donderdag 20 juni 2013

MAC Nude & Metallic

Ik ben weer twee MAC oogschaduws rijker! Bijzondere kleuren waarvan ik ook nog eens zeker weet dat ik ze dagelijks ga gebruiken - ja, dat kan ik niet weerstaan. Dit zijn twee limited edition kleuren uit de Nudes & Metallics collectie, alleen verkrijgbaar via de Pro stores. Eigenlijk wilde ik nog wat meer kleuren uit deze collectie hebben, maar de rest was zo goed als uitverkocht! Dit waren twee van de drie overgebleven oogschaduwkleuren die ik bij de Pro store in Amsterdam tegenkwam. En ik begrijp heel goed waarom deze collectie zo hard gaat...De metallics in de collectie zijn gelukkig niet super glanzend. Dat vind ik namelijk altijd zo goedkoop ogen. De nudes en metallics zijn prima met elkaar te combineren. Wat dacht je van een smokey metallic look met een zachte nude crease? Of een nude look met wat metallic accenten? Wat mij betreft vormen metallics en nudes altijd een goede combinatie. En zo ook deze twee kleuren.Ik begin met een prachtige diepe metallic kleur genaamd Deep Fixation. Dit is echt zo mijn kleur! :) Koffie-bruin met een rode ondertoon. Het heeft een Veluxe Pearl finish wat altijd staat voor een zachte textuur en een subtiel glansje. Prachtige medium kleur die je net zo makkelijk alleen als gecombineerd met andere kleuren kunt dragen.De nude kleur Exposed zal misschien niet veel mensen zijn opgevallen, maar ik vind hem geweldig! Zo'n mooie neutrale kleur vind je niet vaak. Het is zo goed als mat, maar het heeft wel de fijne zachte Satin finish. Ideale kleur voor zowel boven de crease als over je hele ooglid voor een natuurlijke look. Door MAC wordt deze kleur omschreven als sheer neutral mid-tone nude en dat is het helemaal: neutraal maar niet te licht. Het heeft een beetje een warme ondertoon, maar hij is zeker niet oranje. Perfecte nude kleur.De swatches! Een duidelijk verschil tussen nude en metallic. Maar wat staan zij mooi bij elkaar! De afgelopen dagen heb ik deze kleuren heel vaak gedragen. Zowel samen als met andere kleuren kun je ze heel makkelijk combineren. Het resultaat is in ieder geval altijd prachtig. Het is dus maar goed dat deze collectie bijna uitverkocht is, anders kon ik zo een langere wishlist bedenken... ;)

9 opmerkingen:

 1. prachtige tinten :D ben benieuwd watvoor looks je er mee maakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind Deep Fixation echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 2 prachtige kleuren! Jammer dat ze de oogschaduws telkens duurder en duurder maken

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie oogschaduws! Het zijn wel kleuren die me op het eerste gezicht niet zo aanspreken, maar op de swatches zijn ze echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deep fixation is ook helemaal mijn ding :-) !

  BeantwoordenVerwijderen