zondag 2 juni 2013

Pink Pictures #11

Wat gaat de tijd snel, ladies! Niet normaal... Nog maar 3 maanden te gaan, of 2 maanden en 29 dagen om precies te zijn. Wij hebben er enorm veel zin in, ook al moet er nog e.e.a. worden geregeld! Maar dat is weer een andere update... ;) Vandaag wil ik jullie een paar foto's van de afgelopen dagen laten zien. Vooral veel food (hoe kan het ook anders) en wat foto's van mijn haar. Here we go!Hoe bedoel je "honden zijn gek op kaas"? Daar merken wij niks van... Grapje! :P Ook die van ons wordt er helemaal wild van. Even "dominant" proberen te doen door zijn poot op mijn hand te leggen en met die andere poot te bewijzen dat hij stiekem een fluffy beer is. ;) Hoe gefocust kun je op een stukje kaas zijn... Cuteness!Laatst liet ik jullie mijn foundation routine zien en ook de look die ik op deze foto's droeg. Foto's voor beide artikelen had ik gemaakt voor een avondje uit... toen ik ook weer eens mijn haar gekruld heb. En wat vond ik het gaaf! De krullen waren heel goed gelukt en ze bleven echt lang zitten. Met mijn Chi krultang heb ik allemaal kleine plukjes gekruld waardoor het resultaat heel natuurlijk én volumineus was. Loved it!Food!! Links - mijn favoriet gerecht bij Eazie Wok. Ik probeer er regelmatig heen te gaan met een vriendin/collega na het werk. In Zaandam zit het bij ons zelfs op de route richting de garage. Ik neem altijd garnalen, black chilli saus, gebakken rijst en 5 van mijn favoriete groenten zoals mais, taugé en champignons (eigenlijk groenten met de minste smaak, ik lust verder bijna geen groenten). Rechts is de foto van gisteren. Ik had enorm veel zin in sushi en dus zijn lief en ik naar Sumo in Utrecht gegaan. En man, man, man, wat was het lekker! Vooral deze groene crispy maki zijn té verslavend elke keer. Met een (super) vol buikje zijn wij weer weggegaan. Heerlijk toch die uitstapjes met z'n tweeën. ;)100.000 km gereden! Dat is niet niks in 3 jaar tijd. ;) Bij 120.000 zou ik in principe een nieuwe auto mogen uitkiezen en aangezien ik heel wat kilometers rijd, verwacht ik dit al ergens in januari te halen (terwijl contract voor deze auto tot juni is). Ik ben heel benieuwd hoe dat gaat lopen... Maar mijn handen jeuken wel als ik aan een nieuwe auto denk... ;) Wel een beetje fout dat zo'n drankjes-foto naast mijn auto-foto is, maar in ieder geval - don't drink and drive! Een week geleden hebben wij een gezellig avondje in de kroeg met een paar collega's doorgebracht. Bij binnenkomst vroegen wij naar het lekkerste en wat sterkere shotje... en toen kregen wij dit. Er zat zoveel alcohol in dat ie makkelijk kon branden. Ach ja, het smaakte wel goed. ;) Check dan die muffin... deze komt ook van de Eazie Wok, dit is een cappuccino muffin. Super lekker, zo'n glazuurlaagje er overheen! Tja, ook al probeer ik een beetje te lijnen, tegen lekkere uitzonderingen kan ik echt geen nee zeggen.Gisteren was het weer tijd om mijn haar te kleuren. Ik wil weer helemaal blond zijn als ik ga trouwen, het was dus een goed moment om er nu mee te beginnen. Mijn kapster heeft verschillende middeltjes gebruikt om mijn haar assig te krijgen, omdat mijn haar anders te veel warmte in de kleur heeft. Ik heb er best lang gezeten, maar het resultaat mag er zijn. I'm a blond again! Maar dan ook echt helemaal, alleen aan de onderkant van mijn haar zie je nog een beetje donkere plukken... wat ik eigenlijk alleen maar mooi vind. Het is weer even wennen, omdat het nu volledig blond is. Zo blond heb ik het al een tijdje niet meer gehad. Misschien dat ik de volgende keer weer een paar donkere plukken neem om er iets meer diversiteit in te krijgen, maar voor nu ben ik toch wel blij met mijn blonde lokken. :)

15 opmerkingen:

 1. Hmmm, al dat eten ziet er lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je haar is echt prachtig als het zo krullend is! En je hondje is echt zo schattig, cutie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mmm die wok ziet er heerlijk uit ! En je haar is moooi :-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! Leuk die krullen bij je. x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's. En je hond is zo cah-uuuuuute.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je haar is mooi geworden en leuk de krullen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Schattig hondje :) en leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie krullen en lekker die sushi! Heb er zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je haren zijn super mooi nu, i like it!!! Woeffie is de liefste fluffy bear ever!

  BeantwoordenVerwijderen