zaterdag 11 mei 2013

Pink Pictures #10

Volgens mij moet ik vaker PinkPictures artikels maken, want nu is het langer geworden dan normaal. Maar ach, liever dit dan een paar niets-zeggende foto's, toch? ;) Weer met heel wat food, maar ook een aantal beauty eyecandies. Hier gaan we dan...Food! Allereerst een bakje met mango stukjes... Deze kreeg ik van een vriendin/collega op het werk om mij op te vrolijken tijdens de meest stressvolle dagen. Hoe lief! En daarna zijn wij nog gezellig uiteten geweest. En dit was mijn toetje... amandelnoten en honing is altijd een goede combinatie. ;)Mijn ouders vierden in april hun verjaardagen, en dit keer hadden zij het groots aangepakt omdat het voor mijn ma een soort jubileum was (25, mam, nog steeds 25). Mama had een heleboel salades klaargemaakt en dit was dus voor 20-25 gasten bedoeld... volgens mij kun je hier een heel weeshuis mee voeren... maar zo gaat het bij haar altijd. :P En doggybags na afloop zijn nooit erg. ;)Laatst hadden wij een klein bedrijfsuitje buiten de deur, maar eerst moest er nog vergaderd worden... en dit was het uitzicht. Hoe gaaf! Dit was op een boerderij vlakbij Woerden.Over het werk gesproken... Laatst zat ik met een collega bij een klant in het Oosten van het land. Wij wilde nog even een paar dingen op papier (nou ja, Word-papier) zetten en dus besloten wij een vergaderruimte te zoeken. Bij de klant zelf was alles bezet, maar gelukkig was er nog wel een McDonald's in de buurt. Wij hebben er uiteindelijk 2,5 uur gezeten, maar mijn laptop hield het daarna ook niet meer zonder stroom (het schijnt dus dat sommige MDonald's vestigingen toch wel stroom hebben... zouden we niet goed hebben gezocht?). Het voordeel van zo'n werkplek: je vergaat niet van honger en dorst. :P De foto daarnaast: waarom is het zo dat als je echt haast hebt, er altijd wat onderweg gebeurt - zoals een brug die opeens open gaat... en dan ben je weer een kwartier verder...Fan van Spongebob? Noooo... ;) Als je toch iets fouts in je vrije tijd kunt dragen, dan maar dit. Rechts was trouwens mijn outfit voor de Koninginnedag (rood-wit-blauw, je ziet hem wel). Met een behoorlijke filter daar overheen, maar deze foto vond ik toch maar niet Instagram-waardig. ;)En over Koninginnedag gesproken... uitzicht langs de grachten in Utrecht blijft mooi. Zien jullie ook de poster op het balkon aan de overkant? Als ze er toch aanwezig bij moesten zijn... ;) Foto daarnaast - laatst was ik met mijn schoonzusjes aan het lunchen in het centrum van Utrecht. Ik besluit op de meest onhandige momenten mijn glas neer te zeggen... dat blijkt. :PZoals jullie waarschijnlijk inmiddels weten heb ik laatst een beetje in Amsterdam geshopt. Het weer was echt heerlijk! Links - uitzicht op het Vondelpark, rechts - mooie grachten op de achtergrond. Ik was trouwens gewoon alleen, het kan best lekker zijn om in je eentje te shoppen. Vroeger deed ik het nog best regelmatig, en nu... nu shop ik sowieso niet vaak meer. :P Helemaal je eigen tempo bepalen, alleen de winkels bezoeken waar je per se zelf heen wilt en anders je programma weer helemaal omgooien. Maar je mist wel de gezelligheid, dat dan wel weer. ;)En Amsterdam betekent een bezoekje aan INGLOT. Dit zijn dus alle nieuwe rainbow oogschaduws! In het echt waren ze nog veel mooie, vooral met die prachtige shimmer die op de foto bijna wegvalt. Ik wilde ze echt bijna allemaal meenemen...Uiteindelijk was dit mijn laatste selectie... prachtig! En ik heb ze allemaal nodig! Dacht ik tenminste... zoals jullie weten heb ik maar 3 rainbow oogschaduws meegnomen. Alle swatches en mijn mening daarover konden jullie al in mijn INGLOT artikel lezen.

Dat was het weer voor vandaag. Geniet nog van deze zaterdag (voor zover het kan.. *kijkt naar buiten*)! En morgen is het weer tijd voor een filmpje. ;)

11 opmerkingen:

 1. Leuke foto´s, die salades zien er heel erg lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke fot's :) de Inglot oogschaduws zien er prachtig uit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmmm, dat ijsje ziet er lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's je haar is zo mooi lang!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat spongebob shirt is echt grappig! :P

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb ook een trui van Spongebob, een lichtblauwe ooit eens gekocht bij de Primark! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk! Vergaderen in McDo lijkt me gewoonweg zalig...en veel te verleidelijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke foto's weer! Die salades zien er heerlijk uit, daar zou ik ook wel een doggybagje (of meer ;-) ) mee gevuld hebben hihi.

  BeantwoordenVerwijderen