vrijdag 10 mei 2013

Inspiratie: bruidsmake-up

Natuurlijk ben ik er nog steeds mee bezig! Al een tijdje geleden liet ik een aantal van mijn eigen interpretaties zien voor wat bruidsmake-up betreft, maar ik ben natuurlijk nieuwsgierig naar meer mogelijkheden. Hieronder een selectie van mooie looks (die je stiekem natuurlijk niet alleen tijdens de bruiloft kunt dragen). Met dank aan Google ;)

Oké, misschien iets te heftig. Maar aan de andere kant, het is wel erg gaaf. Alleen vind ik dat zwart hier een beetje overheerst. Persoonlijk vind ik zwart niet per se bij bruidsmake-up passen.

Ah, Kim.... haar bruidsmake-up moest natuurlijk perfect zijn. Ook al heeft haar huwelijks uiteindelijk maar kort geduurd, haar look was super mooi op de grote dag. De glow, de ogen, alles.

Prachtig! Bruine smokey, ik hou wel van dit soort looks. En mooi geshapet gezicht trouwens ook. Hele frisse glow. Love it!

Cat-eye! Jaja, ook al zo mooi. Het geeft een prachtig effect op de foto's. Het heeft echt iets... Gewaagd ook! Heel gaaf.

Whoaaaa, hier moet je van jezelf al grote ogen voor hebben. Prachtig! Zou mij niet staan, maar zo'n minimalistische en frisse look heeft echt iets moois.

Heel iets anders, maar wel prachtig! Een voorzichtige cut-crease look met lichte tinten. Bold lips zijn eventueel voor het feest daarna. Mooi!

Weer zo'n mooie bruine smokey. Deze look is warm en vrij zacht. Ook wel een beetje een cat-eye effect, maar dan op een luchtige manier.

Of wat dacht je van een gouden look? Hier bedenk ik niet gelijk bruidsmake-up bij, maar ik kan mij heel goed voorstellen dat dit ook prachtig zal staan. Vooral met zulke heftige wimpers, erg mooi!

Roze! Ik hou van die kleur boven de arcadeboog! Dit zou ik doordeweeks ook kunnen dragen, maar als bruidsmake-up vind ik dit ook prachtig. Inspiratie genoeg, dus! ;)

12 opmerkingen:

 1. Wat een mooie makeup allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik zie liefst de neutrale looks :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de bruine smokey het mooist. Wat ik vreselijk vind is glans op het wenkbrauwbot...als er 's avonds geflitst wordt...of fel zonlicht erop valt...ohhh tacky!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou best wat zwaarder durven gaan in bruidsmake-up, denk ik. De make-up van Kim K. vind ik ook supermooi (ook al was het huwelijk sneller afgelopen dan de houdbaarheid van haar make-up, haha).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, hier zitten echt hele mooi tussen! Die cut crease is echt gaaf! Ik vind die eerst bij Adriana Lima ook wel heel erg mooi, maar misschien ook wat te zwaar.. vooral die wenkbrauwen. ik weet het niet, ik vind natuurlijke makeup dan toch wel het mooist. Maar aan de aandere kant is het ook wel leuk om helemaal opgetut te zijn voor een bruiloft..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi, mooi, mooi! Ik hou zowel van naturelle bruidsmake-up als van zwaardere looks. Zelf zou ik wel voor het laatste gaan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Er zitten zeker mooie creaties tussen het is lastig om te kiezen denk ik haha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw! Prachtig!
  Ik zou het moeilijk vinden om te kiezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super mooi! Wat zal het moeilijk kiezen zijn voor jou ;-) of ben je er al uit?
  Ik vind zelf een zo eau naturel look mooi tijdens deze dag, maar met een turquoise detail in mijn geval zou niet mogen ontbreken. Roze en goud vind ik ook erg mooi. Succes met kiezen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, ik weet het nog echt niet! Ik wil het sowieso niet naturel houden, maar wat dan precies - geen idee. En soms denk ik: ik zie het dan wel :P

   Verwijderen
 10. Ik vind een smokey eye wel leuk als wedding look, zolang het niet té is. Kim K.'s glow is super, jealousss!

  BeantwoordenVerwijderen