donderdag 9 mei 2013

Make-up challenge: dag 14 t/m 17

Volgens mij is het al heel lang geleden dat ik een look online heb gegooid... Het komt eigenlijk door deze make-up challenge... Ik ben totaal niet van het opgeven, maar hier maak ik even een uitzondering voor. The Make-up Challenge heeft mij veel geïnspireerd en liet mij nieuwe favoriete technieken en kleuren ontdekken. En dat is precies het doel dat ik hiermee wilde bereiken. Maar de uitdaging is voor mij een beetje weg... Of nou ja, tuurlijk kan ik mij er verder mee uitleven, maar gezien de situatie met mijn werk en andere prioriteiten heb ik even geen zin in über creatieve looks. Ik hoop dat jullie het zullen begrijpen. De laatste looks die ik vandaag wil laten zien zijn die van dag 14 t/m 17. Hierna zouden de volgende opdrachten volgen: Extreme (hier ben ik echt niet van), Sunset (ik heb al zoveel Sunset looks gemaakt, zoals deze), brights (vind ik iets te veel lijken op Colourful, die in deze update voorbij komt) en nog 10 Inspired By looks (hier kom ik misschien ooit nog op terug... voor nu, niet zo veel zin/tijd om erover na te denken).Mijn Barbie look is wel een beetje mislukt. :P Ik wilde niet weer een foute Barbie look maken (kennen jullie hem nog?), maar ik ging nu voor een "normale" Barbie. En die draagt blauwe oogschaduw... Alleen is die een stuk feller dan datgene wat ik gebruikt heb (alhoewel de kleur in het echt ook wel iets opvallender was). Aan de onderkant een roze kleur gebruiken is ook niet echt een succes geworden. Maar ach, de subtiele Barbie look dan maar. ;) Voor deze look heb ik een aantal Sleek palettes gebruikt, vooral de crease vind ik wel aardig gelukt.Your Signature Look was nog een van de lastige. Wat is nou een typisch PF-look? Ik draag elke dag een andere kleur oogschaduw en ik combineer het ook weer op verschillende manieren. Dus heb ik dan wel een typische look? Ik was bijna in staat om mensen uit mijn omgeving te vragen wat nou mijn signature look is, maar ik besloot om dit uiteindelijk zelf op te lossen. Wat zou nou een look zijn die ik doordeweeks zou maken als ik niet al te veel tijd had om iets creatiefs te verzinnen? En dan kom je vanzelf op bruin. Naked palette was perfect voor deze look, hij is best zacht geworden. Langs de onderste wimperrand moest natuurlijk een andere kleur gebruikt worden en dus ging ik voor donker blauw.Het heeft ook even geduurd voordat ik een Colourful look gemaakt heb. Vroeger droeg ik best vaak dit soort felle kleuren, maar nu niet meer. Toen ik laatst naar een make-up workshop ging, heb ik deze felle roze look gemaakt. Het paste gelijk ook bij mijn neon trui die ik toen droeg. Voor deze look heb ik mijn Slek Acid palette gebruikt... hoe kon het ook anders. ;) Ik heb het met best veel wit gecombineerd om zo toch een beetje balans te creëren.Matte looks zijn heerlijk om te maken. Vooral nu ik zo'n hele nieuwe verzameling van nieuwe matte oogschaduws heb. Deze look maakte ik al daarvoor; alleen vergat ik om een foto gelijk 's ochtends te maken en dus is deze foto van laat in de middag. 's Ochtends was de look nog volledig mat, terwijl het op de foto's misschien niet altijd zo lijkt (ik denk dat shimmery oogschaduwbasis begon zichzelf te laten zien). Het is een mooie donker-bruine smokey geworden, waar ik vooral de kleuren uit mijn The Balm palette voor gebruikt heb. Hiermee is dit dan ook mijn laatste make-up challenge look. Laat maar weten of jullie het jammer vinden of dat artikelen met "losse" looks ook prima zijn (die wil ik sowieso weer vaker maken en dan ben ik dus ook niet afhankelijk van deze challenge).

13 opmerkingen:

 1. die eerste look is prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige looks! De eerste vind ik toch wel speciall, het is blauw maar dan wat anders :). Ook een groot fan van de tweede look, heel erg mooi die warmere tinten ^^.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie ooglooks weer! Ik vind vooral 'colourful' prachtig en creatief.
  Trouwens, artikelen met losse looks vind ik ook altijd leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je maakt altijd zulke mooie looks, dat ik het echt jammer vind dat je geen grotere foto's plaatst zodat je echt goed kunt zien hoe de look is opgebouwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wist niet dat hier behoefte naar was! Maar zal dit zeker voor de volgende keer onthouden! :)

   Verwijderen
 5. De Barbie look is erg leuk ! Vind blauw altijd zo leuk staan.

  BeantwoordenVerwijderen