vrijdag 14 juni 2013

EOTD: Sour Blackberries

Ik heb een nieuwe pigment-liefde... nou ja, nieuw... toen ik een tijdje geleden bij INGLOT was heb ik ook een nieuwe pigment meegenomen. Weer een duochrome-achtige kleur, want INGLOT is daar heel erg goed in. Op het eerste gezicht lijken zulke kleurtjes mat in het potje, totdat je ze gaat swatchen... droog aangebracht - prachtig, nat aangebracht - jawdropping. Misschien zal ik nog een apart artikel over deze aanwinst maken, voor nu laat ik een look zien die helemaal geïnspireerd was op deze kleur.Ik wilde eigenlijk een hele simpele look: creamy oogschaduw, mooie pigment er overheen en klaar. Maar toen ik al bezig was besloot ik om er meer van te maken... met dit als resultaat. INGLOT pigment heb ik eerst droog aangebracht en toen ook met een vochtig kwastje (met een beetje Fix+) in het midden van mijn ooglid gedept voor meer diepte en glans. Deze pigment is echt prachtig, hij is groenig goud, een zachte maar toch opvallende kleur. Love it!Verder heb ik de bruine rainbow oogschaduw gebruikt om wat meer diepte aan de arcadeboog te geven. Ook onder mijn oog heb ik rainbow oogschaduw gebruikt... Alle ontevredenheid daarover is weg. Vergeet mijn mening. I love them! Ik gebruik ze tegenwoordig zo vaak dat ik echt niet meer zonder kan. Vooral als je van een glansje houdt zijn dit hele fijne oogschaduws. Voor deze look heb ik ze vooral gebruikt om er meer diepte en kleurcontrast te creëren.Eigenlijk wilde ik de rode rainbow kleur onder mijn ogen gebruiken, maar dat zou misschien iets te heftig voor die dag kunnen zijn geweest. Dan maar paars! Ook al zo apart, en staat extra mooi met de groenig gouden kleur op de bovenste ooglid. Ja, jullie weten hoevaak ik dit soort kleuren op de onderste wimperrand gebruik... maar het blijft gewoon gaaf! Bij deze look hoorde ook een dikke wing en dus ging ik ervoor. Als ogen moeten knallen, dan gaat het ook echt gebeuren. En knallen deden ze. ;)

13 opmerkingen:

 1. Gaaf dat lime kleurtje! Mooie look♡

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie look! Staat super bij jouw oogkleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke combinatie :) zou er zelf niet op komen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtige look met mooie kleurecombinaties!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. SUPER WOW!!! Wat is het prachtig! Fantastische pigmenten hebben ze.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige kleurencombinatie! Wat maak je toch mooie looks, met kleuren die niet alledaags zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat ziet er mooi uit! Anders, maar toch draagbaar! Nu word ik toch wel nieuwsgierig naar die pigmenten van Inglot.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Staat je heel mooi ! Lime is geen voor de hand liggende kleur maar toch erg leuk gecombineerd !

  BeantwoordenVerwijderen