donderdag 23 mei 2013

Pink Gold Color Tattoo

De emoties bij dit product: blij, teleurgesteld, toch weer blij. In Duitsland zag ik deze kleur van Maybelline Color Tattoo die ik in Nederland nog nooit tegenkwam... wrong, laatst heb ik hem wel gewoon in ons kikkerlandje gezien, dus zo overhaast hoefde ik hem niet te kopen. Om heel eerlijk te zijn was ik in de war... L'oreal heeft namelijk laatst een rose-gold Infaillible oogschaduw uitgebracht die dus echt rose-gold van kleur is én niet in NL verkrijgbaar is. En ik maar denken dat het om Color Tattoo ging...Deze oogschaduw heb ik dus gekocht zonder te swatchen. Het is ook vooral de naam van de kleur pink gold die bij make-up gelijk mijn aandacht trekt. Ik ben gek op dat soort kleuren ook al zijn ze vaak wat meer bronze dan goud, zolang er een rozige shimmer in zit is het goed. Als ik deze Color Tattoo wel eerst had geswatched dan had ik hem waarschijnlijk niet gelijk gekocht... Waarom? Het bleek meer een oud-roze kleur te zijn dan echt pink gold. Sterker nog, dat stukje "gold" heb ik nog steeds niet echt ontdekt. Ja, er zit iets van de gouden shimmer in, maar het is wel heel erg subtiel.Dat was dus mijn grote teleurstelling... en het deed deze Color Tattoo in een lade verdwijnen.... Totdat ik besloot om hem weer erbij te pakken voor mijn nieuwste video. Omdat ik ook wat bruiner ben had het een heel leuk effect op de kleur van deze Color Tattoo. Het was meer gebruind roze, dan "ziekjes roze" (als je weet wat ik bedoel). Ik vond het effect super mooi! Heel subtiel, maar toch ook wel zomers. Ik had er geen oogprimer onder gedaan en na het filmen heb ik er een beetje pigment overheen gedept... en drie keer raden, de boel bleef best goed voor de rest van de dag zitten! Bij mij... zonder primer... dat is echt uniek!Aan de kleur ben ik ook wel inmiddels gewend. Ik denk echt dat hij bij een gebruind huidje net iets mooier staat dan bij een hele bleke huid. Pink Gold zorgt voor een heel subtiel effect, maar vooral in de zon zorgt het voor een mooie schittering. Gelukkig is het toch nog goed gekomen met deze Color Tattoo, ik zou het anders echt zonde vinden. Qua textuur is het namelijk ook een fijne: een gel-crème die niet te nat aanvoelt, makkelijk over de ooglid glijdt en in vaste vorm opdroogt. Nieuwsgierig geworden naar deze kleur? Kijk maar of je hem bij een drogist in de buurt kunt vinden.

12 opmerkingen:

 1. Mooi kleurtje! Ik ben ook benieuwd naar de color tattoos.. vooral die turquoise ;-) ik denkk dat ik ze voornamelijk als basis zou gebruiken. Dit soort cream eyeshadows staan mij meestal niet zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de kleur toch best mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb nog geen color tattoo geprobeerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Best een mooie kleur! Niet geschikt voor mij als ik superbleek ben, maar denk inderdaad dat je hem best kan hebben als je een klein beetje getinter bent. En ook ik heb nog steeds geen color tattoo geprobeerd. Ik slaag er precies niet in om er eentje te kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oeh super mooi ga eens op zoek naar deze

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb hem hier ook gezien, het is toch wel een mooie kleur, maar ik vrees dat hij voor mij iets te roos is. Toch blij dat je hem uiteindelijk goed vindt! De colour tattoos blijven echt heel goed zitten ^^.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is wel een erg mooie kleur ! Jammer dat het 'gold' part nergens te bespeuren valt maar het is toch nog goed gekomen he :-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh very pretty! ;D Heb je toevallig het Oh So Special Palette? In dat palette zit de pérfecte kleur om te layeren hierover! Oudroze met een goud glittertje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hmm ik snap wat je bedoeld met de rose gold teleurstelling, maar deze kleur is inderdaad ook erg mooi! Hij doet me denken aan zo'n ouwe paintpot van mac, die al een tijdje uit het assortiment is.. kan even niet op de naam komen alleen

  BeantwoordenVerwijderen