vrijdag 7 juni 2013

3 leukste Draw My Life video's

De Draw My Life tag op YouTube is mega populair! Eerst was ik er niet zo van onder de indruk... ik verveel me namelijk al vrij snel bij een langere video... maar toch heb ik er een aantal gekeken en van sommigen bleef ik onder de indruk. Deze wil ik dus vandaag met jullie delen. En ik beloof het, jullie gaan je niet vervelen. ;) Neem er wel even de tijd voor...


De meest creatief getekende video! Michelle Phan heeft talent, dat wisten wij al. Maar zij kan ook heel gaaf tekenen. Terwijl alle Draw My Life video's op whitebord zijn getekend, maakt Michelle gebruikt van de technologie. En het verhaal is best aangrijpend... de trilling in haar stem deed me even slikken. :(


De eerste Draw My Life video die ik leuk vond! Misschien niet super spectaculair, maar ik bleef maar kijken... Wisten jullie trouwens dat Lisa het vriendinnetje van Shane Dawson is? (en als je niet weet wie dat is, dan breng je niet veel tijd op YouTube door... :P)


De video die inspireert! Lauren is geweldig, sinds kort ben ik best wel verslaafd aan haar filmpjes. Zij ziet er prachtig uit, hoewel ze ook een beetje ordinair kan lijken (blond, steil haar, zonnebank bruine huid, praat een beetje "lui" -met een prachtig Australisch accent, dat dan wel weer!). Als je ook hoort hoe het vroeger was, dan heb je er opeens veel meer respect voor. Mooi!

9 opmerkingen:

 1. Die van Lauren is inderdaad leuk! Zo maar eens die van Michelle gaan kijken. Soms heb ik ook echt geen geduld voor draw my life filmpjes en haak ik na 5 min al af :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die van Michelle Phan is echt aangrijpend en prachtig gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind die van Michelle echt mooi.
  Ze praat heel rustig en ik vind haar stem heel fijn.

  Wel kreeg ik er tranen van in mijn ogen, vooral toen ze zelf ook wat emotioneel werd. Wat een verhaal...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die van Michelle Phan vind ik echt heel erg mooi gemaakt en ook een heel aangrijpend verhaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Die van Michelle Phan is idd mooi. Het is wel lang geleden dat ik naar een video van haar heb gekeken

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die van Laurenbeautyy vind ik prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die van Michelle is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen