woensdag 3 juli 2013

Benefit The Bronze of Champions kit

Benefit heeft laatst allerlei leuke kits uitgebracht waar de miniatures van hun best verkochte producten in te vinden zijn. Erg handig, vooral als je het altijd al wilde uitproberen en eigenlijk nieuwsgierig bent naar meer Benefit goodies! Zo zag ik laatst deze The Bronze of Champions kit en ik was verkocht. Er zaten twee producten in die ik al heel lang wilde hebben, dus voor mij was dit een makkelijke beslissing.Allereerst de verpakking... hoe mega leuk is die! Zowel op het doosje als op de verpakking is de bovenkant precies hetzelfde. Zo vind ik het niet eens meer zonde om de verpakking weg te gooien, dan heb ik nog altijd het doosje zelf. Het lijkt wel alsof je een pak met koekjesbeslag voor je hebt, cute!Check de zijkant van de verpakking. Net alsof je een cake gaat bakken.... maar dan net iets anders. Met minder calorieën. ;)En zo kunnen jullie zien dat het doosje best wel groot is. Ik moet zeggen dat ik dit soort verpakkingen al snel onhandig vind en dat is ook met deze gebeurd. De producten bewaar ik los in mijn stash (of gedepot in een Z-palette) en het doosje gebruik ik om er mijn lip tars in te bewaren (check ook mijn Instagram). Laten wij nu even naar het doosje kijken voordat ik hem gesloopt heb...Er zit een grote stevige spiegel in en aan de zijkanten worden allemaal tips beschreven zodat je precies weet hoe je met alle producten de mooiste look creëert. Tijd om de producten van dichtbij te bekijken...Elk product zit in een eigen vakje waar een cijfer bij staat. Als je dan nog niet weet in welke volgorde je ze moet gebruiken... Kijk maar hoe mooi de producten zelf zijn! Deze kit is speciaal bedoeld om een frisse en gebruinde look te creëren. Neutrale bruine tinten, een mooie bronzer en highlighter. En oh ja, de mascara, je kunt niet zonder.Het kwastje heb ik verder niet aangeraakt. Ik gebruik liever mijn eigen kwasten. Maar het schijnt dat deze kwasten van Benefit kwalitatief best goed zijn.De oogschaduw Thanks a latte bevat een beetje shimmer, heel subtiel en mooi. Het is een medium kleur die niet al te opvallend is. Perfect om er neutrale looks mee te creëren. Qua textuur vind ik hem heel fijn, het is zacht en niet brokkelig. Ook pigmentatie is prima, alhoewel ik gemerkt heb dat je echt een goede primer eronder moet brengen wil je de oogschaduw er op z'n mooist uit laten komen (of het ligt aan mijn oogleden).Ik heb al eerder ervaring met creaseless cream shadows van Benefit gehad... toen vond ik ze niet zo fijn, omdat zij juist heel erg gingen creasen op mijn vette oogleden. En toch was ik erg nieuwsgierig naar deze zachte kleur Bikini-tini. Volgens mij hebben ze textuur van deze oogschaduws iets aangepast, nu vind ik hem namelijk een stuk fijner. Het is creamy, maar het droogt ook wel vrij snel op. Daarna blijft het netjes op zijn plek zitten. Ik moet er nog steeds een primer onder doen, maar dan blijft mijn make-up nog beter zitten dan normaal. De kleur zelf is zacht goud/beige, een prachtige neutale tint die heel subtiel en niet al te shimmery op de oogleden is.Girl Meets Pearl is mijn favoriete highlighter van Benefit en sinds kort hebben zij er nog een bij: Watt's Up! Die naam alleen al.... :) Het is een highlighter in een stick die een mooie zachte gouden gloed geeft. Ik breng hem meestal heel subtiel aan voor het mooiste effect, alhoewel je met deze highlighter best moeilijk kunt overdrijven.De Hoola lipgloss! Een simpel glosje in een tube, ruikt heel zacht en zoetig, plakt nauwelijks en geeft een heel subtiel licht-bruin kleurtje. Het is bijna nude te noemen, vooral omdat er meer glans in zit dan kleur. Een hele mooie lipgloss voor elke dag.Tot slot nog de twee producten waar het mij om ging... De Hoola bronzer en They're Real! mascara. De bronzer is heel geliefd in beautyland en nu snap ik eindelijk waarom. Sinds ik deze bronzer heb, gebruik ik hem elke dag. Ik was bang dat hij te licht zou zijn, omdat hij ook voor hele lichte huidjes aangeraden wordt. Maar gelukkig viel het enorm mee. Vooral als je hem een beetje opbouwt dan zorgt het voor een prachtig natuurlijk effect. Hij is niet oranje, maar ook niet te koel. Een prachtige matte kleur die inderdaad bij veel huidtinten zal passen.De swatches! Van links naar rechts: bikini-tini cream shadow, oogschaduw, Hoola bronzer, highlighter en gloss. Neutrale tinten die perfect zijn om je een net-terug-van-vakantie look te geven. Om deze kleuren allemaal in actie te zien, zal ik ze binnenkort ook in een look verwerken. Of tenminste, dat heb ik al gedaan, nu nog de foto's plaatsen... Binnenkort dus meer! ;)

9 opmerkingen:

 1. Ohhh de mascara bracht ik onlangs mee uit Londen maar ik ben er niet zo tevreden over...veel blabla maar weinig resultaat, althans voor mijn wimpers dan toch. Zal bij jou vast wel werken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldige kit! Deze had ik nog niet eerder gespot! Handig dat je het doosje gebruikt voor je lip tars.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er een mooi setje uit! Ik ben benieuwd naar de look die je ermee gaat maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk kitje! Wat heeft Benefit toch mooie verpakkingen hé :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo'n mooi setje ! De verpakking is té leuk !

  BeantwoordenVerwijderen