maandag 1 juli 2013

5 (+1) favorieten van juni 2013

Wat is juni toch snel gegaan! Vooral omdat wij inmiddels al heel dichtbij de mooie datum van eind augustus zijn, lijkt de tijd steeds sneller te vliegen. De favorieten van deze maand heb ik voor mijn gevoel niet de hele maand gebruikt, maar wel een groot deel daarvan. En deze producten waren steeds erg geliefd, ik ben er nog steeds gek op. Kijken jullie mee naar mijn selectie van juni?Allereerst iets simpels, maar toch oh zo fijns. Reinigingsdoekjes van Diadermine Zero Trace. Normaal gebruikte ik altijd van die goedkope doekjes van bijvoorbeeld Primark. Maar sinds ik weet dat er in dat soort producten veel alcohol zit... en ik hoef echt geen uitdrogende ingrediënten in mijn verzorging... dus ja, ik ben weer terug bij Diadermine. Vroeger vaak genoeg gebruikt, en hey dat ene euro meer voor de doekjes maakt eigenlijk ook niet meer uit. Dit zijn ultra reinigende doekjes die arganolie bevatten en zelfs beloven om waterproof make-up te verwijderen. Het fijne aan deze doekjes is dat ze heel erg mild zijn, maar toch efficiënt het werk doen. Vooral ideaal als je je make-up na het stappen wilt verwijderen: deze doekjes verwijderen super snel alle make-up van je ogen en het gezicht, het prikt totaal niet (ja, ik ben iemand die in welke toestand dan ook toch nog haar make-up voor het slapen verwijdert :P). Het tweede verzorgingsproduct hebben jullie van de week al in het artikel over bijzondere merken kunnen zien. REN Clarifying Toning Lotion heb ik dagelijks gebruikt sinds ik hem heb gekocht. Het is een lotion voor gecombineerde/vette huid zónder alcohol. Hij bevat allerlei verzorgende en reinigende ingrediënten, waardoor mijn huid op een zachte wijze diep gereinigd wordt. Het gevoel daarna is heerlijk fris. Ik ben gek op dit spul en ben nu al bang voor de dag wanneer hij op gaat. De review volgt!Voor mijn haar heb ik opeens allerlei nieuwe producten staan. Oil Treatment van Amika is daar een van en die heeft mij vanaf het eerste moment al aangenaam verrast. Het is een olie die gemengd is met siliconen en dus belandt het bij mij in het rijtje met sera. En toch vind ik hem daarom niet minder fijn. Het maakt mijn haar enorm zacht en het is een held in de strijd tegen pluizig haar. Een review zal nog absoluut komen. Op naar make-up! Mijn bareMinerals Prime Time eyelid primer is weer eindelijk terug in mijn stash! De vorige heb ik opgemaakt letterlijk tot de laatste druppel. En ik had geen backup, omdat ze bij de Nederlandse Sephora geen Original meer hadden (vind de Original toch net iets fijner dan met shimmer die ik dus hiervoor had)... en toen ging Sephora dicht... In Parijs kwam ik gelukkig bareMinerals bij de Sephora tegen, dus drie keer raden wat ik er gelijk ging zoeken. ;) The Original, ik heb hem weer! En sterker nog, binnenkort mét backup! Een collega van mij heeft er ook een voor mij in Londen gekocht, dus van de week krijg ik ook die. Gelukkig maar, ik kan echt niet meer zonder. De beste oogschaduwbasis ever! Laats heb ik weer een paar keer die van Too Faced gebruikt en ik moet zeggen, ik vind die van bareMinerals toch echt wel fijner. Laat ik ook nooit meer zonder komen te zitten.Tot slot nog mijn Naked palette van Urban Decay. Huh, maar die heeft toch iedereen in haar favorieten? Ja, maar bij mij is het volgens mij de eerste keer. Ik hou van Naked palette, maar ik gebruikte hem zo nu en dan. Maar afgelopen maand heb ik dagelijks wel een kleur uit deze palette gebruikt. Mijn favorieten van de afgelopen maand? Sin voor in de binnenste ooghoek, Naked om te blenden boven de arcadeboog (creëert een super subtiele overgang ook) en om mijn wenkbrauwen op te vullen, Halfbaked voor een mooi gouden accent.

+1 favoriet van deze maand is er een waar ik helaas geen foto van heb... Maar ach, het komt wel weer. In juni heb ik best vaak de smokey eye gedragen. Ik ging voor snelle looks, omdat ik mijn ochtend-routine-tijd probeer te beperken. En smokey eye is wat dat betreft een makkelijke oplossing. 2-3 kleuren en je bent klaar.

7 opmerkingen:

  1. Het Naked palette is bij mij ook al jaren favoriet, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het Naked palette van Urban Decay blijft mijn aandacht trekken ook al heb ik hier de dupe van MUA liggen... Ik denk gewoon dat het mooie uiterlijk me zo aanspreekt :p

    BeantwoordenVerwijderen
  3. het naked palette is hier ook een grote favoriet !

    BeantwoordenVerwijderen