zondag 26 mei 2013

Update winacties: nieuwe winnaressen + lopende winactie


Goede zondag, allemaal? Ik heb vandaag een beetje een apart berichtje. Het is niet om te zeuren of wat dan ook, maar ik begreep even iets niet, dus ik dacht ik gooi het even "in de groep". ;)
Vorige week heb ik twee winnaressen van de twee winacties uitgekozen en guess what.... geen een heeft mij nog gemaild. Daar baal ik wel een beetje van, want het is graag of niet. Ik besloot dus om twee nieuwe winnaressen te kiezen, en nu maar hopen dat zij er meer zin in hebben. ;) Nou, random.org, hier gaan wij dan...

De winnares van de Stila palette is geworden...edithmeijer! Van harte! Als je mij je gegevens mailt dan komt het mooie paletje naar je toe.

De winnares van A Wild Soapbar zeepje is geworden... MissLanghaar! Het kruidige zeepje Wild Weeds ontvang je zo snel mogelijk zodra je mij je adresgegevens doorgeeft.

Let op, jullie hebben de tijd tot zaterdag 1 juni. Daarna zal de prijs naar iemand anders gaan.

En nog iets anders... van de week heb ik een artikel geplaatst over heerlijke kokosproducten van 100% Pure. Onderaan dat artikel stond dat je 20% korting bij de Natuurlijke Cosmetica Winkel kon winnen door hun Facebook pagina te liken. Een extra voorwaarde was dat je mij in de comment zou laten weten dat je meedoet... en deze voorwaarde heb ik in de loop van de ochtend erbij gezet, dus misschien dat hierdoor wat verwarring is ontstaan. Het punt is, ik heb geen een aanmelding in de comments gezien. Hoe kan dit? Geen leuke prijs? Geen zin in Facebook winactie? Of toch niet gezien dat je het in de comment moet vermelden? Of komt het doordat dit een winactie was die "verstopt" in een artikel zat? Ik vind het echt jammer, het is namelijk een hele coole prijs, dus ik probeer erachter te komen waarom dit zo gegaan is. En natuurlijk zou ik het leuk vinden als jullie alsnog meedoen met deze winactie. ;)

9 opmerkingen:

 1. Dat stila palette was zo leuk! Jammer voor die vorige winnaressen haha, die balen vast heel erg...ik heb al een keer iets gewonnen hier, daarom leek me het een beetje oneerlijk om mee te doen aan de kokos winactie (want ja, ik heb hem wel gezien en het is echt een toffe prijs!) maar als niemand meedoet, ga ik me tof mooi opgeven ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat ze niet gereageerd hebben. Ik maak dat ook wel mee. De 1e winnares van A wild soapbar reageerde ook niet op de mail en toen ging de prijs linea recta naar een andere winnares en die reageerde wel en was er blij mee. Het is zo ondankbaar als mensen niet reageren want van onze kant steken we er veel tijd in om het uberhaupt mogelijk te maken en te organiseren. hopelijk reageren de nieuwe winnaressen wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat stom dat de winnaressen niet reageerden zeg... zo zie je soms maar dat bepaalde mensen enkel langskomen als er iets te rapen valt en vervolgens niet meer :s
  Die actie waarbij je 20% korting kon winnen deed ik niet mee, omdat ik toch niks ging/wilde bestellen bij die webshop. Dan ga ik niet "voor de heb" meedoen maar gun ik het eerder anderen die zo'n korting daadwerkelijk zouden gebruiken.
  Ik moet een beetje letten op mijn uitgaven dus als ik zo'n winactie zou winnen zou dat betekenen dat ik nog eens extra geld zou gaan uitgeven (door iets te kopen in de webshop) terwijl ik dat normaal niet zou uitgegeven hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Stuur je hen mailtjes of zet je het gewoon op de blog? Als je het gewoon op de blog zet, dan begrijp ik wel dat zoiets kan gemist worden. Maar hoe dan ook, congrats aan de twee nieuwe lucky ladies :-D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zet het alleen op de blog en tot nu toe ging het altijd goed. Het is echt voor het eerst dat het zo dramatisch is. :P

   Verwijderen
 5. Ik heb je extra voorwaarde wel gelezen maar ik heb niet meegedaan omdat ik geen facebook heb. Het is een kwestie van goed lezen? Misschien moet je de volgende keer in bold of extra grote letters erbij zetten?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zie dit bericht nu pas. Hopelijk was ik geen "ex-winnares", want dat zou ik heel sneu vinden voor mezelf. ;o) Maar ik wil even kwijt dat Bloglovin' tegenwoordig erg slecht werkt bij mij. Ik neem dan ook aan dat dat niet alleen bij mij zo is. Heel veel berichten mis ik doordat Bloglovin' gewoon soms heel weinig laat zien! En dat is zo sinds de nieuwe versie.

  BeantwoordenVerwijderen