vrijdag 12 juli 2013

Philosophy Total MATTEness Pore Eraser

Over de nieuwe Philosophy lijn genaamd Total MATTEness hebben jullie laatst al kunnen lezen. Vandaag wil ik over het product vertellen waar ik nog het meest nieuwsgierig naar was: oil-free, mattifying pore eraser. Een vette huid met grove poriën? Check! De wens om de vette glans op mijn t-zone af te remmen en om de poriën minder zichtbaar te maken? Check! Het uitproberen kon beginnen...Wat is het nou precies? Deze poriënverfijner bevat natuurlijke bamboe-extracten die de overtollige talg absorbeert en zorgt ervoor dat je huid minder gaat glimmen. Wist je dat de bamboe-extracten 200% van eigen gewicht aan olie kunnen absorberen? Een mat huidje gegarandeerd. Ook zit er linzenzaadextract in die de poriën kleiner maakt. De toevoeging van salicylzuur zorgt ervoor dat de dode huidcellen verwijderd worden, waardoor de huid zich kan vernieuwen en dus ook de poriën op langer termijn minder zichtbaar worden.Ik gebruik deze poriënverfijner als serum 's ochtends voor onder mijn dagcrème. Vooral in combinatie met een BB cream werkt dit prima. Als ik foundation gebruik dan pak ik altijd een matterende primer... en matterende primer én serum zijn toch net iets te zwaar voor mijn huidje. Of tenminste, dat gevoel krijg ik dan, ook al blijft het er rustig onder. Maar met een BB cream of gewoon een dagcrème (zulke dagen wanneer je eigenlijk je huid niet wilt verbergen zijn er gelukkig ook nog) geeft dit serum al een matterend effect. Je hoeft maar een mini druppeltje voor je hele t-zone te gebruiken, het is echt een heel zuinig product. Het voelt een beetje melk-achtig en toch wel waterig aan. Na het aanbrengen ziet mijn huid er goed uit. Het is niet zo dat ik de hele dag glim-vrij ben, dat bestaat gewoon niet met mijn vette huid. Maar het is in ieder geval niet zo erg allemaal. Je merkt echt dat je een goed matterend product gebruikt. Ook mijn poriën worden er minder zichtbaar mee. Ze zijn niet opeens helemaal weg, daar heb ik te grove poriën voor. Maar het gevoel dat ze eventjes zijn gekrompen is toch wel even fijn. Na 4 weken zouden de poriën duidelijk minder zichtbaar worden. Nou heb ik nooit het geduld om een product elke dag zo lang te gebruiken, maar voor zover ik de resultaten nu kan zien ben ik zeker tevreden. Ik ben sowieso gek op de producten die salicylzuur bevatten, omdat je merkt hoe snel je huid zich gaat vernieuwen (dag, donkere vlekjes). Dus deze poriënverfijner hoort zeker in het rijtje met fijne smeersels. De prijs - € 40,67. Deze lijn van Philosphy bevat trouwens nog een masker en cleanser in één (€ 26,44), en een pore refiner (een soort lotion, € 21,35).

10 opmerkingen:

 1. Ik heb er de cleanser van, die is ook fijn! Het serum lijkt me ook wel wat, eigenlijk heel de lijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. klinkt super goed :D lijkt mij ook wel wat voor mijn huid!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb het niet nodig, maar klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb al veel over dit product gehoord. De cleanser schijnt een echt succes te zijn. Ook dit klinkt erg goed. Philosophy stelt ons wat dat betreft niet teleur.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed om te horen dat het voor jou werkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt heel fijn, goed dat hij ook echt daadwerkelijk werkt

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt goed maar een prijs erbij zou wel leuk zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dank je wel voor de tip, alle prijzen staan er nu bij.

   Verwijderen