vrijdag 17 mei 2013

Spring-time nails with MissSporty

Dag, vervelend weer! Ik ga mezelf hier niet door laten beïnvloeden. Gisteren vertelde ik al hoe ik een kleurtje op mijn gezicht creëer, vandaag wil ik het hebben over de nagels. En dan heb ik het niet alleen over mijn handen... Zodra het iets boven de 15 graden is wil ik nog wel eens mijn pumps uit de kast halen... en soms is het in de vorm van peeptoe... hallo, teennagels in de felle kleuren!Het is, volgens mij, al heel erg lang geleden dat ik producten van Miss Sporty heb gehad. Dit soort merken met een jeugdige uitstraling (nu begin ik mij oud te voelen :P) hebben niet altijd even interessante producten voor mij. Maar vrolijke nagellak kan natuurlijk altijd. En ik moet zeggen, dit is wel een hele fijne ontdekking geweest! Allereerst mijn handen...Sinds kort heb ik weer korte nagels. Zo kort heb ik het allang niet meer gehad. Maar sinds ik mijn nagels weer even tijdelijk zelf doe (don't ask... blijft een gedoe), vond ik dat het weer tijd werd voor korte nageltjes. En op zo'n lengte staan felle of donkere kleuren vaak zelfs nog mooier. #462 moest er gelijk op. Ik dacht eerst dat dit een felle roze kleur was, maar hij is net iets anders. Het is iets tussen roze en rood in, hangt ervan af bij welk licht je hem ziet. Wat een gave kleur! Ik hou hier wel van. Naar zo'n kleur kan ik blijven kijken puur omdat het de ene keer rood en de andere keer roze lijkt. Verder heeft het een creamy finish, zonder enig glittertje. Prachtig! Lekker fel en zomers, ik word hier heel vrolijk van.Ik ben geen fan van mijn tenen, maar toch wilde ik deze vrolijke combinatie aan jullie laten zien. Op mijn teennagels draag ik kleur #463, een hemelse turquoise kleur die ook dezelfde zomerse uitstraling heeft. Ook al zijn dit twee verschillende kleuren, de combinatie maakt mij ontzettend blij. Nog een voordeel: dit zijn QuickDry nagellakjes, dus die drogen vrij snel zonder extra hulp van andere middeltjes. Het kwastje is lekker breed en de nagellakjes hebben geen waterige structuur waardoor de dekking al bij de eerste laag redelijk goed is (bij twee lagen - perfect). En zij kosten iets meer dan 2 euro per flesje. Liefde voor budget nagellak!

10 opmerkingen:

 1. leuke kleurtjes :D daar hou ik wel van!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn beiden erg mooi en zo lekker zomers.. nou het weer nog ;-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat koraalachtige lakje vind ik super super mooi! Hey, je nagels zien er toch prima uit?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kleurtjes en leuke combi zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die turquoise kleur is mijn favoriet, ik heb 'm zelf ook en heb 'm al vaak gedragen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zijn mooi he, ik ben verliefd op de blauwe!

  BeantwoordenVerwijderen