dinsdag 25 juni 2013

Old friends

Hoeveel make-up ik ook heb, de good old friends hebben nog altijd een plekje in mijn hart. Het zijn een aantal items uit de tijd toen ik nog geen grote stash had, maar wel een paar eyecatchers die nu nog steeds erg geliefd zijn. En ja , ik weet het, ook oogschaduw heeft haar houdbaarheidsdatum, maar zolang mijn huid er goed op reageert zal het nooit in mij opkomen om het weg te gooien. Nee, dit soort producten zijn veel te geliefd. Kijken jullie mee naar een paar oldies?Ah, de welbekende MAC Hello Kitty blush! Wat was het lang geleden! Toen was ik nog niet echt bewust van de verschillende LE collecties van MAC. Ik had ergens gezien dat deze Hello Kitty collectie uit was en toen was ook de MAC counter bij de Douglas in Utrecht net open... en opeens zag ik deze blush. Ja, ik wilde hem! Dit was mijn eerste felle blush ever (én mijn eerste MAC blush). Tippy schrok mij eerst een beetje af totdat de verkoopster hem bij mij aangebracht had... wauw, nu wilde hem echt! Een matte Barbie-roze blush, wat wilt een meisje nog meer. Oh ja, Hello Kitty op de verpakking inclusief een paar glittertjes in de deksel. Happy girl here!Nu gebruik ik deze blush niet veel meer, ik ben op dit moment meer van de zachtroze tinten. Maar als ik dan toch zin in een felle blush heb, dan is dit zeker nog steeds een van de favorieten.Mijn eerste Too Faced oogschaduw! Lucky Charms was silky, sparkly en opvallend. Ik was helemaal verliefd. Nu nog steeds, het is absoluut een topper, alleen groen... ik ben niet zo meer van groen. En toch vind ik het zonde om deze beauty weg te doen. Misschien moet ik hem toch wat vaker proberen te gebruiken.Vroegah heb ik een paar keer op de website van Victoria's Secret besteld. Deze gouden losse oogschaduw was een van mijn aankoopjes. Golddust is een prachtige zachte gouden kleur die ook nog eens makkelijk in gebruik bleek te zijn. Dit was mijn allereerste losse oogschaduw / pigment, dus daarom is het een extra bijzonder product. Ook al heb ik nu veel meer pigmenten in mijn stash, deze verdient nog steeds een eigen plekje erin.Helemaal aan het begin van mijn blog was ik into felle kleuren. Ik moest dan ook een fel paletje in mijn stash hebben. En welk merk had fellere oogschaduws dan Sugarpill? Ik koos voor Burning Heart palette en dit is nog steeds een palette met de felste kleuren uit mijn stash (zie hier nog een oud artikel met swatches). Nog steeds ben ik er gek op. Niet per se om er mega opvallende looks mee te maken, maar ook voor wat rustigere looks met een fel accent.Ik ben gek op deze beauties. Oud, maar goud waard. Vroeger had ik veel meer van dit soort oude items, maar heel veel had ik al weg gedaan. Deze beauties blijven lekker in mijn stash zitten zodat ik er nog steeds plezier mee kan beleven. Als jullie trouwens nog een look willen met een van deze oldies, laat het mij even weten. ;)

8 opmerkingen:

 1. Wat een mooie producten! Ik moet ook maar weer eens in mijn kast kijken naar wat 'ouderen' producten. Volgens mij heb ik nog heel wat moois liggen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ahh dat sugarpill palette is pretteh!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het Too Faced duo is mooi, joh! Ik ben nog steeds fan van groen :-) En die felle quad is ook leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh de Hello Kitty blush, zo'n mooie verpakking !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie make-upproducten. Vooral die van Hello Kitty is erg cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik herinner me nog dat die Hello Kitty-blush héél populair was, vrijwel overal uitverkocht :)
  Hij blijft mooi en de verpakking vind ik ook nog altijd erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, die Hello Kitty blush heb ik ook :-) Was zo'n leuke collectie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De hello kitty blush was zeker populair mooie kleur ook!

  BeantwoordenVerwijderen