woensdag 8 mei 2013

Sally Hansen Mermaid's Tale & Jaded

Nu ik de smaak te pakken heb wat de nagellak van Sally Hansen betreft, kon ik ook niet wachten om snel de andere twee kleuren te dragen. Zoals ik al in mijn eerdere artikel vertelde, hebben deze lakjes niet voor niks de naam van Complete Salon Manicure gekregen. Ze bevatten alles van een basislak tot aan glanzende topcoat - het totaalpakket in één flesje. Het enige wat je nog moet kiezen is de kleur die je wilt dragen. ;)Vroeger was ik niet zo van de blauwe nagellak, maar nu kan ik een mooie blauwe kleur juist heel erg waarderen. Vandaag wil ik aan jullie deze twee beauties van Sally Hansen laten zien. Zij zijn precies het tegenovergestelde van elkaar: zacht pastel vs. donker met chunky glitters.Mermaid's Tale (#675) is toch wel het paradepaardje van Sally Hansen aan het worden. Meerdere beautyliefhebbers hebben al een in hun collecties. Dit schijnt een dupe te zijn van een lakje van Deborah Lippmann (en die is ongeveer 2x zo duur). Nou heb ik ook al gezien dat Mermaid's Tale niet heel dekkend is en dus besloot ik om hem met een zwarte basislak te combineren. Jammer genoeg was mijn enige shimmer-loze zwarte nagellak behoorlijk aan de droge kant... dus sorry voor het rommelige effect, de boosdoener zit inmiddels in de prullenbak. Met een zwarte basis ziet Mermaid's Tale er toch wel heel gaaf uit. Ik ben fan! Het lijkt een soort flakey effect, maar dan nog mooier door al die grove glitters. Op mijn ringvinger draag ik meerdere lagen van Mermaid's Tale zonder andere kleur eronder. Ook een mooi effect, maar -zoals ik al zei- veel te sheer. Het verwijderen van deze glittery nagellak gaat zoals het hoort bij dit soort lakjes: met veel pijn (oh nee, dat nog net niet! :P) en moeite. En toch heb ik het ervoor over, wat een plaatje is dit!Jaded (#672) is weer een ander verhaal. Hij is zacht, lief en toch ook wel een beetje gedurfd. Ik bedoel, niet iedereen gaat voor een pastel groenig blauwe kleur op de nagels, toch? Ik vind het een heel mooi kleurtje. Heel rustig en toch alles behalve saai. Deze kleur doet mij echt denken aan de lente, net als Purple Heart die ik al de vorige keer heb laten zien. In twee lagen was hij goed dekkend, ook al moet je voor sommige plekjes soms nog een laagje extra gebruiken.En als ik dan toch bezig ben... even Mermaid's Tale met Jaded op mijn ringvinger combineren. Pretty!! Op een lichtere kleur komt Mermaid's Tale dus ook prachtig tot zijn recht. Vooral de groenige glitters erin laten zich duidelijker zien en staan mooi met Jaded. Dus ja, ik ben weer enthousiast. Sally Hansen lakjes zijn heerlijk in gebruik: best een beetje waterig, maar makkelijk met het aanbrengen, en het kwastje is lekker breed (maar niet te). Voor 11,99 zijn deze lakjes te koop bij ICI Paris XL, een aantal drogisterijen en via bol.com

12 opmerkingen:

 1. Dat zeegroene lakje is prachtig!!! Ik vind hem totaal niet gedurfd haha.. you know me ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn allebei super mooi ! Leuk dat dit gewoon bij IPXL te koop is ! Might check it out ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, zo leuk!
  Prachtige kleuren en nagels!
  Liefs, www.fashion-maniacss.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze heb ik ook... ik vind ze super! vooral de glitter nagellak.

  BeantwoordenVerwijderen