donderdag 16 mei 2013

WhiteToBrown Tanning Mist

Tanning mist... dat is toch best wel een aangename naam voor een product waar de meeste mensen bang voor kunnen zijn. Zelfbruiners. Maar als het dan een "tanning mist" wordt genoemd, dan klinkt het opeens net iets luchtiger en vriendelijker... toch? Mag ik jullie aandacht voor dit flesje die ik de laatste tijd dagelijks heb gebruikt?Wat is dit precies? Een spray om je gezicht en decolleté een fris, gebruind kleurtje mee te geven. Eerst wel even schudden voor gebruik! Vooral met dit grijs weer -terwijl het lente zou moeten zijn- heb ik behoefte aan wat kleur op mijn huid. Zelfbruiner is niet alleen de veiligste manier om dit te bereiken, maar ook de snelste. En zo'n kleurtje op mijn gezicht zorgt toch wel voor een hele gezonde en uitgeruste uitstraling (ook dat kun je dus faken, ondanks het slecht slapen :P). Deze Tanning Mist bevat DHA, kleurloos suikerriet, dat reactie maakt met de dode huidcellen, de eerste huidlaag. Hierdoor wordt je huid snel bruin. Dit betekent dus wel dat de kleur op de oppervlakte blijft liggen. Na een keer douchen is het bij mij grotendeels verdwenen, hoewel ik dan nog steeds niet zo bleek ben als daarvoor. Ik hou niet van subtiele kleur en daarom gebruik ik dit dagelijks om de kleur te vernieuwen en even "donker" te houden. En met donker bedoel ik niet super of onnatuurlijk donker. Kijk maar wat deze spray met mij doet. Ik heb geen voor-foto, maar geloof mij, ik was best bleek...In mijn laatste video hebben jullie dit resultaat ook al kunnen zien. Hopelijk viel het een beetje op. Ik moet zeggen, ik ben echt tevreden over het resultaat. Vooral hoe het op mijn nek uitpakt. Mijn gezichtshuid bedek ik toch wel met foundation/BB cream, dus daar hoef ik niet al te veel spray voor te gebruiken. Maar mijn nek en decolleté moeten wel natuurlijk bruin lijken. En dat doen zij ook! Voor het weekend vind ik het effect van deze spray mooi staan als alternatief voor make-up... nou ja, om er niet helemaal dood uit te zien (hallo, naakt gezicht op de foto). Dit heet niet voor niks Tanning Mist, hij verspreidt zich niet met een straal maar echt als een mist. Heel verfrissend, maar het zorgt ook voor het meest egale resultaat. Het droogt best snel op mijn huid. Er wordt geadviseerd om voor een dieper resultaat daarna nog een laag aan te brengen. Ik heb het geprobeerd en inderdaad, loved it! Niet te donker, wel zoals zij het noemen "goudbruine teint". Deze kleur ontwikkelt zich trouwens pas na een paar uur maximaal, alhoewel je ook aan het begin een verschil kunt zien. Dus ja, voorlopig zijn wij dikke vriendjes. Het flesje bevat 200ml wat goed zou moeten zijn voor 60 keer gebruiken. In de webshop van JohnBeerens kun je een flesje WhiteBrown spray kopen voor 29,95. Dit merk bevat trouwens nog een aantal andere bruiningsproducten, mochten jullie nieuwsgierig zijn naar meer vormen zelfbruiners.

11 opmerkingen:

 1. Ik heb deze ook en vind het super fijn spul!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een mist klinkt op de een of andere manier inderdaad veel beter (egaler). Toch denk ik dat ik me in de toekomst niet zo snel meer aan een zelfbruiner waag, althans niet op mijn gezicht ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wel mooi, beter dan gewone zelfbruiner maar toch ben ik nooit zo'n zelfbruiner-kleur fan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je ziet er wel mooi bruin uit zo ! Ik wil al lang de tanning mist van Marc Inbane proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben zelf ook zeer tevreden over deze spray!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb hem ook.. vind m geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen