zondag 5 mei 2013

Soepele volle wimpers met Rimmel

Rimmel blijft een van mijn favoriete merken wat budget mascara's betreft. Toen de nieuwe Scandaleyes Lycra® Flex mascara vorige maand uitkwam had ik er niet per se veel van verwacht, maar uiteindelijk ben ik meer dan tevreden. Sterker nog, deze gifgroene tube hebben jullie al zelfs tussen mijn favorieten van de afgelopen maand kunnen zien. Vandaag wil ik iets meer vertellen over dit fijn product.Scandaleyes mascara's beloven altijd veel voor opvallende wimpers. Wat is er zo bijzonders aan deze nieuwe mascara? Scandaleyes Lycra® Flex mascara zorgt ervoor dat je wimpers niet hard worden, hoeveel lagen je ook aanbrengt. Harde wimpers breken veel sneller af en dat zullen ze niet doen met deze mascara. En ja hoor, helemaal waar. Als ik deze mascara gebruik dan blijven mijn wimpers mooi soepel. Dit helpt trouwens ook bij het aanbrengen van meerdere lagen. Bij andere mascara's gaat de tweede/derde laag er moeilijker overheen zodra de mascara op de wimpers droog en hard is geworden, maar dankzij de nieuwe technologie van deze mascara kun je met meerdere lagen je wimpers echt "bouwen". Wil je meer lengte? Brengt de volgende laag vooral op de punten van je wimpers aan. Meer volume? Ook de volgende laag moet je met een zigzag beweging aanbrengen. Maar je kunt beide natuurlijk ook combineren. ;)En verder?
"Deze supervolume mascara is verrijkt met gewichtsloze Lycra®-technologie en belooft ongelooflijk volle wimpers die nooit hard of breekbaar aanvoelen. Het unieke Scandaleyes MaxDensity-borsteltje komt overal bij en mist geen enkele wimper. Het borsteltje buigt eerst naar binnen om de mascara aan te brengen en dan naar buiten om de wimpers door te kammen, voor schandalig mooie wimpers zonder klontjes!"Het resultaat op de foto is altijd lastig om weer te geven, omdat mijn foto-oog (diegene die dus altijd op de foto moet :P) ook het oog is waar mascara altijd het lelijkst eruit ziet (en of het nou aan de andere wimpergroei ligt of omdat ik mijn linker oog lastiger vind om op te maken... geen idee). Maar ik kan jullie zeggen, de laatste tijd krijg ik wel extra veel complimentjes over mijn wimpers, vooral om de lengte. Natuurlijk zijn mijn eigen wimpers ook niet super kort, maar deze mascara maakt ze volgens mij 2x langer en een stuk opvallender in alle opzichten. De mascara doet vanaf het eerste moment al zijn werk (je hoeft dus niet een week te wachten tot het "ingewerkt" is en tot het effect zichtbaar is), blijft goed gedurende de dag zitten en klontert inderdaad niet. Nu ik deze mascara al een paar weken heb gebruikt merk ik dat klontjes in de tube op het borsteltje begonnen te ontstaan, maar als je hier voorzichtig bij het aanbrengen mee bent dan merk je er verder niks van. Het is dus weer een topper van Rimmel!

13 opmerkingen:

 1. Oh deze ziet er ook al zo goed uit, wil ik wel eens proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er inderdaad erg mooi uit! Ik zit trouwens ook altijd naar jouw onderste wimpers te kijken, zo lang en vol! Die van mij zijn echt flut, dus ik kan daar echt geen mascara op doen, jammer genoeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Met je eens, ziet er super uit! Ik ben ook helemaal gek van een Rimmel mascara momenteel, de Acceleratos Endless, maar daar zit vezel in en ik meen me te herinneren dat je daar allergisch aan bent.. Deze is ook top!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om te horen dat je zoveel complimentjes krijgt! Mascara op je wimpers is inderdaad heel moeilijk vast te leggen haha :) Mooie look ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt me een hele fijne mascara van Rimmel! Ik heb nog nooit een mascara van Rimmel gehoord maar ik hoor er zoveel goede dingen over, dus ik moet er ook maar eens eentje aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik krijg jammer genoeg niet zo'n mooie effect met deze mascara..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Om zulke lange wimpers te krijgen als jij had met deze mascara moet ik echt valse wimpers dragen ;-) daarom was ik ook zo onder de indruk en heb ik je wimpers vol bewondering goed kunnen bekijken. Ik heb nog een heleboel mascara die ik eerst op moet maken anders ligt het ook maar te verdrogen.. maar ik weet nu al dat mijn eerstvolgende mascara deze wordt!!

  BeantwoordenVerwijderen