zondag 28 juli 2013

Accesorize make-up sale aankopen + look

Toen Accesorize make-up naar Nederland kwam was ik vooral benieuwd naar de nagellakjes. Make-up zelf vond ik minder indrukwekkend. Op een of andere manier zag ik het meer als H&M make-up: lekker cheap, maar niet echt indrukwekkend. Nadat ik er wat meer op de Britse beautyblogs over gelezen heb, vond ik het toch wel iets interessanter. De kwaliteit zou een stuk beter moeten zijn dan ik dacht. Laatst was ik even bij de Accesorize winkel en ik zag dat alle make-up opeens met 50% korting was. Zouden ze helemaal weg gaan? Maar ze zijn er pas net! Nou ja, een extra reden om de make-up van dit sieradenmerk voordeliger uit te proberen. Met de volgende goodies die aan te merken zijn als "schade"...De verpakking ziet er best vrolijk uit. Alhoewle het ook wel iets te jong voor mezelf voelt. Ach ja, het heeft iets schattigs. Ik heb gekozen voor een "gebakken" duo oogschaduw en een lippenstift (verpakking in de vorm van een diamantje... I know...).Ik moet zeggen, ik ben aangenaam verrast! Ik had hier absoluut niet veel van verwacht, maar dit bleken toch wel hele fijne producten te zijn. Pigmentatie is top, de kleuren zijn heel erg mooi en de houdbaarheid is ook boven de verwachtingen. Ja, ik ben zeker tevreden! Vooral als je bedenkt dat ik uiteindelijk maar een paar euro per stuk heb betaald.Baked Duo Eyeshadows zijn verkrijgbaar in meerdere combinaties. Ik heb voor een roze/paarse variant gekozen genaamd Venus. Ik zit volgens mij weer een beetje in mijn paarse periode. Vooral van die diepe tinten paars... prachtig! Het heeft iets mysterieus en onschuldigs tegelijk en je kunt er wat looks betreft alle kanten mee op. Toen ik de licht-roze kant ging swatchen schrok ik een beetje. Die zee-blauwe strepen er doorheen leken er een zooitje van te maken, de kleur leek niet mooi te worden gemengd... Fout! Het wordt juist een zachte zilveren lila kleur. Heel mooi om te zien en zeker heel bruikbaar. De paarse kleur is gewoon... magisch. Lekker diep en fel tegelijk, maar ook zeker geschikt voor wat rustigere looks. De structuur van deze oogschaduws is alles behalve kruimelig, wat meestal wel bij baked producten het geval is. De kleuren geven genoeg pigment af zonder dat je ze hoeft vochtig aan te brengen.De lipstick draagt de naam Velvet Pink. Het lijkt best rood als je hem ziet, maar op de lippen wordt de kleur veel meer roze. Ik zou het zelfs koraal willen noemen... met een duidelijke roze ondertoon. ;) De kleur is subtiel glanzend (zonder shimmer, het is meer een "natte" glans), hoewel hij soms ook meer mat kan lijken. En wat mij het meest verbaasde: deze lippenstift blijft prima zitten. Zelfs en drankje en een hapje overleeft het best makkelijk, hoewel het na een etentje wel een beetje vervaagt. Wauw, dat had ik even niet verwacht! En jullie weten het, ik ben gek op langhoudende lipproducten! Bonus: hij ruikt super lekker naar iets zoets en qua textuur is hij heerlijk romig.De swatches! Van links naar rechts: paarse kleur, lichte kant van de oogschaduw gemengd (dus licht-roze met zee-blauwe strepen), de licht-roze kleur op zichzelf en tot slot de lippenstift. Ik heb niet eens veel moeite moeten doen voor deze swatches. Met beide producten ging het vanzelf. De glans van de oogschaduws vind ik trouwens erg mooi. Het is geen goedkope glans, het geeft de kleur juist iets speciaals. Benieuwd hoe deze kleuren in een look verwerkt kunnen worden?Ja, dit is helemaal mijn ding! De paarse kleur geeft er echt iets sprookjesachtigs aan. Eigenlijk heb je alleen dit duo nodig om een complete look te creƫren. Hoewel ik zelf nog wel een aparte highlighter heb gebruikt, omdat het anders wel heel erg glanzend zou worden.Op de bewegende ooglid heb ik de licht-roze kleur gebruikt, zonder het mengen met paarse strepen. Deze blendt prachtig met de paarse kleur waardoor een bijzondere overgang ontstaat. En toch is het die paarse kleur die de look extra mooi maakt. Loooove the shimmer!De lippenstift in actie. Is het geen perfecte kleur? Hij is niet enorm opvallend, maar het is ook zeker geen subtiele kleur. Hij is heel draagbaar en past eigenlijk bij veel looks. Zelf bij deze... hoewel ik eerst dacht dat het niet kon. Kortom, Accesorize heeft mij verbaasd. En hoe. Ik ben fan!

12 opmerkingen:

 1. Wauw, dat ziet er erg mooi uit! Gave ooglook heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind vooral de lipstick ontzettend mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Amai, dat ziet er goed uit en dat had ik dus ook helemaal niet verwacht! Score!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Da's best veel pigment voor Accesorize. Nooit gedacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er idd erg goed uit, had ik ook niet verwacht! De lipstick is mooi zeg, haha en dat voor een euro!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wow die oogschaduw is gorgeous :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige look en de aankoopjes, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig, mijn hart ging hier sneller van kloppen dus ik ben ook even snel naar de Accessoirize gegaan en heb deze en een andere oogschaduw gescoord en een lipstick gekocht.. 3 voor 10 euro!
  Super pigmentatie, super cute verpakkingen, ik ben blij!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 3 voor 10? Wow, dat is echt niks! Bij mij was het toen 50% op alles, maar 3 voor 10 is denk ik nog goedkoper! Ik ga eens binnenkort weer even kijken, ben ik bang... :P

   Verwijderen