zondag 23 juni 2013

Op vakantie?

Nog maar 2 maanden en ik ben eindelijk vrij! 4 heerlijke relaxte weken lang. Ik kan niet wachten! Begin september gaan wij ook nog eens op vakantie en daar kijk ik ook enorm naar uit. Eerst een drukke stad om een beetje los te gaan wat shopping betreft en dan een tropische strand om weer heerlijk te ontspannen. Dit wordt mijn eerste keer buiten Europa (volgens mij) en ik heb er enorm veel zin in! Wat mij betreft mag het ook morgen al zover zijn, maar aan de andere kant - die 2 maanden zijn zo voorbij. Het is meer dat ik echt enorm aan de vrije dagen toe ben. Ach ja, dromen over de vakanties mag nu alvast. ;)


foto van earth pics

Daarom was ik even benieuwd waar jullie dit jaar naar toe gaan. Wordt het een stedentrip, een zon-zee-strand vakantie of compleet iets anders? Of ga je juist helemaal niet op vakantie? Tell me!

12 opmerkingen:

 1. ik werk de hele zomer door dit jaar >.<

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, nog 3 weken werken en dan 3 weken verlof!! Waarvan we er 2 naar Zuid Frankrijk reizen en misschien nog een last minute naar Ibiza.. :) Can't wait!!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben naar Kreta geweest, was echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog geen plannen hier, buiten de familie bezoeken in België in augustus :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn vriend en ik hebben pas een huis gekocht en besloten om dit jaar niet op vakantie te gaan zodat we volgend jaar een verre reis kunnen maken.
  Van de week werd ik door hem verrast met een weekje Turkije.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Niet! We zijn al een paar jaar niet geweest en dit jaar (en waarschijnlijk volgend jaar) zit het er weer niet in. We hebben net gebouwd, dus daar is zeer veel geld naartoe gegaan en hoewel ik het erg vind dat ik niet kan gaan, wil ik dit jaar ook gewoon drie weken thuis zijn en op mijn terras zitten. Eindelijk! :)
  Maar dan moet het wel goed weer zijn, uiteraard :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Huwelijksreis naar Santorini begin augustus, dit jaar gaan we vooral relaxen en af en toe wat dingetjes bekijken. Hebben we wel verdiend na de drukte van de bruiloft en het werkeloos raken van mijn soon-to-be-hubby

  BeantwoordenVerwijderen
 8. niet op vakantie helaas en waarschijnlijk pas vrij in september =P

  BeantwoordenVerwijderen
 9. In september naar Alicante voor 10 dagen, maar dan wel daar een auto huren en rondtrekken. Valancia, Murcia, vrienden bezoeken in Calpe. En het rara is, het is de eerste keer dat ik er niet echt naaruit kijk...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Omdat voor mij volgend jaar het hardwerkende leventje gaat beginnen en ik het hele jaar stage ga lopen, maak ik van deze vakantie een mooie relax vakantie en ik ga heerlijk op vakantie naar Kos.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ohhh wat een heerlijk vooruitzich! Ik heb de vakantie er al op zitten helaas. We waren dit jaar in Sérignan-Plage in La Douce France.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben net terug uit turkije ga miss later dit jaar weer terug

  BeantwoordenVerwijderen