woensdag 12 juni 2013

OPI - What Wizardry Is This?

Eindelijk! Ik weet niet eens of de Oz collectie van OPI nog in de winkels ligt (vast wel, toch?) en ik zat te twijfelen of ik deze swatches zou plaatsen, omdat de kleur in het echt een stuk mooier was... maar... hierbij dus toch nog een artikel over dit bijzonder liquid sand lakje van OPI.Allereerst... dit is mijn eerste echte liquid sand nagellak van OPI! The original! Zoals jullie weten heb ik al eerder die van Kiko en P2 geprobeerd en ik was er helemaal weg van. Mijn verwachtingen van OPI waren dan ook sky high! En om heel eerlijk te zijn vond ik het qua structuur het minst fijne zanderige nagellak. Hij is net iets te dun en brengt net iets te lastig aan, waardoor ik eigenlijk een klein beetje teleurgesteld was. Ik bedoel, het is OPI, ik ben gek op OPI kwaliteit! Maar dit... nee, de goedkopere varianten vond ik toch net iets makkelijker lakken. Gek hé...De kleur is wel een aparte. Zo'n groenige bruin/zwarte kleur kan best tricky zijn en met zo'n zanderig effect lijkt het al vrij snel modderig. Maar toch met die fijne shimmer erin vind ik de kleur juist wel iets hebben. Hij is niet super donker en ook niet schreeuwerig. Iets er tussenin, een kleur die overal bij past. Deze kleur deed mij trouwens denken aan een oude favoriet van Claire's (kennen jullie hem nog?). Alhoewel ik ook wel snap waarom die kleur vooral mijn herfst-favoriet was... Maar goed, aan de ene kant dus een beetje jammer, aan de andere kant blijf ik het effect gaaf vinden! En dit lakje is nog iets specialer geworden, omdat dit de laatste keer was dat ik mijn acrylnagels droeg. Ik heb het een beetje gehad met "het zelf doen", dus langzaam maar zeker heb ik mijn nagels weer omgetoverd tot mijn eigen nagels... En dat is nog een beetje wennen, omdat ze weer zo plat, dun en breekbaar zijn. Voorlopig draag ik er neutrale kleurtjes op en -ik moet zeggen- dat staat nog best wel leuk. Maar wanneer de volgende "nail of the day" dus komt weet ik nog niet. We'll see!

12 opmerkingen:

 1. Die liquid sand lakjes vind ik enorm apart.. toevallig (gisteren terug gekomen van vakantie) vond ik OPI Jinx tussen de post (koraal liquid sand)die ik had besteld en ik ben enorm benieuwd of ik het wat ga vinden.
  Zal zeker ff wennen zijn zo zonder de acrylnagels en je nagels zullen tijd nodig hebben te herstellen. gewoon veel verwennen met nagelbalsem (heb zelf Trind en dat werkt super tegen broze nagels idd)daar knappen ze zeker van op.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind dit wel echt ook weer een heel mooi lakje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. liquid sand is super! :-) Dit is alleen niet zo mijn kleur

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zelf zou ik deze kleur niet dragen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik weet nog steeds niet zo goed wat ik nou van Liquid Sand lakjes moet vinden. Ik heb een setje van O.P.I. maar ik gebruik die eigenlijk nooit. Ik vind de structuur zo gek op mijn nagels!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben zelf wel erg benieuwd naar de structuur; ik heb nog geen van deze lakjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Eerst vond ik ze maar niks, die textured nagellakjes. Maar nu? Geweldig vind ik ze!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er speciaal uit. Heb het zelf nog niet geprobeerd eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Blijf het een apart effect vinden, wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik hou dus niet van liquid sand....wss ben ik de enige :)

  BeantwoordenVerwijderen