vrijdag 26 juli 2013

Nu onder de douche

Mijn doucheplankje moet constant vol staan met heerlijke producten. Onder de douche word ik wakker, al die heerlijke geuren en schoon gevoel maken mij blij. En vol stampen met heerlijkheden hoort er wel bij! Alhoewel, ik moet zeggen, het plankje heeft ook wel voller gestaan. Nu is alles tenminste nog overzichtelijk... hoewel het nog vrij vol lijkt. ;) Kijken jullie mee wat ik er allemaal op verzameld heb (inclusief de likes en... niet zulke likes)?Allereerst mijn Chi Keratin haarverzorging. Zowel de shampoo als de conditioner vind ik nog steeds heerlijk om te gebruiken. De frisse geur, het effect na afloop - alles, ik hou ervan. De twee douchegels die ernaast staan zijn ook wel favoriet. Mijn nieuwe Le Petit Marseillais douchegel met de geur van framboos en pioen is heerlijk zoet. The Olive Branch van Lush is een blijvende favoriet. Deze frisse douchegel ruikt een beetje kruidig en zelfs een beetje mannelijk, maar toch heel subtiel en fris. Heerlijk voor de afwisseling! De Lush zeepjes liggen er ook nog, maar worden toch nauwelijks gebruikt. Op een of andere manier heb ik echt van die zeep-fases, en nu ben ik er dus een beetje overheen. Daarachter zien jullie een blauw flesje van Phyto shampoo voor gladder haar. Deze probeer ik maar snel op te maken. Hij doet niks bijzonder en bevat SLS, wat ik eerst voor lief wilde nemen, maar nogmaals - geen reden voor, hij is niet beter dan mijn andere milde shampoo's. Daarnaast nóg een shampoo, maar nu van Biosilk uit de Summer Therapy lijn - het blijft een hele fijne shampoo die heel zacht mijn haartjes wast. Het vrolijke oranje tubetje is een haarmasker van Amika. Hier komt binnenkort een review over en oh, wat is het een fijn masker! Onder de douche gebruik ik mijn 100% Pure gezichtsreiniger voor acné huid. Het is heerlijk verfrissend door alle munt die erin zit. Dat is pas heerlijk wakker worden. En je huid ontwaakt ook omdat het op een zachte manier diep gereinigd wordt.Een bodylotion voor onder de douche is toch een fenomeen dat niet aan mij besteed is. Ro's Argan Body Conditioner was heerlijk voor mijn droog winters huidje, maar nu gebruik ik hem nauwelijks meer. Wel is hij heerlijk voor na het zonnen. Als ik weer heb zitten bakken op het balkon en dan onder de douche spring smeer ik een beetje van deze body conditioner zodat mijn huid sneller zal herstellen. En toch heeft de luchtige structuur van een bodylotion mijn voorkeur voor de warmere dagen. De "enge" zwarte bodyscrub van Therme heb ik nog steeds niet geprobeerd (een keer per week scrubben is ook niet aan mij besteed), maar deze wordt binnenkort zeker uitgebreid getest! In de verte zien jullie ook een verzameling van vriendlief zijn spulletjes. Ook deze collectie lijkt af en toe iets te hard te groeien. ;)

4 opmerkingen: