woensdag 5 juni 2013

EOTD: Golden Sky

Sinds ik de nieuwe Infaillible oogschaduws heb gekocht, moest er volop mee gespeeld worden. Vooral de blauwe trok gelijk mijn aandacht en daar is deze look mee ontstaan. Jullie weten inmiddels wel dat ik van blauwe kleur op de ogen hou... het is altijd zo speciaal, gedurfd en smokey. Love it! En met een beetje goud maak je het nog een stukje opvallender.Als basis heb ik dus mijn nieuwe royaal blauwe Infaillible oogschaduw van L'oreal gebruikt. Deze heb ik over 2/3 van mijn ooglid aangebracht. Daarna heb ik mijn sparkly donker-grijze moon dust van Make-up Studio daar overheen aangebracht. Het geheel werd misschien iets grijziger in het echt dan op de foto, maar het maakt niet uit. Het idee is duidelijk. :)Voor gouden accent heb ik mijn ultieme gouden combinatie gebruikt: Chanel Vision (aangebracht met mijn vinger in de binnenste ooghoek, werkt beter dan met een kwastje), met Sugarpill Goldilux daar overheen. Om dat goud wat meer in de blauwe kleur te laten mengen heb ik MAC Rolled Gold gebruikt. In de arcadeboog heb ik ook een aantal Make-up Studio kleuren gebruikt (uit mijn eerste palette): een donker-blauwe voor meer definitie en een klein beetje felle roze kleur voor boven de arcadeboog.Het geheel is bijzonder smokey geworden. De gouden kleur valt op het eerste gezicht niet zo op, maar toch maakt hij deze look net iets leuker. De rest van mijn gezicht heb ik vrij rustig gehouden met een beetje koraal op de wangen en de lippen.

6 opmerkingen:

 1. love die kleur in de binnenste ooghoek, zo pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Very very pretty!! Vind het erg mooi gedaan en staat je ook goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi, echt een geslaagde combinatie van het blauw en goud.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pretty met de gouden kleur ! Echt een mooie combinatie :-) !

  BeantwoordenVerwijderen