zaterdag 29 juni 2013

Merken die meer aandacht verdienen

Er zijn van die merken die misschien niet bij iedereen bekend zijn, maar die kwalitatief simpelweg beter zijn dan veel populaire merken. Misschien niet altijd even goed betaalbaar, maar geloof mij: eenmaal geprobeerd en je zult ze nooit meer vergeten (en in het ergste geval verslaafd aan raken). Vooral als je net als ik kwaliteit boven de kwantiteit stelt. Vandaag een opsomming van merken die volgens mij echt meer aandacht verdienen. Ze zijn het 100% waard.

Senna CosmeticsIk ben dol op Senna! Sinds ik dit merk op The Make-up Show heb leren kennen, kan ik er niet meer om heen. Het was liefde op het eerste gezicht. De oogschaduws zijn super, pigmentatie is indrukwekkend en de kleuren zijn enorm mooi en bijzonder. De wenkbrauwproducten zijn de beste, zowel het potloodje als het poeder-wax-duo zijn niet te verslaan door andere merken. Verder heb ik ook een lipgloss en een creamblush van dit merk en ook die zijn geweldig. En niet te vergeten, de mascara die ik heb gehad - wauw, I loved it! Alle reviews zijn hieronder te vinden. Het enige nadeel is dat het (nog!) niet in Nederland verkrijgbaar is. Maar ook dat vind ik geen issue. Dit merk is het bestellen vanuit Amerika waard. Als je er eenmaal kennis mee hebt gemaakt, dan kun je echt niet meer zonder. Leuk weetje: Senna Cosmetics is een familiebedrijf en de mensen achter het merk zijn enorm leuk en gedreven. Kijk ook op de website van Senna voor meer informatie over de producten en de beauty classroom.

J'ouvert CosmeticsJ'ouvert is een make-up merk van de Nederlandse bodem. Nooit van gehoord? Kijk dan ook even op hun website. J'ouvert heeft ook al zulke fijne oogschaduws. Iets anders qua textuur dan Senna, maar nog steeds erg fijn in gebruik en mega goed gepigmenteerd. Mijn oogschaduwtrio is nog steeds een grote favoriet! De gelliners van J'ouvert zijn ook erg fijn, al gebruik ik de laatste tijd niet vaak meer de gelliners in het algemeen. Ook de liquid highlighter en de lipglosjes zijn erg mooi. Voor alle reviews en looks met dit merk klik je even hier.

RENMijn REN-verslaving begint ook steeds meer te groeien. REN is een merk gezichtsverzorging dat geen troep bevat. Volop natuurlijke ingrediënten die ook daadwerkelijk iets voor je huid doen en niet alleen maar beloven. Ik merk hoe fijn mijn huid de producten van REN vindt. Gelijk merk je al een verschil. Zo heeft alleen REN een gezichtsmasker dat daadwerkelijk onzuiverheden uitdroogt na de eerste keer. Zodra mijn low-buy voorbij is zal ik echt meer REN producten aanschaffen, ik wil er qua gezichtsverzorging serieus grotendeels op overstappen. Maar jullie begrijpen het waarschijnlijk al, dit merk is niet goedkoop. De meeste producten kosten tussen de 20 en 40 euro. Jep, dat is even slikken. Maar ik heb het over voor zo'n goede kwaliteit. Ik heb al zoveel merken gezichtsverzorging geprobeerd en dit lijkt nu echt een favoriet te worden. Voorlopig kun je hier een aantal reviews vinden, maar er staan nog een aantal op de planning. REN is te koop online, maar ook bij Skins en sommige verstigingen van de Bijenkorf (en bij beide ook online, zoals hier in DB-webshop).

Lavera


Ook weer een merk dat bewust met de ingrediënten in gezichtsverzorging omgaat. Alleen het fijne hiervan is: het is wat meer budgetvriendelijk. Ook hiermee merk ik dat mijn huid er beter van wordt. De producten ruiken vaak heel aangenaam en ze doen dus ook goed hun werk. En het blijft ook wel een fijn idee dat je geen verstoppende troep op je gezicht smeert. Een absolute topper die ook echt de aandacht waard is. In Duitsland te koop bij de meeste drogisterijen en hier kun je de verkooppunten in Nederland vinden. Hieronder vind je mijn Lavera reviews.

SkeyndorTot slot nog een merk waar ik zelf nog meer van wil uitproberen. Op Skeyndor werd ik verliefd toen ik kennis maakte met hun bodylotion, nog steeds een van de fijnste die er is. Ik heb in de tussentijd ook een aantal monstertjes gezichtsverzorging van dit merk gehad en ook die waren erg fijn. Dit merk weet echt wat goede hydratatie is! Het is een Spaans merk dat ook niet zomaar overal siliconen in stopt, maar wel fijne verzorgende ingrediënten. Ik ben serieus neiuwsgierig naar meer. Je kunt het vinden bij de webshop van JohnBeerens.

9 opmerkingen:

 1. een paar merken kende ik :) heb er wel geen producten van

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik overweeg nu toch ook om een paar REN producten aan te schaffen, heb er al zoveel goeds over gehoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. REN kan ik alleen maar beamen, wat een super merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van REN kan ik je de Glycolactic Radiance Renewal Mask aanbevelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb alleen nog ervaring met Lavera uit dit rijtje, maar ben zeker benieuwd naar producten van de overige merken. Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ken alleen sommige van naam :3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Van sommige producten heb ik nog nooit gehoord :) maar Ren lijkt me wel een heel erg goed merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Senna en J'Ouvert heb ik samen met jou ontdekt en inderdaad, dat zijn twee uitstekende merken! Love them too!

  BeantwoordenVerwijderen