dinsdag 2 juli 2013

Nieuwe verslaving: lippenstift in een balsem-stick

Sinds de chubby sticks van Clinique op de markt zijn verschenen hebben verschillende merken een soort gelijk product uitgebracht. Niet zo gek ook: zo'n combinatie van lippenstift en lippenbalsem is ideaal. Geen spiegel meer nodig om je lippen bij te werken. En ze worden ook nog eens heerlijk gehydrateert. Makkelijk en fijn, wat wil je nog meer? Nou heb ik zelf geen originele chubby stick in mijn bezit... om een hele simpele reden: de kleuren zijn niet echt mijn ding. Maar gelukkig is er nu veel meer kleurenkeuze door al die alternatieven. Kijken jullie mee naar deze twee schatjes die mij de originele chubby sticks deden vergeten?NARS Satin Lip Pencil is heel geliefd in het beautyland. Ik heb hier zoveel goede reviews over gelezen, ik moest er gewoon een meenemen toen ik in Parijs was. Er zijn ook een aantal budget varianten op de markt, waaronder ook die van BeYu. De Lip Biggies, hoe schattig is die naam! Zowel NARS als BeYu sticks zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Van nude tot diepe kleuren, voor iedereen wat wils.Qua structuur lijken ze best wel op elkaar, alhoewel ik geneigd ben om te zeggen dat die van BeYu net iets meer een balsem-gevoel geeft dan NARS. Maar eigenlijk voelen ze beide heel fijn aan: super licht en ze maken mijn lippen ook echt zacht.Qua pigmentatie is er ook niet veel verschil. Bij BeYu moet je misschien net iets meer moeite doen om er een feller kleurtje uit te krijgen, terwijl het bij NARS al veel sneller zichtbaar is. Ik wilde per se niet al te felle kleuren hebben. Kleuren die je snel kunt aanbrengen en niet helemaal gek wordt van een kleine smudge. Dit soort kleuren zien er altijd neutraal uit, ook al vallen je liepen daardoor wel meer op.NARS Satin Lip Pencil in Biscayne Park is een neutrale nude kleur zonder al te licht te zijn. Het is meer een beige kleur met een roze ondertoon en daardoor ziet het er niet doods uit op de lippen. Hij bedekt je lippen niet helemaal, maar je kunt het ook makkelijk opbouwen waardoor je meer dekking krijgt.BeYu Color Touch Lip Biggie in #14 Sweet Melon is een prachtige frisse koraalkleur met hele fijne shimmer erin die vooral in de zon lekker opvalt. Qua structuur zien jullie ook wel een beetje verschil op mijn lippen: die van NARS ziet er echt meer als een lippenstift uit (maar dan een zachte hydraterende lippenstift, alle voordelen van een balsem meegenomen) en die van BeYu ziet er egaler uit zoals een echte balsem. Ik vind dat je ze ook niet per se moet vergelijken, ze zijn beide even fijn. Ik ben echt gek op dit soort stiften. Ze zijn makkelijk in gebruik, je neemt ze overal mee naar toe en ze doen prima hun werk. Of je nou voor een budget variant van BeYu gaat of voor eentje die 2x duurder is zoals NARS (maar hey, het is NARS...), het is een echt zomers product. Ja, vooral zomers, ideaal!

14 opmerkingen:

 1. Mooie productren! Ik ben ook al gek op lipbalm sticks en heb ze van NYX, HEMA, Bourjois en Etos. Erg leuk dat ook budgetmerken ermee komen. Volgens mij gaat Caterice ze ook nog uitbrengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke producten! Ik ben ook helemaal gek op lipbalmsticks!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I like them! Alletwee eigenlijk vind beide kleuren erg mooi! Met een lichte voorkeur voor Nars.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben dol op deze producten! Als ze net zo goed zijn als de Chubby Sticks van Clinique is het al helemaal geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dit is ook mijn nieuwe verslaving haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben ook gek op dit soort lipsticks!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb niets van dit soort lipsticks. De nieuwe van Bourjois vind ik er ook wel fijn uitzien én die kan ik hier ook gemakkelijk kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vind dat wel leuk zo'n soort lipsticks ! Staat je erg mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke review! Idd Catrice gaat ze ook uitbrengen, ben ik wel benieuwd naar. Ik vind de BeYu balm erg mooi, staat je goed. Groetjes Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind ze mooi! Wil er meer proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb de nude kleur van BeYu gekocht, de review staat ook klaar voor morgen haha :) ik ben ook lichtelijk verslaafd aan de lipbalmsticks

  BeantwoordenVerwijderen