zaterdag 22 juni 2013

Video: MAC mono's depotten + verschil in palettes

Ik heb al eerder verteld hoe ik mijn MAC oogschaduws heb gedepot, alleen leek het mij leuk om dit ook eens te laten zien. En aangezien ik toch een nieuwe lege palette heb aangeschaft, moest er nog een en ander gedepot worden. Hierbij dus mijn uitleg. Ook zal ik laten zien wat het verschil is tussen de nieuwe en oude MAC palettes. Enjoy!

4 opmerkingen:

 1. Zo doe ik het ook! Gaat gemakkelijk en snel :)
  Ik weet nog niet of ik die nieuwe paletjes nu beter of slechter vind, heb zelf nog de oude, dus denk dat ik het pas zal merken als ik een nieuwe koop :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh heel leuke tip! En goed uitgelegd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe het ook zo, gaat erg makkelijk! Leuk filmpje!

  BeantwoordenVerwijderen