vrijdag 3 mei 2013

Win een heerlijk zeepje naar keuze

Laatst konden jullie al lezen over mijn kennismaking met het assortiment van de Natuurlijke Cosmetica Winkel. Sinds kort is er nog een merk daaraan toegevoegd, namelijk A Wild Soapbar. Deze zeepjes worden gemaakt bij een familiebedrijf helemaal in Texas. Maar dit zijn niet zomaar zeepjes... Ze reinigen, hydrateren, ruiken lekker, maar ze zijn vooral net zo natuurlijk als alle andere producten uit de webshop. Zelf nog geen ervaring met zulke pure producten? Dan is dit je kans. ;)Wat moet je doen?

- Kies maar een zeepje uit en laat in de comments weten welke jij graag wilt hebben.
- Het zou leuk zijn als je mij ook nog volgt met Bloglovin' en daar dit bericht zult liken.

That's it! De winnaar zal ik in een artikel bekend maken, dus zet alsjeblieft geen mailadressen in de comments. Je kunt meedoen tot maandag 6 mei (dus heel kort, wees snel!). Heel veel succes, iedereen!

17 opmerkingen:

 1. Mooie foto's!! En ze ruiken zóoo lekker! Veel succes iedereen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe mee. Ik ben dol op vaste zeep en k ben erg benieuwd naar deze bars.

  Ik ga voor de Sassafras geur. Die lijkt me heerlijk.

  Ik volg je uiteraard op BL en heb het artikel geliked.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke winactie, ik doe graag mee Wild Rose lijkt me erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hee,

  Heerlijk!Ik doe mee.
  Horsemint lijkt me erg lekker, wel lastig om te kiezen hoor!
  Ik volg je via bloglovin + like = niquelle

  Xx niquelle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk, ik doe mee! Ik volgde je al en ben nu de achtste liker van je post. Ik ga voor Passion Flower :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Rianne Feenstra03-05-13 16:08

  Super leuk, ik zou heel graag passion flower ontvangen:)ik volg je al een tijdje op bloglovin en like je post!
  Liefs , Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lekker! Ik volg en like al op Bloglovin en zou kiezen voor Passion Flower! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super, die wild rose lijkt me erg lekker. Ik volg je trouwens al een tijdje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ben al een tijdje op zoek naar een goede zeep voor mijn probleem huidje misschien is dit wel de oplossing. Black willow bark lijkt me heel fijn. Ik volg je al en heb het bericht ook geliked!:) Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Black Willow Bark lijkt mij heerlijk!!
  Helaas heb ik geen bloglovin dus kan ik dat niet liken :'(
  Wil het wel snel aanmaken , door alle leuke nederlandse blogs!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hmm heerlijk! Ik zou voor Wild Weeds denk ik, vind van die kruidige en rustgevende geuren echt heerlijk :)

  Ik volgde je al op Bloglovin en ik like dit bericht (was de 13de liker).

  Succes iedereen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het volgende zeepje zou ik graag willen proberen: "Honey Oat Fragrance Free Soap". Vanwege een erg prikkelbare huid sinds kort.
  Ik volgde je al via Bloglovin en heb je geliked!.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Bluebonnet lijkt mij een goede keus voor mijn huid. Maar het is eigenlijk wel lastig kiezen.

  sepia@home.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke winactie! Ik ben de laatste tijd helemaal gek op producten met honing, dus ik zou super graag het zeepje Honey Oat Fragrance Free Soap willen proberen :) Ik heb je natuurlijk ook gevolgd en geliked op bloglovin! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik doe mee. Ik volg je op bloglovin en heb geliked.
  Ik ga graag voor Wild Rose.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat leuk! Ik doe mee & ik heb voor dit zeepje gekozen: https://natuurlijkecosmeticawinkel.nl/index.php?item=sea-scrub&action=article&group_id=20000208&aid=11862&lang=NL hihihi.

  Liefs,
  Britt

  (faithlinn@msn.com)

  BeantwoordenVerwijderen