woensdag 31 juli 2013

5 (+1) favorieten van juli 2013

Het is alweer de laatste dag van juli! De afgelopen maand heb ik weer een aantal nieuwe producten geprobeerd en er zaten gelijk een paar goede favorieten tussen. Al halverwege de maand wist ik al welke producten de vermelding in dit artikel waard zijn. Benieuwd naar mijn lievelingen van afgelopen maand?Ik ben altijd op zoek naar een goede deo die echt goed zijn werk doet. In juli heb ik een nieuwe deo van Dove ontdekt en ik moet zeggen - I'm impressed. Het is een Maximum Protection deodorant met de geur van granaatappel en verbena. Behalve dat de geur heerlijk fris is, ben ik ook erg tevreden over de werking. Ik gebruik hem dan ook niet helemaal volgens de beschrijving ('s ochtends in plaats van 's avonds), maar ook op deze manier geeft deze deo het meest droog en fris gevoel. Een uitgebreidere review volgt! Dan mijn favoriete gezichtsverzorging product van afgelopen maand. Al een paar keer eerder heb ik een monstertje van L'occitane A L'huile Essentielle et Eau D'angelique Bio (oftewel: hydraterende crème in een groene pot) geprobeerd. En elke keer vond ik hem erg fijn. Zo fijn dat ik een fullsize van deze crème besloot aan te schaffen. Ik gebruik hem zowel overdags als 's nachts en hij is alles wat mijn huid nodig heeft. Ik vind dit dé ideale crème voor nu, ik kan echt niet meer zonder dit groen potje. Ook hier volgt een uitgebreide review over (ik loop dus altijd achter met mijn reviews van verzorgingsfavorieten... :P). Dan nog een product voor mijn nagels! Ik heb nooit sterke nagels van mezelf gehad. Dat was dan ook de reden waarom ik op acryl ben overgestapt. Maar nu ik geen acrylnagels meer heb, zijn mijn eigen nagels wat dunner geworden. Niks nieuws, wat zo waren zij altijd. Toch wilde ik nog een poging wagen om ze een klein beetje sterker te maken (als in: geen scheurtjes en niet laten breken na een dag). Ik besloot om toch voor een product van Trind te gaan, hoewel mij dit altijd afgeraden werd in verband met (de kleine hoeveelheid) formaldehyde dat erin zit. Formaldehyde is een schadelijk stofje en veel nagellakmerken gebruiken het ook niet. Maar Trind wel. Hoewel dit wel de minimale hoeveelheid is, waardoor ze wel op de toegestane norm zitten. Maar goed. Omdat iedereen zo lovend over nagelverzorging van Trind is, besloot ik om het ook te proberen. Elke keer voordat ik een nieuw kleurtje nagellak aanbreng gebruik ik de Nail Repair van Trind. En het werkt! Mijn nagels zijn nog niet 100% sterk, maar het lukt mij in ieder geval wel om er een beetje lengte in te krijgen zonder dat ze meteen afbreken. Het zorgt er ook voor dat mijn nagellak net iets egaler over mijn nagel verdeeld wordt. Een soort primer voor je nagels? Nou ja, het werkt en ik ben tevreden. Wat wil je nog meer?Tot slot nog twee bronzer die jullie al bekend moeten voorkomen. Twee bronzers, ja. Ik kon niet kiezen! De Hoola bronzer van Benefit is mat, terwijl de prachtige bronzers van Senna een klein glansje bevatten. Het is maar net waar ik zin in krijg, beide zijn erg fijn in gebruik. Beide zorgen voor een gezonde gebronzde look, terwijl die van Senna (hier mijn meest gebruikte van de twee - Sunset) ook nog eens een mooie glow geeft. Beide bronzers zijn voor mij onmisbaar geworden vooral nu het hartje zomer is.

Mijn +1 favoriet van deze maand heeft met muziek te maken...


Showtek is een Nederlands duo uit Eindhoven. Ze maken naar mijn mening geniale house/dance-achtige muziek. Elk nummer is wat mij betreft een succes. Zoals deze, Slowdown. Als je een beetje van deze stijl houdt dan is dit echt een aanrader. Love it! De speakers gaan in de auto dan ook op hard als ik hem weer eens op Fresh FM hoor.

8 opmerkingen:

 1. oeh die bronzers lijken me erg pretty :3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die deo lijkt me wel wat! Ik gebruik nu een gewone roller van Dove en die werkt ook fijn, maar nog meer zweetproof bescherming mag altijd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De Hoola bronzer gebruik ik elke dag en de Trind nail repair vind ik ook heel fijn. De deo lijkt me wel wat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die bronzer ziet er inderdaad heel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk nummer! Dacht dat ik het niet kende, maar nu ik ém aan zet, herken ik ém direct.. YES dit is een knaller... muziek hard in de auto en gassen maar nummer ;-)

  On topic; fijne favorieten! Vooral de deo klinkt erg goed. Ik vind de nail repair van Trind ook super, de balm van Trind is trouwens ook een dikke aanrader.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. die cream van l'occitane is de favoriet van mijn mama :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mmm je hebt me benieuwd gemaakt naar de Trind verzorging !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb ook als staan twijfelen over die Hoola bronzer...misschien toch eens checken volgende keer ik hem zie liggen

  BeantwoordenVerwijderen