maandag 3 juni 2013

Alison Raffaele Transparent Finish Powder

Ik heb het al zo vaak over dit gezichtspoeder gehad, ik heb hem zelfs tot mijn favorieten benoemd, maar een apart artikel hierover was nog wel even nodig. Vandaag wil ik al mijn ervaringen hierover delen nu het al langer dan een maand heb gebruikt.Ik heb nog nooit eerder van het merk Alison Raffaele gehoord, maar het beperkte aanbod van de goede merken op de Nederlandse markt zal hier ook een reden voor zijn. Alison blijkt een dochter van de apotheker te zijn die met het lanceren van dit merk een eigen droom aan het waarmaken was. Haar merk staat voor gezonde, eco-vriendelijke producten die ook nog eens de actieve anti-ageing ingrediënten bevatten. De producten van dit merk worden verkocht op Beautybay, en zo te zien zijn het hele mooie make-up producten om je huid er perfect mee uit te laten zien. Zoals jullie al eerder in mijn haul hebben kunnen lezen heb ik dit poeder gekocht omdat het aangeraden was voor de bruidsmake-up... je kunt nooit te vroeg beginnen met het inkopen. ;)Transparent Finish Powder belooft long-lasting, flawless finish, dankzij een aantal mineralen. Ook zou het een egale, matte canvas moeten creëren én de basis vormen voor het aanbrengen van bronzer, blush en zelfs oogschaduw (geen idee hoe ze dat bedoelen, maar ik doe het maar niet :P). En ik moet zeggen, alle beloftes zijn niet voor niks! Sinds ik dit poeder heb ontdekt laat ik mijn andere losse poeders staan. Puur omdat dit zo fijn in gebruik is en voor de mooiste resultaten zorgt. Het is een heel fijn gemalen poeder, de deeltjes zijn super klein en niet zichtbaar op je huid. Het voelt minder siliconen-achtig aan dan sommige andere soortgelijke poeders, maar het is nog steeds heel zacht en aangenaam. Maar wat ik vooral heel fijn vindt - het zorgt ervoor dat mijn make-up echt langer blijft zitten en dat ik net iets langer mat blijf dan met andere poeders. En met mijn vette huid is dit gewoon een must. Natuurlijk is een goede primer en foundation net zo belangrijk, maar dit poeder laat je make-up nog langer en mooier uitzien.Dit poeder is dus mijn beste vriend voor elke dag! Het enige wat mij tegen houdt om het ook straks op mijn grote dag te gebruiken is deze video van gossmakeupartist a.k.a. Wayne. Hij vertelde dat in principe alle siliconen based poeders voor flashback op de foto's zorgen (je weet wel, je hele gezicht is wit op de flits-foto's terwijl je dacht dat je dé perfecte kleur foundation droeg). De grootste en bekendste boosdoener is nog steeds Make-up Forever HD Powder, die perfect is voor de video's, maar erge flashbacks geeft op de foto's. Maar Wayne raadde eigenlijk alle siliconen based poeders af, en dit zijn in principe alle transparante finishing powders... dus ook deze..? Om het risico gewoon niet te lopen, besloot ik voor de grote dag nog een ander poeder aan te schaffen. Op dit moment staat Make Up For Ever Super Matte Loose Powder hoog op mijn wishlist, waarvan Wayne zei dat het geen flashbacks geeft en die ik al vaker tussen de favorieten van beauty guru's gezien heb. Maar dat komt vast wel goed... Voor nu, voor elke dag waar geen flits-foto's gemaakt worden ben ik helemaal gek op mijn Alison Raffaele Transparent Finish Powder. Voor € 24,53 is het verkrijgbaar via Beautybay.

10 opmerkingen:

 1. Ik kende dit merk ook nog niet .
  Lang leve beautybay wat dat betreft! Klinkt als n fijn product. Groetjes uit n zonnig serignan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik had ook nog nooit van dit merk gehoord :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nu ben ik toch wel benieuwd geworden !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dan heb ik goed nieuws voor je...bij natuurlijk daglicht (dus overdag) zal er geen flits gebruikt worden! Go!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. daar ben ik ook niet bang voor, maar wel voor avond-foto's :(

   Verwijderen
 5. Ik vind het zo leuk dat jij de wat onbekendere merken reviewt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dank je wel! :) gelukkig ben ik niet de enige die dit soort merken ook interesseren ;)

   Verwijderen