dinsdag 4 juni 2013

Guess Girl Eau de Toilette

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben altijd blown away door Guess advertenties in tijdschriften. Altijd prachtige make-up (cateye!), volle bos haar en stoere kleding. Soms een tikkeltje too much, maar altijd wel adembenemend mooi. Zie hier wat ik bedoel, en Vanessa Hessler blijft altijd een van mijn favoriete Guess modellen. Al 30 jaar bestaat het beeld van het Guess meisje. En zo'n rond getal kon natuurlijk niet ongemerkt voorbij komen. Daarom is er speciaal voor deze gelegenheid het Guess Girl parfum gecreëerd. Het is sensueel en opwindend, een frisse, makkelijk draagbare, fruitige, bloemige geur.Parfumeur Laurent Le Guernec vertelt over het ontstaan van deze verleidelijke geur:

"Ik wilde dit Guess-parfum een jeugdig, flirterig en ultrasexy facet meegeven dat is geïnspireerd op vrouwen als Brigitte Bardot en Marilyn Monroe. De geur van acaciabloem vertegenwoordigt precies dat zwoele en liefdevolle van de Guess Girl waar ik naar op zoek was. Om de exotische, sexy sfeer te versterken, besloot ik mimosa met paradijsorchidee te mengen, een combinatie die doet denken aan een Californische zonsondergang."

Ook aan de verpakking is gedacht. Terwijl het glazen flesje geïnspireerd is op de vrouwelijke rondingen, vertegenwoordig de prachtige bloem dop ook het Guess meisje: stevige bloemenblaadjes aan de buitenkant en zachte vrouwelijke binnenkant... jullie snappen hem wel. :)Het parfum is zoetig en fruitig tegelijk. Dit komt vooral door de heerlijke topnoten, als frambozennectar, meloen en bergamot. Het hart wordt gevormd door de Braziliaanse paradijsorchidee, acaciabloem en lelie, wat weer voor heerlijke bloemige accenten zorgt. In de basis zijn de Australisch sandelhout en Madagascar-vanille verstopt... oh my, ik ben gek op vanille geuren! Het geheel heeft iets jongs en fris doordat het absoluut geen zware geur is ondanks zoveel zoete noten. Dat dit een verleidelijke geur genoemd wordt begrijp ik helemaal, hij heeft zeker een bepaalde aantrekkingskracht. Zeker de moeite waard om deze geur een keer te proberen als je het tegenkomt. Deze eau de toilette is verkrijgbaar vanaf € 33,00.

10 opmerkingen:

 1. lijkt me een lekker luchtje :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie flacon en de geur lijkt me erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind het flesje niet zo mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb er al veel over gelezen ondertussen, en de geur is denk ik wel wat voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mm die ga ik zeker eens ruiken in de parfumerie, klinkt wel goed !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb hem eens bij de etos geroken, wil hem heel miss ook halen maar het flesje houd me tegen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lijkt me echt een heerlijke geur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zelf is mijn zoete en fruitige periode volledig over, ik hou vooral van warme en houtnoten nu!

  BeantwoordenVerwijderen