zaterdag 13 juli 2013

20 random facts about me

Dit soort persoonlijke random artikelen verschijnen zo nu en dan op mijn blog. Een tijdje geleden had ik nog de get to know me tag geplaatst. En nu is het tijd voor een paar willekeurige feitjes over mij. Niet dat het heel spannend is allemaal, maar wie weet, zijn er toch mensen die het leuk vinden om te lezen. ;) Enjoy!1. Als ik een product uit de schap in de winkel pak, dan pak ik nooit de eerste die vooraan staat. Of het nou in de supermarkt is of bij de drogist, ik ga altijd voor de 2de-3de in de rij.
2. Ik heb echt koffie 's ochtends nodig. Anders ben ik niet echt aanspreekbaar. Na een kop koffie ben ik wat meer wakker.
3. Ongelooflijk maar waar: de laatste tijd probeer ik ook met thee wakker te worden, en het lukt! En kwestie van tussen de oren dus...
4. Ik ontbijt altijd in de auto. Omdat ik zo lang bezig ben met het aankleden en (vooral) het opmaken, houd ik geen tijd meer over voor een rustig ontbijtje.
5. Ik ben een kei in het achteruit inparkeren. Zelfs een hele kleine vak is goed te doen... hoe ik er zelf uit kom is een andere vraag.
6. Ik ben gek op karamel. Mijn vriend wordt er af en toe niet goed van. Waar het ook in zit (snoep, ijs, wat dan ook), ik moet het gewoon proeven.
7. Tijdens het uitgaan drink ik bijna altijd sterke drank, omdat ik van bier alleen maar vol raak.
8. En dat is niet altijd goed afgelopen. :P
9. Ik hou me heel vaak bezig met wat anderen over mij denken... nergens voor nodig, maar zo'n eigenschap zet je niet zomaar "uit".
10. Vroeger heb ik pianoles gehad.
11. En ik had zelfs een elektrische piano thuis! Maar sinds het door mijn ouders een paar jaar geleden aan een vriend uitgeleend is, heb ik er niet meer op kunnen oefenen.


12. Ik denk er serieus over na om nog een tattoo te nemen
13. Het liefst wil ik dan getatoeëerd worden door een bekende iemand zoals Ben Saunders of Kat von D (is dus stiekem mijn "try before you die" ding).
14. Op foto's lach ik nooit helemaal, op een of andere manier vind ik een lach waarbij je je tanden laat zien heel stom en onnatuurlijk bij mij staan. Een subtiele glimlach vind ik persoonlijk mooier.
15. Helaas weet ik hoe het is als vrienden uit je leven verdwijnen.
16. Ik houd mijn hart vast voor mijn vrijgezellenfeestjes... ja, in meervoud. Ik krijg er ook eentje van collega's en ik verwacht het ergste. :P
17. Ik hou van vegetarische vleesvervangers, terwijl mijn vriend echt een vlees-eter is. Daarom eten we een paar keer per week vegetarisch, goed voor de afwisseling. En voor de beestjes natuurlijk. ;)
18. Nog een paar bewuste eetgewoontes: meer biologische producten eten (vrije uitloop eitjes zijn gewoon heerlijk) en proberen je eten nooit weg te gooien (maak dan liever wat minder klaar; hoe cliché dit ook klinkt, maar wees blij dat je eten op je bord hebt ;) ).
19. Cijfers waren altijd al een zwak punt van mij. En waar werk ik nu mee? Juist...
20. Ik kan niet wachten tot de reünie van mijn middelbare school. Volgens mij berekeningen zou het alweer dit jaar moeten zijn. Mijn vriend heeft er ook op gezeten, dus hoe cool zal het zijn als wij daar straks kunnen vertellen dat we (tegen die tijd) getrouwd zijn. ;)

Dat soort zinloze feitjes dus... Maar hey, het is weekend. Geniet ervan! :)

11 opmerkingen:

 1. leuke feitjes :) die van het schap herken ik helemaal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen. Ik pak ook nooit de het voorste product uit de schappen en heb s'ochtends ook koffie nodig ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om dergelijke trivia van je te lezen! Ik ben juist omgekeerd, ikbegin de dag altijd met muntthee, lekker! En heel af en toe drink ik koffie, als ik eens bij een Starbucks beland.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe doe je dat, in de auto ontbijten?? :-) Ik ben altijd bijna een half uur rustig aan het ontbijten 's morgens en ik doe dat best uitgebreid, dus ik kan me niet inbeelden hoe ik dat in de auto zou moeten doen, haha. Leuke post!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik eet 's ochtends altijd Breakers :) super handig, snel én lekker.

   Verwijderen
 5. 2 en 9 is herkenbaar ;-) Leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk om lezen is dit! Pianoles...wow..dat was nieuw!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wees gerust over je vrijgezellenfeestjes. Als de mensen je echt een beetje kennen wordt het heel gezellig.
  Ik had mijne vandaag, eigenlijk wilde ik er geen 1, maar ben blij dat er 1 geregeld was. Je maakt het toch maar 1 (of 2) keer mee. Waarschijnlijk krijg ik er ook 1 van collega's

  Veel plezier en geniet ervan wanneer je ze ook hebt

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om te lezen! Ik pak ook nooit datgene wat vooraan staat haha! En wat cool dat je pianoles hebt gehad!
  Een tattoo van een bekend iemand? Ik heb er eentje van Henk Schiffmacher haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke weetjes :-) !
  Ik wil stiekem ook een tattoo maar durf toch niet zo goed :p !

  BeantwoordenVerwijderen