zondag 16 juni 2013

De week van... being so M.I.A.

...oftewel Missing In Action. Vorige week had ik een paar artikel-loze dagen en dat is voor mij echt een mijlpijl. Volgens mij is het in de afgelopen 3,5 jaar van bloggen nog nooit gebeurd... Maar goed, het is geen ramp natuurlijk en er is overal een reden voor. En daar gaat dit artikel weer over...


plaatje van weheartit.com

Eigenlijk is het allemaal vrij logisch en jullie kunnen het ook wel raden. Druk, druk, druk. Met mijn werk, met allemaal leuke dingen na het werk en ja, niet te vergeten de bruiloft die eraan komt. En door alle drukte heb ik er ook laatst voor gekozen om bijvoorbeeld een middagje in de zon op het balkon door te brengen... ogen dicht, verstand op nul, relaxen maar. Moet gewoon kunnen, toch? En als dat nog niet genoeg was.... sinds afgelopen dinsdag ben ik ziek. De officiële diagnose krijg ik volgende week pas, maar als een radioloog je vertelt dat je speekselklierontsteking hebt en een collegaatje van je een paar weken geleden de bof heeft gehad (wat op hetzelfde neerkomt, alleen dan vanwege de virus), dan hoef je op die echte diagnose niet eens meer te wachten. 1+1... dat verhaal. Dus ja, ik heb een hele dikke wang en met een beetje mazzel blijft het bij 1 wang, maar ik ga uit van het ergste... Met een opgezet gezicht voel je je op zijn zachts gezegd niet echt aantrekkelijk en dus ben ik de laatste dagen wat makkelijker met make-up en zo... De koorts is gelukkig weg, alleen nu nog de zwelling en pijn bij het eten. Ik hoop echt dat het volgende week een stuk minder wordt, want ik wil zo graag eind van de week naar Parijs met mijn collega's! Ik bikkel trouwens wel gewoon door op mijn werk, je bent toch vooral besmettelijk voordat de symptomen zich voordoen. Maar hopen dat er geen epidemie uitbreekt... :P Een andere collega van me kreeg dezelfde symptomen op dezelfde dag en het ontwikkelt zich ook ongeveer tegelijk. En ik moet zeggen, het is toch fijn om samen ziek te zijn... over pijntjes praten en zo, net als twee oude wijven. :P Uiteindelijk komt het wel goed, hopelijk.... *fingers crossed for Paris* Wat een bofkont! (en dat soort flauwe woordgrapjes die ik de afgelopen dagen heb gehoord)

8 opmerkingen:

 1. Ai ai lieverd toch! Ik wens je veel beterschap, rust maar goed uit en ontspan een beetje. We hebben het allemaal nodig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel beterschap! Rust toch maar goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh crap >.< hoop dat je snel beter word! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Véél beterschap en ik hoop echt voor je dat je naar Parijs kan :-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bij mij op het werk is er ook bof! Veel beterschap!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik denk dat je nu wel beter ben zo niet alsnog beterschap

  BeantwoordenVerwijderen