dinsdag 9 juli 2013

Favoriete zomer-nagellak (voor korte nagels)

Oké, ik heb mijn korte stompjes weer even geaccepteerd. Ik maak ze sterker en ik draag felle kleuren nagellak. Fel, ja. Dit soort kleuren kunnen op lange nagels too much zijn, maar voor korte nagels is dit ideaal. Hetzelfde als witte (of bijna witte) nagellak: op lange nagels lijkt het net typex, maar op korte nagels staat het super leuk. Benieuwd op welke zomerse nagellak-kleuren ik helemaal gek ben, vooral met korte nagels?Tja, hoe noem je mijn selectie... het is net niet neon, maar ook weer wel. Zacht neon? Pastel neon? Plus een zachte roze kleur die bijna wit lijkt. Dit zijn echt dé kleuren die mij aan de zomer laten denken. De kleuren die mijn handen bruiner laten lijken. En de kleuren waarmee ik mezelf op een tropische strand zie liggen. De kleuren van felle zon, sappige papaya cocktail, verkoelende zee en een pastel-kleurige bikini.Ik ben opeens helemaal into gele nagellak! Van warm geel tot limoen-geel, ik wil het allemaal dragen. Westbourne Grove van Nails Inc. is waarschijnlijk mijn favoriete gele kleur tot nu toe. Hij is zelfs bijna oranje te noemen, maar ook weer niet. Mijn vriend noemde het een "mango kleur" en daar heeft hij ook weer gelijk in. Een mooie, bijna matte kleur die bijna net zo fel is als de warme zon. Benieuwd hoe deze kleur op lange nagels staat? Check nog het oude artikel hierover.Bij River Island in Amsterdam zag ik laatst een kleine selectie van Barry M nagellakjes staan. Ik moest er gewoon een meenemen! Vooral zo'n zomerse kleur als Papaya kon ik niet laten liggen. Dit is ook nog eens een Gelly nagellak en dat is extra leuk, vooral voor deze tijd van het jaar. Over gelly (dus niet jelly, waar ik eerst aan dacht, maar gelly van gel) nagellakjes van Barry M heb ik alleen maar positieve dingen gehoord en dat kan ik echt alleen bevestigen. Prima dekking, mooie glanzende finish en de kleur... sappig, zomers en heerlijk fel.Niet alleen maar geel, maar ook blauw trekt steeds meer mijn aandacht sinds ik weer korte nagels heb. Ik wilde per se een baby-blauwe nagellak hebben en bij de Parijse Sephora zag ik deze van Nails Inc. staan. Royal Botanical Gardens is dus mijn nieuwste aanwinst op nagellak gebied en oh, wat is ie leuk! Creamy, zacht blauw (zonder iets groens, wat je juist de laatste tijd veel meer ziet, maar wat ik dus absoluut niet wilde) en zomers ook dankzij het plaatje op de dop. Een prachtige kleur die ook weer tussen pastel en neon in zit. Denken jullie ook niet gelijk aan Caribische gebieden bij het zien van deze kleur?Tot slot nog een kleur die ik op mijn lange nagels niet zo mooi vond, maar sinds de korte nagels heb ik hem al een paar keer gedragen. Kitty Princess van H&M is heel bleek roze met hele fijne shimmer erin die bijna niet opvalt. Een prachtige kleur die heel subtiel is, maar ook weer net even anders is. Dit is zo'n kleur die overal bij past, makkelijk naar het werk gedragen kan worden en je handen net iets bruiner maakt... of eigenlijk geldt dit voor alle bovenstaande kleuren, maar dit is dan de wat meer ingetogen versie van een zomerse nagellak. Ja, deze vier kleuren zijn echt de ultieme zomerse kleuren voor mij!

9 opmerkingen:

 1. Zo kort vind ik je nagels toch niet hoor? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jawel, veel korter dan hoe ze waren :(

   Verwijderen
 2. de oranje lak vind ik het mooist :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleurtjes en heerlijk zomers! Ik vind korte nagels juist erg mooi en vooral ook lekker praktisch ;-) De mint en koraal lak springen er voor mij persoonlijk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Papaya vind ik de mooiste kleur uit dit rijtje. Ik hou in 't algemeen niet van geel, dus ook niet op de nagels.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het barry m lakje en het blauwe lakje zijn leuke kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. vooral het oranje kleurtje van nails inc vind ik erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen