dinsdag 18 juni 2013

MAC Royal Sunset blush (oftewel: ode aan zachtroze blushes)

MAC All About Orange collectie leek eerst een collectie te zijn die even een maand of twee te laat was. Maar als je bedenkt dat ook koraal tot familie oranje behoort, dan wordt het opeens een stukje interessanter. Natuurlijk zijn er ook mensen die oranje make-up kleuren het hele jaar door dragen, maar ik ben meer een koraal-meisje. En specifiek voor deze blush viel ik als een blok...Sinds Rosy Outlook is mijn liefde voor zachtroze blushes echt enorm gestegen. Wat nou liefde, noem het gerust een obsessie! Rosy Outlook is mijn standaard go-to-blush geworden. Als ik het even niet meer weet, dan past Rosy Outlook er altijd wel bij. Niet alleen vind ik nog steeds die kleur geweldig, de angst dat het een keer opraakt begon ook weer op te spelen.... En toen zag ik Royal Sunset kleur uit de All About Orange collectie. Een zachte roze kleur.... die moest ik gewoon hebben!Royal Sunset is prachtig, zoals ik al had verwacht. Het is een hele zachte roze kleur met een beetje peachy ondertoon, waardoor het effect nog frisser en kleurrijker op de wangen wordt. Het is een kleur die je een wakkere uitstraling geeft. Net iets jeugdiger en natuurlijker dan welke tint roze dan ook. Een perfecte roze kleur die aan de ene kant heel licht is, maar aan de andere kant ook weer iets fluoriserends heeft. Dit effect is altijd natuurlijk en fris, je kunt met deze blush echt moeilijk overdrijven.Voor de swatch heb ik meerdere lagen van deze blush gebruikt. Met een veeg is hij dus echt lekker subtiel. Meerdere lagen van deze blush vind ik zelf mooier staan, deze prachtige kleur mag echt gezien worden! En nee, Royal Sunset vervangt zeker niet mijn Rosy Outlook. Maar het zijn wel hele leuke broetjes van elkaar! Ik zou graag willen laten zien wat het verschil tussen beide is, maar helaas heeft mijn camera dat niet echt goed weergegeven... Ach ja, de onderstaande foto is alleen al prima om te laten zien hoeveel ik mijn good old Rosy Outlook heb gebruikt...Het grootste verschil is, is dat Rosy Outlook een klein stukje meer roze is dan Royal Sunset (deze heeft echt meer koraal in zich). Beide blushes zijn mat en hebben het allermooiste effect van alle blushes! Maar ja, het is nu wel duidelijk hoe verliefd ik ben op zachte roze blushes... ;) All About Orange collectie van MAC is maar bij een aantal verkooppunten verkrijgbaar, waaronder de Bijenkorf in Amsterdam, waar ik mijn blush ook vandaan heb.

8 opmerkingen: