dinsdag 14 mei 2013

Swatches van mijn nieuwe Make-up Studio palette

Backstage is (naast INGLOT) mijn favoriete beauty winkel in Amsterdam. Het zit iets buiten het centrum, dus je komt er niet zo snel. Maar ik heb ontdekt dat het nog best wel vlakbij INGLOT zit (vooral als je met de auto gaat dan zit het op dezelfde route). Toen ik laatst in Amsterdam was moest ik er natuurlijk weer heen. Ik heb zoveel plezier van mijn Make-up Studio palette dat ik besloot dat ik er nog een nodig had.Make-up Studio verkoopt refill oogschaduws, waarmee je dus een eigen paletje kunt samenstellen. Niks nieuws, toch? Veel merken doen dat. Maar waar Make-up Studio zich vooral mee onderscheidt zijn de Lumière oogschaduws en Moondusts. Nou ja, dat vind ik dan. Mijn eerste palette zit er vol mee en ik raak niet uitgesproken over het mooie effect van deze oogschaduws. Je kunt ze op zichzelf dragen, maar ook al ga je het over een andere oogschaduw layeren... wauw, het resultaat is altijd extra mooi! Ook al lijken zij vrij chunky en is je paletje binnen no time bedekt door de oogschaduwdeeltjes, ze zijn het voor 100% waard! Kijk maar mee naar mijn nieuwste aanwinsten.Ook bij Make-up Studio besloot ik voor kleuren te gaan die ik dagelijks kon gebruiken. Geen felle, schreeuwende kleuren. Het zijn allemaal tinten waar je een rustige look mee creëert of die je bij een bijzondere smokey eye zullen helpen. De bovenste kleur is True Terra... het is een Blusher Lumière... hier kwam ik achter toen ik de kleur voor dit artikel ging googlen. Wat? Een blush? Ik vond dit zo'n mooie oogschaduw en heb hem zelfs als zodanig al gedragen! Als oogschaduw is hij namelijk prachtig: hele zachte perzik-kleur, die (gelukkig) niet al te veel naar oranje neigt. Voor blush vind ik hem, denk ik, iets te shimmery, maar ik ga het zeker nog proberen.Foto bij indirect licht. De naam van de bruine kleur weet ik echt niet meer... de oogschaduws krijg ik er niet meer uit, dus de onderkant kan ik niet checken... en de doosjes heb ik uiteraard niet meegenomen (voor de volgende keer onthouden maar). Ik denk dat het Golden Brown is (Lumière oogschaduw). Het is een mooie, niet al te shimmery kleur met een beetje rode ondertoon - precies waar ik van hou. Deze kleur is niet heel donker, maar je kunt hem wel goed opbouwen. Dan is het tijd voor een Moondust! Nog even een reminder: moondusts bevatten veel shimmer en hebben nauwelijks basiskleur. Ze hebben altijd een prachtige glans en je kunt ze met allerlei andere kleuren combineren. Volcano zou ooit in een limited edition hebben gezeten, maar het was zo'n succes dat het nu in het vaste assortiment is opgenomen. Het is een zwart/grijzige kleur met rode strepen (die je bij het mengen met grijs niet meer ziet). Het effect wat je ermee krijgt is een paarsige grijze kleur. Heel erg mooi!Foto's bij zonlicht. Zie je hoe mooi zowel de Moondusts als de Lumière kleuren glansen? Love it!! Green Galaxy is ook een Moondust en bevat zwarte en groene kleuren. Zodra je het met elkaar mengt dan wordt de boel vooral donker, maar je ziet nog steeds subtiele groene shimmer er doorheen. Deze heb ik bewust gekocht omdat ik de blauwe Moondust uit mijn andere palette zo vaak gebruik; met deze moet ik dus net zoveel plezier gaan beleven. Ze zijn trouwens ook altijd prachtig voor langs de onderste wimperrand, het geeft een heel speciaal effect. Tot slot nog de prachtige kleur met een hele bijpassende naam Amazing Blue (Lumière oogschaduw). Een koningsblauwe kleur met roze vlekjes. Dat roze zorgt voor een zachte lila glans. De kleur heeft verder een prachtige blauwe shimmer, heel erg bijzonder! En met mijn zwakte voor blauwe oogschaduw kon ik hem totaal niet weerstaan.Mijn twee Make-up Studio palettes naast elkaar! Eyecandy!! Ik ben echt gek op beide paletjes. Baked oogschaduws van dit merk zijn echt onverslaanbaar. Sterker nog, ik kan mij niet herinneren dat ik ooit zo enthousiast was over baked producten in het algemeen. Maar deze... deze zijn echte liefde. Voor swatches van mijn eerste palette zie trouwens dit artikel. Ik heb alleen een hele kleine teleurstelling meegemaakt... en dat heeft niet zo zeer met de oogschaduws zelf te maken...De verpakking is veranderd. Ik was juist zo gek op die doosjes met doorzichtige deksels! Maar nee, Make-up Studio besloot om er luxere uitstraling aan te geven met als gevolg dat de doosjes wat zwaarder en zwarter zijn geworden. Make-up Studio is een merk van visagisten, dus ik kan mij niet voorstellen dat zij dit handiger vinden dan de doorzichtige deksels. Ook vind ik dat die nieuwe doosjes veel lastiger opengaan. En oké, ik snap wel wat zij met luxere uitstraling bedoelen, maar toch... dit was geen goede zet geweest. Maar voor nu houd ik het bij deze twee doosjes zodat ik ze nog makkelijk uit elkaar kan houden. ;)

14 opmerkingen:

 1. Oh wauw, één al liefde voor het palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kleuren vooral die paars-blauwe kleur... wow!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk palette! , ik had ze nog nooit gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh mooi seg ! Als ik ooit nog eens tot in Amsterdam geraak passeer ik zeker eens langs Backstage en Inglot !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke kleurtjes ! Ik vind het zwart idd meer luxe ogen, maar ik snap dat het handig is als het doorzichtig is

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hou zoooooo van make up studio! Je hebt prachtige paletten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zien er prachtig uit. Heb er zelf ook best veel, ben er zo dol op. Vooral voor mijn creatievere looks ;)

  BeantwoordenVerwijderen