zaterdag 27 juli 2013

amika:

Het is altijd leuk om de nieuwe merken te leren kennen. Vooral als de verpakkingen van de producten een lust voor het oog zijn. Zo was ook mijn kennismaking met amika: (ja, met het dubbele punt erachter, maar voor het gemak noem ik het maar gewoon "Amika"). Dit merk bevat een aantal haarverzorgingsproducten voor een hele redelijke prijs (vanaf 11 euro), maar ook super vrolijke styling looks. Amika is te koop via de webshop van JohnBeerens.Ik word echt enorm blij van de verpakking! Het schreeuwt zomer zonder pijn aan je ogen te doen. Het is dan ook extra leuk als de producten zelf ook nog eens bevallen. En dat doen ze zeker. Zoals jullie waarschijnlijk weten heeft de haarolie van Amika de afgelopen maand tussen mijn favorieten gestaan. Benieuwd naar meer? Lees dan snel even verder.Oil Treatment (hoe simpel kun je een product noemen) belooft je haar te voeden, maar biedt tegelijk tijd ook alle voordelen van een styling product. Het zorgt ervoor dat je pluizig haar verdwijnt, terwijl het meer glans krijgt. Het bevat geen parabenen en kunstmatige kleuren. Je kunt het gebruiken zowel op droog als nat haar. Maar je kunt het ook aanbrengen voordat je je haar gaat verven om het te beschermen. Deze olie is gebaseerd op een soort silicoon, wat ik absoluut niet erg vindt, omdat die juist helpt om je haar nog beter in de hand te houden. Verder zitten er heel veel verzorgende oliën in die daadwerkelijk iets voor je haar doen. Ik merk ook zeker een verschil. Minder pluis en meer glans - check. Mijn haar voelt extra zacht aan en het is lastig om met deze olie te overdrijven (maar een paar druppeltjes zijn dus echt voldoende). Het ruikt ook nog eens goddelijk naar iets zoets. De geur blijft niet lang in je haar hangen, maar het is toch heel aangenaam. Kortom, een van de fijnste oliën die ik op dit moment gebruik. Vanaf € 13,70 is Oil Treatment te koop.Dan... het haarmasker. Deze gebruik ik eigenlijk meer als een extra voedende conditioner. Het belooft herstel van je haar en ook dit masker bevat een heleboel verzorgende oliën. Ook dit vind ik een hele fijne. Ik had er veel minder van verwacht, maar onterecht. Dit masker maakt mijn haar zacht en minder weerbarstig. Na gebruik is mijn haar gladder en glanzender, het ziet er een stuk gezonder uit. Ook dit masker heeft een heerlijke warme zoete geur die mij helemaal voor zichzelf heeft gewonnen. Nourishing Mask is al vanaf € 11,40 te koop via dezelfde webshop.

8 opmerkingen:

 1. Ik ben gek op dat masker! Heb zelf nog een spray voor tijdens het fohnen die ook erg fijn is :3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt goed en de verpakking ziet super leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De naam doet mij denken aan die kinderserie Amika :p.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog nooit van gehoord, ben er erg benieuwd naar!

  Liefs

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. de verpakking is inderdaad heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie, vrolijke verpakkingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit klinkt ontzettend goed en de verpakkingen zien er inderdaad super leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen