vrijdag 5 juli 2013

Producten met het mwah-effect #3

Ik weet nooit zo goed of de producten die mij teleurgesteld hebben in de categorie "mwah" of "zonde-van-mijn-geld-koop-ik-nooit-meer" moeten komen. Maar aan de andere kant: de producten die mij ook een beetje teleurgesteld hebben zullen nooit meer in mijn mandje belanden. Ik ga alleen voor het beste... en het nieuwste uit nieuwsgierigheid. Vandaag wil ik aan jullie weer drie producten (waarvan 1 in 3 kleuren) laten zien die niet echt aan mijn verwachtingen hebben voldaan. Jammer, maar ik heb weer wat geleerd. En jullie straks hopelijk ook. ;)Ik begin met de grootste teleurstelling: Rituals Refreshing Facial Toner. Lotus bloemen en moringa extracten, ik hoopte zo erg dat dit dé geschikte lotion zou zijn. Maar het werd wel een beetje een horror. Als ik net iets te veel lotion op mijn watje had (wat al heel snel zo was), dan begon het een beetje te schuimen op mijn huid. Het leek alsof ik zeep op mijn gezicht smeerde, maar dan hoefde ik het niet af te spoelen. Heel raar en vervelend gevoel. Ik dacht ook echt dat er een laagje op mijn huid bleef... bah! Na de bovenstaande foto te hebben gemaakt, besloot ik om het flesje weg te gooien. Heel erg zonde van mijn geld, maar dit hoef ik echt niet op mijn huid. Ik heb al vaker gezichtsverzorging van Rituals gehad en elke keer was het niet super, maar ook nooit heel erg. Een ding heb ik nu wel geleerd: voor mij geen Rituals gezichtsverzorging meer. De andere teleurstelling is (net zoals elke keer) een droogshampoo. Ik moet het ook laten om droogshampoo's van andere merken te proberen dan Batiste. Elke keer is het voor mij een teleurstelling, omdat alleen Batiste op mijn haar werkt. John Frieda Luxurious Volume Dry Shampoo is op zich wel een fijn product. Hij maakt mijn haar minder vet, maar extra volume is ook wel ver te zoeken (misschien omdat ik geen fijn haar heb waar deze shampoo voor bedoeld is). Het effect vind ik ook weer niet zo lang duren als bij Batiste... Soms vind ik het juist fijn om deze droogshampoo te gebruiken, maar ik denk dat het voor andere types haar net iets beter zal werken dan die van mij.Tot slot nog de Stila Lip Glaze. Bewonderd door de Nederlandse en Internationale bloggers, ik was er zo erg nieuwsgierig naar! Maar wat een teleurstelling bleek dit te zijn... Ja, draai-applicator is erg handig, maar dat was dan ook het enige voordeel. Glosjes bleken super plakkerig te zijn, de kleur is heel subtiel en hij verdwijnt ook al heel snel, waardoor alleen de glans nog overblijft. Ik snap echt niet hoe mensen dit een musthave kunnen vinden, er zijn zoveel andere betere glosjes te vinden. Nee, niet mijn ding. Ik vind ze niet verschrikkelijk en zal ze alsnog gebruiken, maar opnieuw kopen? Never.

10 opmerkingen:

 1. herken het heel erg! Heb het ook vaak met producten die het net niet zijn.. Komen er nooit meer in en nieuwe producten die leuk lijken maar het niet zijn krijg je inderdaad al snel. Jammer maar helaas, zat mooie dingen op de markt die het wel doen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Same here! Soms wordt er zoveel over geraved dat het niet tegen zou mogen vallen en de teleurstelling is dan alleen maar groter als het net niet is wat je verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Plakkerige glosjes zijn echt horror, zo onaangenaam op de lippen. Soms worden er producten zo de hemel ingeprezen, ben dan altijd blij dat ik me daardoor niet al te erg laat beïnvloeden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zo'n post :-) ! Ik heb dat ook wel vaak met producten dat ze niet slecht zijn maar ook niet zo wauw dat ik ze opnieuw zou kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Rot he als je producten koopt en het blijkt dan dat ze niet aan je verwachtingen voldoen... Helaas heb ik daar ook al mee te maken gehad... Spijtig, maar helaas. We zullen maar denken dat we leren uit onze fouten he ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel herkenbaar. Soms word een product zo gehyped, dan word ik erg nieuwsgierig en probeer ik het zelf en denk dan "is dit het?"

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben gewaarschuwd, thx! ;D De Stila lipglossjes hebben me trouwens nooit echt aangesproken. Waarom kan ik je niet vertellen, maar ik meen me te herinneren dat iemand er ooit helemaal over ravede omdat ze 'zo lekker plakkerig waren' en toen dacht ik: WHUT?! hahahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jammer van die Stila lip glaze. leek me nog wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Stila lip glaze (heb er zelf ook een) vind ik ook zwaar overrated... echt plakkerige troep en slecht gepigmenteerd. Ik heb zelf uit dezelfde Rituals lijn een make-up remover (2 fasen) en die werkt heel erg goed. Voor de 2e keer gekocht zelfs en nu alweer bijna op. Jammer dat deze toner niet werkte voor jou.

  BeantwoordenVerwijderen