor alle campagnes van Farouk Systems?En toen was het tijd voor de foto's. "Oh, en nu durven jullie wel dichterbij te komen hé?" - zei Glennis terecht, aangezien tijdens het zingen iedereen een beetje op afstand van het podium bleef (geen idee waarom eigenlijk, maar werkelijk niemand durfde iets naar voren te komen :P). Naast Glennis zien jullie Nathalie den Dekker. Zij heeft Nederland vertegenwoordigd tijdens de Miss Universe verkiezen. Niet gewonnen, maar -aangezien Farouk Systems deze verkiezing sponsoort- is zij nu ook een van de ambassadeurs van Farouk Systems (vandaar de Miss Chi).Na afloop mochten wij nog drie producten uit het hele assortiment kiezen nadat wij langs alle tafeltjes geweest zijn waar verschillende lijnen op geïntroduceerd stonden. Ik koos voor de shampoo en conditioner uit de nieuwste Keratin lijn van Chi. Ik heb het vermoeden dat bijna iedereen daarvoor gekozen heeft, omdat ik het ook al op andere blogs gezien heb. Ook wilde ik graag nog een serum-achtig product hebben (ik heb een zwak voor producten die mijn haar pluis-vrij en glanzend houden). Het werd Farouk Royal Treatment Pearl Complex met witte truffel en parel extracten. Ik ben heel erg benieuwd! Oooh, nog een hele aangename verrassing... wij kregen een Chi stijltang mee! Dit is de Dual Voltage variant. Het past automatisch de temperatuur van de tang aan in welke land ter wereld je hem ook inplugt. Volgens Hedwig is dit daarom de ideale tang voor op reis. Interesting!Tot slot nog mijn koppie met warrig haar ("doe geen stijlingproducten in je haar zodat je onze producten kunt uitproberen" - aldus de uitnodiging) naast de prachtig gestylde krullen van Glennis en Nathalie. Het zijn toch nog leuke foto's geworden. Trots! (en alle credits aan Patty voor het maken van deze foto's) Ik bedoel, hoe vaak sta je met Glennis Grace op de foto...? :P Zoals jullie al hebben gemerkt ben ik zo eigenwijs geweest om toch geen foto- of videocamera mee te nemen. Ik had natuurlijk nergens op gerekend... Maar gelukkig maakt mijn iPhone nog redelijke foto's (en dat maakt mij waarschijnlijk ook een beetje lui :P). Het was een erg geslaagde dag! The girls and I waren ook echt tot het laatst gebleven, maar uiteindelijk besloten wij om toch weg te gaan... sta je daar anders in de kantine tussen alleen maar medewerkers van Farouk Systems... ;) Het was erg gezellig en super goed georganiseerd. Dank jullie wel, Farouk Systems en JohnBeerens.com (waar dus alle producten ook verkocht worden)!!!

13 opmerkingen:

 1. Gaaf dat je er bij was! Ik kon zelf niet dit keer ivm mijn werk :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er erg leuk uit! :D Die cupcakes ook jamm

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hè wat een heerlijk enthousiast stuk! Ik ben benieuwd naar je ervaring met de tang!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw ziet er uit als een super leuk event;)
  xx
  www.mystylevillage.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk artikel! Ik was er ook bij en vond het echt een geweldige dag. Glennis kan zo mooi zingen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zag er super gezellig uit ! En die cupakes, hmmmm !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahhh wat leuk!!!! En wat een leuke foto van jou met hen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit was echt wel een supergaaf event he? Ik was er ook bij. Ik zag jou in het voorbij gaan toen je je goodiebag ophaalde. Ik heb ook dezelfde shampoo en conditioner, haha. Zoals je al zei hebben heel veel meiden die vast gekozen. Het was leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk verslagje meis! Heb je voor bij zien komen maar niet aan gesproken, waarom? Geen idee haha, hopelijk zie ik je de volgende keer weer!

  BeantwoordenVerwijderen