woensdag 22 mei 2013

Hemels: Coconut by 100% Pure +WIN

Toen ik laatst kennis heb gemaakt met de producten van het merk 100% Pure, ben ik ook behoorlijk aan een van de geuren verslaafd geraakt. En Deb is de schuldige. ;) Zij wilde opnieuw een handcrème kopen met de kokosgeur en liet mij de bodylotion met deze geur ruiken... met als resultaat: ik helemaal verslaafd aan de geur, aan de kassa zowel met bodylotion als met handcrème. Tja, als ik ergens verliefd op word... :P100% Pure wordt verkocht in de webshop van Natuurlijke Cosmetica Winkel. Het grootste voordeel van dit merk is dat je precies weet wat je op je huid smeert. Het bevat allerlei natuurlijke, verzorgende ingrediënten, maar ook de verpakking is "groen" geproduceerd. Er zijn verschillende geuren waar je uit kunt kiezen. Of je nou meer van fruitig, fris of zoet houdt - de geuren zijn heerlijk en heel natuurlijk (ook niet zo gek gelet op de ingrediënten). Ik ben zelf nooit bijzonder gek op kokosgeur geweest, maar ik ben wel fan van snoeperige zoete geurtjes. En dat is precies hoe deze kokoslijn te omschrijven is! Het ruikt naar kokos, maar dan net iets interessanter. Ik vind het ook naar toetje/cakes ruiken, en mijn vriend vond dat dit de geur van zoete popcorn is... Het is maar welke associaties je hebt. ;) Een ding zeker, deze geur is hemels en mega verslavend!

Ik wil beginnen met de handcrème... Check die heerlijke naam: Virgin Coconut Hand Buttercream. Het heeft een rijke structuur en helpt hydrateren en verzachten. Maar dan echt... veel crèmes beloven dit alleen, maar deze maakt mijn handen ook serieus zachter. Er zitten allerlei vitaminen en antioxidanten in zodat je huid niet alleen herstelt maar ook beschermd wordt.

Ingrediënten van Virgin Coconut Hand Buttercream:
witte thee, roos hydrosol, cacaoboter, avocado boter, Carbernet druivenpitolie, rozebottelzaad olie, candelilla was, aardbeiensmaak, etherische citroen olie, extracten van kers, granaatappel, framboos, braam en grapefruit zaad, kaneel, tijm, oregano, Canadese geelwortel, vitamine E (a-tocoferol), vitamine C (ascorbylpalmitaat), citroenzuur, toverhazelaar, Japanse kamperfoelie extract.

Voor maar € 9,10 is deze handcrème te koop in de webshop (59ml inhoud).Dan de Coconut Nourishing Body Cream. Ook weer - met voedend wordt ook daadwerkelijk voedend bedoeld. Het is ook weer een rijke, wat dikkere crème, die overigens zich heel makkelijk laat uitsmeren. Ik merk dat mijn huid daadwerkelijk zachter en gehydrateerd aanvoelt. Dit dankzij de ingrediënten zoals cacao en avocado boter. Op mijn arm had ik al een tijdje een gek droog plekje. Met geen een bodycream was het mij gelukt om deze weg te krijgen, maar deze Body Cream werd mijn redder. Na 3 keer smeren was het plekje volledig verdwenen. Hoe bedoel je diepe hydratatie... ;) Heerlijk product die ook nog eens zuinig in gebruik blijkt te zijn. Ik gebruik hem tegenwoordig bijna dagelijks en hij gaat niet zo snel op als ik dacht. Misschien komt het ook doordat je maar een kleine hoeveelheid per keer nodig hebt - zo rijk is deze crème. En de heerlijke geur... die ruikt na een paar uur nog heel subtiel op mijn huid. Hemels!

Ingrediënten van Coconut Nourishing Body Cream:
aloë vera sap, rose hydrosol, cocoa boter, avocado boter, druivenpitolie, rozebottelolie, candelillawas, zwarte bessen olie, vitamine E, vitamine C, kokossmaak, vanille, kokosnoot extract, organische groene koffie, Organische wilde kers, granaatappel, biologische raspberry, blackberry en biologische witte thee, citroenzuur, toverhazelaar, Japanse kamperfoelie, rozemarijn, oregano, tijm en Canadese geelwortel, graanalcohol, acai berry, resveratrol, organische groene thee, mangosteen, goji bes, maquis bes, vlierbes en muskaatdruif

De tube van 236ml is hier te koop voor € 17,05.

Dan heb ik nog iets leuks voor jullie. Wil je maar liefst 20% korting winnen voor in de webshop van Natuurlijke Cosmetica Winkel? Het enige wat je moet doen is de Facebook pagina van Natuurlijke Cosmetica Winkel liken. Laat ook in de comments weten als je dit gedaan hebt! Wie weet, kun je straks genieten van deze mega korting!

7 opmerkingen:

 1. Dit lijken me erg fijne producten. Ik hou wel van de kokosgeur, doet me aan vakantie denken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oelala, ik houd van kokos ! Ik gebruik zelf facial whipes met pure kokos en haar producten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ruik wel graag kokos. Klinkt goed dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihi, ik voel me echt heel schuldig hihi. Heerlijk he deze spullen. Vandaag heb ik m'n handen ook weer royaal met de handcrème ingesmeerd. Die geur is echt hemels. Fijn ook dat de bodycrème hielp bij je droge plekje.

  BeantwoordenVerwijderen