woensdag 26 juni 2013

Shoplog Parijs

...een kleine shoplog, dat wel. Maar hey, wel uit Parijs! Afgelopen vrijdag en zaterdag was ik even in Parijs. Als jullie mij op Instagram/Twitter volgen dan hebben jullie dit helemaal meegekregen. Ik was er met mijn werk om het 10-jarig bestaat van onze organisatie te vieren. Heel gaaf en vooral heel erg gezellig. Op zaterdag hadden wij even een paar uur voor ons zelf. Dus wat doe je dan...? Juist, shoppen. Een beetje dan, want ik heb nog steeds officieel een low-buy. Alhoewel toen een vriendin -die mee was- zag hoeveel geld ik bij de Sephora had uitgegeven, schrok ze er wel een beetje van... wat ik mij nog wel een beetje kan voorstellen bij een niet beauty addict. Maar hey, het is wel een Franse Sephora! Ze hadden merken die wij hier niet hebben en ook niet hadden toen Sephora nog in Nederland was! Ik wilde eigenlijk nog veel meer kopen, maar dat komt nog wel... als mijn low-buy voorbij is. ;) Voor nu heb ik een paar goodies ingeslagen die ik al een tijdje wilde hebben en waar ik ontzettend blij van werd. Ik kan niet wachten om ze uit te proberen!Ik wilde eigenlijk naar de grote Sephora op Champs-Élysées, maar wij besloten om nog een beetje in de buurt te blijven. Met de metro gingen wij richting het station Opera waar een mooie warenhuis Galerie Lafayette zich bevindt. En wat was ik aangenaam verrast toen ik schuin tegenover de Galerie een vestiging van Sephora zag. Jaaaa, daar moest ik gewoon heen! Ze hadden er prachtige merken die wij hier ook kenden zoals Make-up Forever en Urban Decay. Maar ook byTherry, Ojon en NARS kon je er vinden. De make-up hemel als je het mij vraagt! Na veel te hebben geswatched en uitgeprobeerd heb ik vooral datgene gekocht wat ik al op mijn wishlist had staan (alhoewel ik mij nu pas bedenk dat ik nog een NARS poeder wilde hebben... ah ja, voor de volgende keer).Nu ik korte nagels heb, wilde ik al een hele tijd een baby-blauwe nagellak hebben. Geen groenige gloed of zeeblauw, gewoon licht blauw. Toen ik Royal Botanical Gardens van Nails Inc zag was ik verkocht - dit is hem! Ik ga deze kleur zeker binnenkort dragen. Ook zag ik mijn favoriete oogschaduw primer van bareMinerals en die moest natuurlijk mee. In Nederland kon ik geen Original meer vinden toen Sephora er nog was. En mijn shimmery variant is nu toch echt al zo goed als op. Dus ja, ik heb de originele weer! Deze is gewoon mat en dat vind ik toch wel het makkelijkste. Ik heb ook iets van Bumble & Bumble gekocht. Dit haarverzorgingsmerk heb ik al vaker gezien en elke keer kijk ik er alleen maar naar en koop ik uiteindelijk niks. Ik liet mij eindelijk adviseren en koos voor Complex for the (truly) damaged hair. Het rook heerlijk en maakte mijn haar extra zacht. Ik ben benieuwd wat het nog meer voor mijn haar gaat doen! En dan nog het doel waar ik naar Sephora voor kwam... NARS...Voor mijn bruiloft zoek ik de perfecte foundation/poeder die niet terug gaat flitsen en die extra mooi op de foto's zal staan. Door Pixiwoo's op Youtube ben ik over de streep getrokken voor NARS. Tanya Burr is helemaal gek op NARS Sheer Glow foundation en raad deze bijna in elke video aan. Haar schoonzusjes van Pixiwoo hadden een andere variant aangeraden die voor de vettere huid geschikt zou zijn voor op de huwelijks foto's: NARS Sheer Matte foundation. Het meisje in de winkel adviseerde mij de kleur Barcelona die juist niet te geel zou zijn. Ik ben dus heel benieuwd. Ik zal mijn ervaringen nog zeker even delen zodra ik hem genoeg uitgetest heb. En hopelijk zal dit mijn bruiloft's foundation zijn! Ook koos is voor Satin Lip Pencil in de neutrale kleur Biscayne Park. Dit soort balsem/lipsticks in een stift-vorm worden steeds populairder en ik ben gek op dit soort makkelijke producten. Tot slot nog een blush... nou ja, ook weer niet helemaal. Dit blijft nog even een verrassing, maar de review volgt binnenkort wel zeker. ;)Voor de vertrek zijn wij nog even naar de supermarkt geweest en ook daar heb ik nog een paar goodies meegenomen. Deodorant die heerlijk zoet naar granaatappel ruikt van het merk Ushuaïa en een douchecrème van Le Petit Marseilials, het merk waar de Belgische bloggers altijd zo lovend over schrijven. De variant die ik heb gekozen is ook weer een zoete, framboos en pioen. Bij Galerie Lafayette zelf heb ik trouwens niks gekocht, maar man man man, wat had ik veel moeite met het weerstaan! Alle luxere beauty merken staan er zo mooi gepresenteerd. Prachtige producten van Tom Ford en dat soort dingen... nou ja, de volgende keer als ik er ben ga ik zeker wat meenemen! ;)

16 opmerkingen:

 1. Ik ben dus helemaal van de wereld want wist niet dat je weg was..veel te veel in mijn hoofd de laatste tijd! Super leuk! Fijne spulletjes gekocht ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil zo graag eens de producten van nars proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben heel erg benieuwd naar de productjes van Nars!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie spullen heb je gekocht! Die douchegel (vooral de geur is hemels) van LPM die je hebt gekocht is ook van mijn favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ben benieuwd naar de nars producten <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk geshopt ! Ben benieuwd naar je mening over de Nars foundation ! Die wil ik ook al lang es proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooooh, Nars! Ik heb er nog niets van, maar wil er zoveel van, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zoveel NARS, ik sterf! :-) Zalige aankopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jaloerss op je nars aankoopjes. En die Deo ziet er lekker ruikend uit

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke aankopen, en die douchegel ruikt lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke aankopen de deodorant lijkt me lekker ruiken

  BeantwoordenVerwijderen