donderdag 11 juli 2013

Marc Inbane Crackling Sun Mousse

De naam zegt het al. Deze mousse heeft een uniek "knetterend" effect. Deze technologie zorgt voor micro explosies (die daadwerkelijk knetteren) en die op hun beurt weer zorgen voor een verfrissend en verkoelend gevoel.

Dat is weer een nieuwe vorm van zonnebrand! En oh wat klonk het spannend. Als echt beautyliefhebber en met mijn mega nieuwsgierigheid naar alles wat nieuw en veelbelovend is, moest ik natuurlijk deze Crackling Sun Mousse even zelf proberen. Want ja, eerst zien (en ervaren)... je weet het wel.Ik heb een paar warme, zonnige dagen op mijn balkonnetje doorgebracht met deze mousse als kleine helper. Ik heb de SPF 10 variant en ik moet zeggen, voor die paar uur van de Nederlandse zon vind ik dit een prima bescherming. Ik werd bruin! En hoe. Egaal en diep, heerlijk zo'n kleurtje. Maar de crackling sun mousse bleek dus ook een hele verrassing qua textuur te zijn. Hij knettert inderdaad!Op de foto links is hoe de mousse eruit ziet als het net uit het busje komt. Deze volle schuimt zorgt voor een heerlijke verfrissing. De eerste keer voelde het zelfs koud aan, maar ik had het gewoon niet verwacht. Vooral op een hete dag voelt deze verfrissing echt heerlijk aan. En het knetteren... ja, dat is ook verfrissend. En heel apart. Maar wel erg leuk. :) Kennen jullie van die knetterende snoepjes? Nou, zo voelt het ook aan, alleen dan op je hand. En tussen je vingers, zolang het nog niet helemaal uitgesmeerd is. Je hoort het knetteren en je voelt het ook. Echt heel apart, maar wel grappig. Foto rechts is mousse na een paar seconden als knetterend effect volop bezig is. Eenmaal op de huid trekt het heel snel in. Als je tijdens het zonnen gaat zweten (sorry, maar dat doen wij nou eenmaal in de hete zon) dan begint het een beetje glibberig aan te voelen, omdat de mousse veranderd is in een soort doorzichtige melk. Het hydrateert wel mijn huid en maakt het ook nog eens goed zacht. Een erg fijn effect met een textuur die je laat verbazen. Te koop o.a. via de webshop van JohnBeerens. Ook verkrijgbaar in SPF20. De prijs is rond de 20 euro.

7 opmerkingen:

 1. lijkt me super grappig spul :3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De eerste substantie foto is echt zo apart. Ik wist niet dat Marc Inbane een sun mousse had. Grappig dat de substantie knettert. De hydratatie van dit product klinkt erg fijn voor de huid.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weeral die mousse! De textuur lijkt me wel interessant :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me grappig! Wel dacht ik hmm crackle na al die crackle lakjes lol

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een grappig effect! Klinkt fijn

  BeantwoordenVerwijderen