maandag 10 juni 2013

4x lovely lips

Het is eigenlijk al een tijdje geleden dat ik een nieuw lipproduct heb laten zien. Jullie dachten toch niet dat ik geen een nieuw lipglosje in mijn stash heb? ;) Vandaag wil ik een selectie van vier leukste nieuwste items laten zien. Helemaal zomers en helemaal PF-proof!Check die kleuren! Ik ben er helemaal weg van! En de producten zelf behoren tegenwoordig ook wel tot mijn favorieten. Gek genoeg zit hier geen een lippenstift tussen... ik ben denk ik meer van andere alternatieven die de voordelen van de lipenstift hebben, maar dan toch net in een andere vorm uitkomen... Oké, ik begin maar gewoon bij het begin...De duurste van deze selectie (en meteen de grootste eyecatcher) is Dior Addict lipgloss. Vorige maand besloot ik mezelf hiermee te verwennen. Ik heb al zoveel goede dingen over de Dior lipglosjes gehoord, maar eigenlijk had ik er nog steeds geen een in mijn stash. Hier moest verandering in komen. Ik koos voor de kleur uit de zomerse limited edition genaamd #343 Spring Ball. Een prachtige lichtroze tint met rosé gouden shimmer erin.Ik had er mega hoge verwachtingen van, maar dat had ik eigenlijk niet moeten doen... Begrijp mij niet verkeerd, deze lipgloss is prachtig en heel fijn in gebruik. Maar het is vrij transparant en heeft minder kleur dan ik hoopte. Ja, de mooie glans is er, maar ik krijg er geen wauw-effect mee... Het blijft ook niet super lang zitten, dus een heel bijzonder gevoel krijg ik er niet van. Maaaaaaar als je deze lipgloss gaat layeren over een lippenstift dan wordt het effect veel mooier. En op deze manier kun je dus de Dior lipgloss ook het beste dragen. Het geeft namelijk net dat beetje extra aan elke lippenstift kleur. Sterker nog, ik denk dat deze Dior gloss een mooie combinatie gaat vormen voor op mijn grote dag.... ;)Dan het product waar ik helemaal gek op ben, al sinds ik hem gekocht heb. Het is mijn nieuwe INGLOT Sleeks Cream in de zomerse kleur #105 (zomer-collectie). Het is een warmere roze kleur die werkelijk overal bij past!Sleeks Cream is een soort lippenstift in een lipgloss-vorm. Het is lekker gepigmenteerd, romig van textuur en blijft echt lang zitten. Een drankje overleeft het in ieder geval met gemak. Ooooh, en het ruikt heerlijk zoet. Super fijn product die ik met veel plezier regelmatig gebruik... en waarvan ik dus nu meerdere kleuren wil hebben.Als laatste mijn twee nieuwe aanwinsten. De lipbutters van Revlon zijn inmiddels wel bekend. Speciaal voor de zomer heeft Revlon weer een aantal nieuwe kleuren lipbutters uitgebracht met wel hele verleidelijke zomerse namen. Jammer genoeg heb ik deze nieuwe kleuren niet in Nederland gezien (als ze hier überhaupt ooit komen), maar... Een collega van mij ging laatst naar Londen en zij kreeg een kleine wishlist van mij mee. Daar stonden onder andere deze nieuwe lipbutters op. En ja hoor, ik heb ze!Allereerst de kleur Sorbet. Een mooie felle roze kleur die soms meer naar het rode neigt ook al heeft hij een beetje een koele ondertoon. Het voordeel van deze lipbutters is dat je de kleur goed kunt opbouwen. Met een laagje bereik je een heel subtiel effect, met meerdere lagen - zoals op mijn lippen (hoewel dit nog zelfs feller kan). De structuur is heerlijk zacht, zoals bij een lippenbalsem. Hydratatie vind ik persoonlijk niet heel sterk, maar het is alsnog een heel erg fijn product.Wild Watermelon is een stuk roder. En hoewel ik nooit zo van de rode lippen ben, bevat deze net genoeg koraal om bij mij te passen. Prachtige kleur die ook weer heel goed op te bouwen is. Zoals jullie zien is de pigmentatie van beide lipbutters uitstekend. Revlon kan het wel. ;) Oooh, en let maar niet op mijn gezichtsuitdrukking op deze fullface foto... opeens kon ik geen serieuze foto's meer maken. :PTot slot nog alle swatches op mijn arm (kleuren in dezelfde volgorde: Dior, INGLOT, Revlon). De bovenste foto is bij indirect licht, de onderste foto is gemaakt in de zon. Wat een plaatje hé? :)

12 opmerkingen:

 1. De lipbutters vind ik geweldig! Veel meer pigment ook dan ik dacht, normaal zijn butters eerder sheer toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze alle vier echt prachtig! Als ik moet kiezen ga ik dan toch voor die van Dior, ik hou best wel van transparante glosses.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie producten :) die revlon butters moet ik toch eens testen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zelf vind ik sorbet erg mooi! Maar de lipgloss van Inglot vind ik daarin tegen ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb die twee lip butters ook, and I looooooove them! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die van Inglot ziet er zalig uit ! Al zijn ze alle vier eigenlijk heel mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb die van Dior! My favorite!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die Revlon lipbutters zien er heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben nog altijd heel nieuwsgierig naar die revlon lipbutters! Ze zien er super uit ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die van Revlon vind ik heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen