zaterdag 25 mei 2013

Kiko Sugar Mat #631

Nagellak met het zanderige effect vind ik nog steeds super mooi! Eindelijk een trend waar ik totaal niet bang voor ben, maar juist heel erg vrolijk van word! Tot nu toe heb ik alleen maar glitterige zandlakjes laten zien, vandaag is het tijd voor een matte Kiko kleur. Vind ik dat matte ook nog steeds zo mooi?Het antwoord is simpel... ja! Ik ben helemaal hooked aan het zanderige/korrelige effect van dit soort lakjes. De kwaliteit van Kiko Sugar Mat nagellak is ook nog eens super, dus ik ben fan. Deze peachy kleur vind ik prachtig. Hij is pastel en neon tegelijk. Klinkt raar, maar het is echt zo. Het is aan de ene kant een rustige, bijna pastel te noemen kleur, die gelukkig niet al te veel naar oranje neigt. Maar aan de andere kant laat hij mijn handen er bruiner uitzien, en dat doen alle neon kleuren juist altijd.Het is een neutrale kleur die eigenlijk altijd wel kan, en toch vind ik hem alles behalve saai. Misschien ook wel door dat zanderig effect. Het is er een voor de liefhebbers. Ik denk dat er meer mensen zijn die glitterige zandlakjes mooier vinden dat dit soort matte kleuren. Een collega van mij dacht serieus dat mijn deken gestempeld was in mijn nagellak (je weet wel, als je je handen onder je deken doet terwijl je nagellak nog niet droog is). Toen moest ik dus even uitleggen dat dit een speciaal effect was, en dat als dit door een deken kwam dat het lang niet zo mooi zou zijn. :P Dus ja, dit is wel een specifieke. Maar ik vind hem gaaf! Weer eens wat anders en lekker origineel.

9 opmerkingen:

 1. wat een prachtige kleur! Deze gaat direct op mn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de kleur vind ik heel mooi, het effect minder

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gaaf effect en mooi kleurtje :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gaaf kleurtje! Geeft ook een heel leuk effect. Niet gek duur ook :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Supermooi! Ik ben ook een grote fan van liquid sand

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi! Ik was eerst ├ęcht niet te vinden voor het liquid sand effect, maar nu vind ik het geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De kleur vind ik erg mooi, het effect vind ik persoonlijk iets minder maar da's natuurlijk persoonlijk ;-) Ik heb zelf ook een liquid sand besteld van OPI (zag hem bij iemand en vond het mooi, vooral de kleur) ben benieuwd als hij aankomt of ik hem echt mooi ga vinden en anders gooi ik er een laag topcoat overheen hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de kleur super mooi maar bij mij zou deze dus totaal niet matchen. Ik vind dat zand effect wel mooi, maar weeral, niet bij mezelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind dat matte effect echt mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen