zondag 30 juni 2013

Pink Pictures #12

Vandaag wil ik met jullie extra veel foto's delen van de afgelopen maand. Het was leuk en gezellig, maar ook het eten was weer heel fotogeniek. ;) Kijken jullie mee?Zo'n jurkje met een hoge taille en een high-low rok... wat zou ik die graag willen dragen! Deze zwarte heb ik gepast bij H&M, maar oh, wat staat het mij verschrikkelijk. Ik lijk opeens een stuk kleiner en boller... Nee, misschien een high-low rok zonder hoge taille proberen? Daarnaast twee sapjes van Marks & Spencer. Zoals jullie misschien weten is een vestiging van deze Engelse keten sinds kort geopend in Amsterdam (eind Kalverstraat). Ik was er met een vriendin binnen geweest en wij gingen weg met zakken vol snoep... En een paar dagen later ben ik er nog met mijn vriend geweest... en ook weer wat eten meegenomen. Waaronder dus deze sapjes. Check die smaken! Ze waren trouwens heerlijk.Met een vriendin borrelen op het Rembrandt plein in Amsterdam. Ik heerlijk aan een biertje. Ik ben helemaal geen wijn-drinkster, maar van een biertje op een terras of in de kroeg kan ik zeker genieten. Het was die dag in Amsterdam zo gezellig dat wij maar niet konden stoppen met kletsen. Dan maar een hapje eten. Wok! Het was volgens mij iets met garnalen en het smaakte heel goed.Elke woensdag breng ik mijn hondje naar mijn ouders, omdat hij anders de hele week alleen moet blijven. Maar bij mijn ouders heeft hij veel lol, ook omdat zij zelf twee honden hebben. De hele weg in de auto heeft hij al het vermoeden waar hij heen gaat en dus zit hij mij van de passagiersstoel in de gaten te houden. Super schattig! En dezelfde schattebout is laatst in het noorden van het land geweest om proef te logeren (hier een andere keer meer over :P). Het was zo lang rijden dat wij onderweg gestopt waren om te eten. Hoe ordinair... bij de MacDonald's. :) Maar het smaakte prima! Alleen het kauwen ging nog een beetje lastig door de bof die ik toen nog had, maar voor een burger wil ik best een beetje pijn leiden. :PSinds kort ben ik de gelukkige eigenares van Real Techiques kwasten. Ik vroeg een collega om een set voor mij uit Londen mee te nemen, dus dat deed zij ook. Ik weet hoeveel mensen hier al reviews over geschreven hebben, daarom twijfel ik of ik dit ook moet doen. Laat het mij anders even weten. Door mijn kapper leerde ik haarserum van Fantasia kennen. Ik heb zelf eentje met Keratin (donker groen, helemaal rechts op de foto), maar toen ik er laatst was zag ik dat ze inmiddels een hele verzameling van deze sera hebben. Hoe leuk zijn die flesjes!En toen was het tijd voor Parijs. Ik ben er twee dagen geweest met mijn collega's. Wij hebben een tocht gedaan door de stad in grappige buggies. Het was verder niet echt bijzonder, wij hielden ons niet echt aan de opdrachten, dus was het een kwestie van rondrijden volgens de aanwijzingen. Best relaxt eigenlijk, vooral als je zelf niet hoef te rijden. ;) Wij werden wel de hele tijd bekeken door de mensen op straat, wat eigenlijk ook niet zo gek was. En opeens zagen wij het... de Eiffeltoren! Ik ben al eerder in Parijs geweest, dus niks nieuws, maar het was gaaf om hem weer te zien.Op de terugweg moesten wij ons verzamelen op het station Gare Du Nord. Ben ik de enige die bij dit station gelijk aan Mr Bean moet denken (de film)? :P Daarnaast het mooie gebouw van het conservatorium in Parijs.Als je in Frankrijk bent, dan moet je gewoon crêpes eten. Ik bestelde een hele zoete variant: met banaan en chocolade saus. Als toetje na de lunch bij de Mac... I know, super slecht, maar ik had het vakantie-gevoel! :P Daarbij had ik cappuccino besteld en die zag er heel leuk uit. Nou ja, eigenlijk had ik eerst alleen drinken besteld en toen maar ook het eten... anders werden we raar aangekeken door de bediening omdat wij aan de eet-tafels zaten... ach ja, Parijs...*engelen geluiden* Jep, de Parijse Sephora.... oftewel: de beautyhemel. De schade (a.k.a. mijn shoplog) hebben jullie al van de week kunnen zien.Na het eten in Montmartre gingen wij met z'n allen naar Moulin Rouge. Onderweg liepen wij langs de basiliek Sacré-Cœur. Het was een soort muziekfeest in Parijs waardoor iedereen op straat muziek ging maken, en dus ook daar. Heel druk, maar op zich wel gezellig. De voorstelling van Moulin Rouge was trouwens heel gaaf! Wij zaten precies naast het podium en dat maakte het nog leuker. De laatste foto is genomen toen ik weer in Nederland terug was. Het voordeel van dit grijs weer is dat je af en toe een mooie regenboog ziet. En soms dus zo'n hele heldere boven de snelweg. Prachtig!

10 opmerkingen:

 1. Wat een te gekke foto's! Zo leuk dat je ff in Parijs bent geweest. Leuk tussendoortje hoor! Hier rijden ze ook wel in de buurt in van die buggies met bedrijfsfeestjes. Zou dat stiekem ook wel eens willen doen ;-) En ja, ik ben benieuwd naar je review over de real techniques kwasten.. jij zal er toch weer een andere kijk op hebben dan anderen en da's altijd interessant en misschien kun je vergelijken met andere kwasten in je stash. Dat heb ik nog niet gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo'n leuke foto's weer ! Je hondje is zo'n cutie :-) !
  En Parijs, zo leuk ! Zou graag binnenkort ook nog eens gaan. Wil overigens graag wel je mening lezen hoor over de kwasten, iedereen kan daar een andere mening over hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh yeah, Sephora! Ik denk dat ik ook engelengezang zou horen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! En Marks&Spencer weer terug in Nederland? Goed nieuws!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's! En honden voelen veel aan... Die van mij zit blijkbaar al enkele minuten voor ik thuiskom altijd aan de raam te wachten :) superlief!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Montmartre is echt mijn favoriete gebied in Parijs <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's! Montmartre is zo gezellig! De Sacre-Coeur is wat mij betreft hét mooiste aan Parijs, dat uitzicht!! :-) Ohja, en Sephora ook, offcourse! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuk! Doggie is cute as ever! Zo'n schattebolleke! Ahhh Parijs..niet mijn favo stad maar Sephora maakt veel goed!

  BeantwoordenVerwijderen